Gravidute si mamici de Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Creem ce probleme ai avut cu ochii? Eu port ochelari si tocmai de aceea i-am zis doctorului ca vreau cezariana.El mi-a recomandat un control la oftalmolog.L-am facut iar doctora mi-a zis ca nu sunt probleme daca nasc normal.De fapt si doctorul meu imi zisese ca pot naste normal fara probleme.Nu stiu inca ce sa fac.Fetelor pe mine nu m-a apucat inca frica pt ca am incercat sa nu ma gandesc la nastere deocamdata.
Mada 28+ Ianis Cristian

http://community.webshots.com/user/mady_apostol?vhost=community&vhost=community&vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Eris...mie mi s-au spart de vreo trei ori vasele de sange de la ochi din cauza vrsaturilor, si i-am avut foarte mult timp rosii in interior si vineti in jur...imagineaza-ti cum aratam Si mi-a trecut si foarte incet, aproape trei luni am fost vampir
Si dr. a zis ca efortul de la nastere e mult mai mare decat acela de la varsaturi. Si cum am sensibilitatea asta...ma gandesc ca mai bine cezariana decat sa am alte probleme si cu ochii.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, un dermatolog bun in Constanta cunoasteti? Eventual cu un numar de telefon?

Pupici,
Angelique 32+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Doc de cap - hai ca esti comica!

calinclaudia - si pe mine ma dor sanii dupa ce suge bb dar nu mi-am pus niciodata problema ca ar fi ceva in neregula ci m-am gandit ca este din cauza golirii sanului si apoi a umplerii cu laptic. Nu dupa mult timp, durerea dispare. Eu zic ca nu are rost sa-ti faci probleme.

Angi - sa stapaniti sanatosi camera si sa faceti cat mai multe fotografii. Mai ales lui bebe!

Boaba - bine ai venit si sarcina usoara!

Creem - eu am o verisoara care avea si ea probleme cu ochii, a nascut normal iar in urma nasterii s-a ales cu un glaucom de toata frumusetea!
Asa ca fetelor cu probleme la ochi, discutati cu medicii vostri inainte de a lua o decizie.

Si in legatura cu nasterea normala asistata de dr. Lutescu, o prietena a mers la dansa toata sarcina iar la final cand a deschis discutia despre nastere, sa o asiste, i-a urat succes! Nu se deranjeaza la nasterile naturale. Si era asa de suparata.... Ca dupa ce a cotizat 9 luni.... cu cate 2 vizite/luna din luna a 7-a s-a simtit asa de prost!

toate fetele

Monica - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (2 luni)

am mai adaugat cateva poze cu bebe

www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze cu bebe si cu noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

boaba bun venit alaturi de noi!
andicu parerea mea e ca-i poti da morcov in continuare dar nu foarte mult caci ajuta si-n timpul racelii prin aportul sau de vitamine.
isidora mult succes la eco!
madaluta eu sunt sigura ca va fi fata.La prima sarcina mi-am dorit din toata inima si tot sufletul meu fetita si asa a fost.Am plans de fericire si acum imi amintesc cu emotie cand am vazut-o prima data.In ceea ce priveste ghiicelile babesti acum la a doua sarcina au fost exact pe dos.Mi-a facut o matusa cu acul,verigheta si cu sare iar la echo chiar am vazut ca-i baiat.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 21+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

eris cand am nascut prima data era colega mea de salon care a avut un travaliu lung ca si al meu si careia i se sparsesera venele in ochi si erau insangerati.I-a trecut greu caci am mai vorbit la telefon dupa externare.Iar surorii mele oftalmologul i-a zis ca poate naste normal daca vrea ea avand miopia -3.Oricum a facut cezariana numai la gandul ca i se va mari la nastere dioptria.Trebuie sa te gandesti bine si tu sa iei singura hotararea sa faci ce-i mai bine pentru sanatatea ta.Sfaturi e bine sa primesti dar numai tu te cunosti cel mai bine.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 21+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele, mi-am adus aminte de o treaba...

la noi la odisee s-a pus un link de la unii cu hainute de copii, care cauta distribuitori, dar vand si en-detail. am inteles ca-s bune si din america, mie mi-au placut la nebunie, deja parca vad cu ce o sa-l imbrac pe asta micu'. Ce mi se pare straniu e ca nu si-au facut si ei un site mai de doamne-ajuta, dar oricum se vad bine si sunt draguuuuuute!!
cred ca ar trebui daca vrem sa facem o cooperativa, comanda minima e 150 ron parca si la preturile afisate se mai adauga 25% daca e en-detail. oricum sunt super-decente!
uite aici: http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/sets/

Boaba, bine ai venit!!
anca Dumitru, mai ai cateva mesaje si scapi de moderare!!

va pupic pe fuga, sunt cu treaba rau de tot

Monica 30+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

adryana:am calculat si iese fetita..deci la tine se potriveste...
Scorul pana acum ar fi: 5/6( da/nu), deci adevar sub 40%..care nu mai e adevar...
eram asa de convinda k scorul va fi undeva peste 80% adevar..dar m-am inselat...

Madalina 12+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Creem si Mihaela nici nu mai stiu ce sa fac.Eu miopia o am de -3.50 la ambii ochi.Of ce decizie grea.Chiar nu stiu ce o sa fac.Doctora oftalmolog mi-a zis ca pot naste normal fara probleme doar daca sunt ajutata.Eu nasc cu domnul doctor Cristurean si dansul mi-a zis ca pana la -5 pot naste normal.Deja ma doare capul de ganduri.
Mada 28+ Ianis Cristian

http://community.webshots.com/user/mady_apostol?vhost=community&vhost=community&vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dmtr_anca spune:

super tare link cu haine pentru copii
merita vizitat, am vazut haine chiar mai ieftine decat cele din magazinele pentru copii de la noi

stiti cumva unde se gasesc saltele pentru patut din " iarba de mare"
Care este mai buna din iarba de mare sau nuca de cocos?

Mergi la inceput