***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (19)
Raspunsuri - Pagina 15
ali24 spune:
vaseu ii dau cereale care se fac cu apa de la milupa
mihamora,Gravidutamersi de raspunsuri.din pacate nu prind euforia si nu o sa pot sa ma uit la emisiune
Eltekabine ai revenit
poze rafi siwww.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
lbelciug spune:
Ma uit la Euforia si vad emisiunea Zodia Fluturelui. Aici va veni si Kay? Cine stie?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
***Diverse utile pt bebici***
Madi spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Ma uit la Euforia si vad emisiunea Zodia Fluturelui. Aici va veni si Kay? Cine stie?
Eu am inteles ca vine la emisiunea care va urma, cea moderata de Corina Danila, de la ora 20.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
POZE
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
lbelciug spune:
Aha, merci Madi.
ella_74 spune:
didiAlex,
ella e numele "de scena", n-are legatura cu numele meu; anyway, am un nume atat de neobisnuit inca de mica m-a enervat fiindca la strigarea lui toata lumea ciulea urechile; mai suntem si gemene si sor-mea are un nume la fel de neobisnuit; adicatelea , pe mine ma cheama Clementina iar pe clona o cheama Ofelia; macar la ea e predestinat ca a ajuns sa stea in Londra iar viitoarea ei soacra o striga Shakespeare
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
www.youtube.com/profile?user=bobysiella" target="_blank">FILMULET - Boby citeste
ancamari spune:
Va multumesc pt sfaturi, acum o sa-i dau 3 zile ospamox si apoi mai vad.
Asa e Didialex cu pediatra, din cauza asta am si ezitat sa-i dau de ieri, dar dimineata era vizibil mai rau. Asa e cand raceste copilul duminica dimineata, altfel trebuia sa ma duc la spital dar ieri nu parea sa fie cazul. Sper doar sa-si faca efectul. Si pe pediatra asta abia am gasit-o, eram disperata inainte sa nasc.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
angelabv spune:
Motannel - asa e , pozele sunt facute de un fotograf, care a venit acasa, au fost o caruta de bani dar imi plac. Puteam sa-mi aleg 2-3 dar nu am rezistat si le-am vrut pe toate 12 !! Au fost facut cind Nicole avcea 2 luni si jumatate, acum nu mai e asa dolofana, o sa mai pun poze de actualitate, avea la 4 luni 6,600 kg, acum nu stiu cit are, merg la doctor peste o luna, o s-o cintarim atunci ! Si eu ma uit la pozele Teodorei, noi nu mai avem asa mult par, numai in fata, un rest, aproape cheliuta ...
P.S. :Am pus poze...
Elteka - cu jucariile e o poveste lunga...Noi am primit citiva saci , nu exagerez ! Am 2 prietena care au strins jucarii, am casute de printese si multe jucarii, asa ca inca nu am cumparat mai nimic- doar ceva jucarii de plus care stau ca ornament pe un raft, inca...Dar are un ursulet preferat, in rest, in fiecare zi se schimba preferintele, si e normal - citit in carti ! Apropo de Baby whisperer, nu pot sa zic ca aplic prea multe, am incercat metoda E.A.S.Y : Eat, Activity, Sleey, You - adica timp pentru tine, dar nu merge mereu, pentru ca uneori dupa ce maninca - doarme ! Dar nu ma pling e cumintica , totul e sa te "prinzi" ce doreste !!
Ancamari, multa sanatate la pitic, offf- doctorii astia ! Daca nu se simte bine, poate reuseste sa-l vada un doctor, legat de pastile, ai spune ca doctorii stiu ce/de ce recomanda, e tare rau cind se pierde increderea in doctor. Eu cred ca e bine daca ai dubii s-o suni din nou si s-o intrebi.
Ckristina, multumim de informatii ! Ce e si cu internetul asta, afli ce vrei si ce nu vrei . O sa studiez site-ul.
Revelion ??? Nu stiu, sper ca verisoara mea sa vina de Sarbatori la noi, ar fi cel mai frumos dar , sa am pe cineva aproape ....site ....asta e nu ?
Nu vrea sa credeti ca nu citesc mesajele dar nu prea am raspunsuri, dar sunt aici si apreciez tare mult discutiile voastre, numai bine si daca se deschide subiect diversificare, am si eu ceva retete !!!
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
ancamari spune:
Acum e Kay la Euforia. Am pierdut inceputul. E cu Mihaela Radulescu si Ioana Tariceanu.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
ali24 spune:
am pus si eu cateva poze noi la semnatura
poze rafi siwww.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
Alyna24 spune:
Ma uit si eu pe Euforia la Oana.Cu siguranta
va reusi acum cu implicarea Mihaelei Radulescu, a Corinei Danila si a celorlalti.
Sonia va fi bine!
Oana a reusit zic eu sa treaca de emotii!
Si ea care nu stia ce sa spuna, cum sa se imbrace....
Bravo, Oana!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)