***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ce rau imi pare ca nu ma pot uita si eu la emisiune

poze rafi siwww.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafihttp://community.webshots.com/user/putinalina
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

imi spuneti va rog si mie ce fel de dovlecel folositi la supica?din ala ce se face prajitura sau din cre se face dovlecel pane?ca tot vad ca voi puneti si dovlecel si nu stiu de care sa ii pun si eu

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Ancamari, ti-o recomand pe dna dr Adriana Roman, daca vrei sa schimbi pediatrul. Ea lucreaza acum la o clinica pe Washington, dar vine si acasa. E f buna si e incercata de mai multe prietene ale mele.

Ali24, cred ca e vorba despre dovlecelul care se face pane , adica cel lunguiet si verzui. Celalalt e dovleac (cel portocaliu la mijloc) si din ala se face palcinta. Asa cred, nu sunt sigura, dar nu cred ca se pune dovleac la supa.

Ce ma oftic ca nu prind si eu Euforia.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Am vazut-o si eu pe Oana la tv si sper din tot sufletul sa se stranga banii pentru Sonia!

Kay Te-ai descurcat excelent!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

POZE

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Tocmai s-a terminat emisiunea cu Oana si Sonia!
Oana ai fost la inaltime desi se citea pe fata ta spre sfarsitul emisiunii "tensiunea",erai rosie.
Personal m-i s-a parut ca,Corina a fost cam evaziva,adica batea pasul pe loc,a facut atatea ocolisuri pana sa ajunga la tine....la inceput tema era Sonia(sau asa parea)apoi s-a dus la Teodora si pe sfarsit la ceva general despre copii cu probleme!
Eu n-am inteles mai nimic si sincer daca nu te cunosteam si stiam cazul tau schimbam de mult postul.MIHAELA in schimb a pus punctul e i de fiecare data e SUPER FEMEIE.SI sper ca ea sa te poate ajuta!
Cu ajutorul lui Dumnezeu vei strange toti banii!!!!
Aaaaa si am trimis si eu un SMS cred ca era singurul legat de cazul tau.... ceva cu AJUTATI-O PE SONIA!
Astept impesia ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

oana, am urmarit si eu emisiunea. BRAVO MAMICO!!!!!
ai incredere in dumnezeu si n oamenii cu suflet ca sonia va reusi sa treaca peste greutatile ei.iar tu ... nu am cuvinte... esti extraordinara;esti de admirat.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Paflo, si Teodora plange la imbracat! Mai ales cand trebuie sa-i dau a doua bluzita peste prima ... e jale ... apoi la caciulita ... De multe ori geaca i-o dau pe scari ! Alyna24, eu am noroc de mama ... o imbrac pe Teodora si o trimit afara cu bunica-sa, iar eu am timp apoi sa ma imbrac! Daca nu e mama mea sa ma ajute mi se intampla sa ies afara fara sa ma uit in oglinda macar ... si afara stau si ma gandesc daca m-am pieptanat, m-am machiat ....?

Kay, cred ca te-ai descurcat la emisiune si sunt sigura ca de acum veti avea mai multi bani sa achitati datoriile, caci Sonioara e sanatoasa de mult, nu-i asa?

Piticasigogosica, mie nu-mi place Corina Danila ... mi se pare superficiala si nu prea priceputa la ceea ce face ... ar vrea ea ceva din faima altor prezentatoare, dar nu reuseste! Daca nu era Kay in emisiune nu ma uitam deloc!

Am si eu o rugaminte ... ce cereale sa-i iau Teodorei ? Ea se apropie de 6 luni, insa nu i-am dat pana acum decat san, Humana, si suc de mar + morcov sau mar copt! Ii iau ccereale pentru 4 luni sau trec direct la cele de 6 luni?
Ce firme folositi? Am tot citit dar acum ma intereseaza direct ... va rog sa imi raspundeti!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ne-am uitat si noi la emisiune. Ce sa zic...mi s-a parut ca nu a stiut deloc sa modereze emisiunea. Si m-a deranjat foarte tare ca la sfarsit a lasat-o pe Oana sa stea singura acolo pe a 2-a canapea .
kay bravo. Sper sa se stranga repede banii pentru Soniuta.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

motanel, bianca face in curand 5 luni; de azi am inceput sa i dau de la nestle, cerealele "burtica sanatoasa". cele din etapa1 nu contin gluten; incearca sa iei o cutie de cereale simple si apoi treci la cele de 6 luni. cat despre cele cu fructe eu am fost invatata sa pun eu fruct proaspat pasat in cereale simple.iute te la compozitia lor si daca ti se pare ceva ciudat intreaba medicul. poti intra si pe site la nestle ca au acolo mai multe date despre cereale.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

kay,

te-am vazut si eu in emisiune, atat cat am mai prins cand m-am intors de la birou;
BRAVO, ai fost foarte stapana pe tine!

Mihaela Radulescu te-a sustinut, Corina Danila nici mie nu mi-a facut o super impresie, mi se pare ca doar a vrut sa discute tema asta, a bebelusilor bolnavi iar pe Sonia a folosit-o drept exemplu concret pentru a emfaza tema.

Sper ca Ioana Tariceanu sa te ajute si ea, asa cum a promis.

Sonia a fost cumintica fara tine? cu cine a stat? cu tati?

, mamica de David (24.04.2007)
poze David
www.youtube.com/profile?user=bobysiella" target="_blank">FILMULET - Boby citeste

Mergi la inceput