Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (191)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Alooo, fetelor, trezirea la realitate, ca prea visati cu ochii deschisi
Inna super nasoala faza cu cardul.....sper sa se rezolve
Eu azi mi-am facut de cap, mi-am lasat pentru prima oara copilul in grija unei vecine mai in varsta, si m-am dus la coafor
Se pare ca copilul a fost mai cuminte ca acasa si nu numai ca n-a plans dupa mine, dar cand am venit nu vroia sa vina cu mine acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Aaaaa, ce descriere.....
Ruxandra, nu stiu ce si cum, de-abia sapa aia pe-acolo, e un camp. Nici nu sunt f. sigura daca se face Real sau altceva.
Tonnia, a fost frumos, tema a fost haloween-ul; copiii stateau la masute - care vroiau - si modelau din lut dovlecei si le puneau ochi, nas, gura. Cu ajutor, evident. Apoi au colorat cu degetelele niste contururi-dovleci si-am primit picturile acasa, daca se plictiseau se puteau duce sa se dea pe tobogan sau intrau in cort; sunt multe jucarii, un xilofon de mare interes, muzica de copii, plastilinutza - vorba Anyei mici - creta de scris pe tabla, treaba multa, ce sa mai!
Drumul pana acolo insa...de la mine...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

irina, dar tu chiar ai vlaga!

Mergi la inceput

Probabil se imagineaza pe o saltea plutinda, cu coktail-ul langa...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Miflore, ce frumos cred ca fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Irina e mai tanara. Sau ramane varianta cu salteaua si cocktailul

Mihaela, ati fost cu masina? Cat ati facut?

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Hahaha, deci vrei sa te distrezi, Ruxi! Am facut o ora si un sfert... Am si intarziat un pic...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Hmmmmm,ce atmosfera de vacanta pe aici....odihna,piscina....vreau si eu..ca nu am timp nici sa mor,d'apoi sa mai fac si altele.
Eu am intrat sa spun HAPPY HALLOWEEN celor care sunt in spiritul sarbatorii.
Si binetnteles,nu pot sa trec pe aici fara sa vorbesc si despre Iaris.El e bine,are vreo 90 cm ,nu l-am cantarit,cand am plecat din tara avea 12,250kg,acum sper ca a mai mai luat ceva,desi nu e un copil slab.E fericit in continuare la gradinita,o adora pe Gabi,educatoarea lui,si nu vrea sa iasa din gradinita decat cand iese si ea...deci eu ma duc la 4 dupa copil si trebuie sa stau cu el pana pleaca toti copii si educatoarea.Azi merg la Gradina Botanica,la expozitia de dovleci....se costumeaza,el va fi un dinozaur fioros...Educatoarea le-a pregatit saculet cu dulciuri...pt varsta lor-am inteles ca ceva batoane de cereale si cate un batonel de ciocolata-in fine,Iaris oricum nu mananca dulciuri toata ziua,deci azi vom trece cu vedera- si biscuiti cu dovleac.Si-au aranjat gradinita cu castele de carton colorate de ei,si planse cu dovlecei ,vrajitoare si fantome la care au lucrat toata saptamana.E superincantat feciorul meu de nebunia asta.Ma bucur ca intelege mult in franceza,a invatat sa numere,stie vreo 2 cantecele,dar daca il intrebi in franceza raspunde in romana.Desenele animate sunt pe locul 1 la noi in casa,dar avem norocul sa vada niste desene frumoase,educative,la care ma uit si eu cu drag.De acolo,mai precis de la Dora stie sa numere in engleza,spune "we did it","yeah","let's go",si acum invata sa spuna "trick or treat",toata saptamana a facut exercitii.
Ma bucur sa citesc despre voi ca sunteti bine,si vor iesi si maselutele astea ultimele.Lui Iaris i-a iesit ultima exact cand am ajuns,deci el de aproape 3 luni are toti dintii si maselutele pe care trebuie sa le aiba pana la 2 ani jumate.Va pup si sa stiti ca va citesc...dar timp pt scris..nu prea am

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La libert
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

trebuie sa recunosc ca mai am ceva vlaga ramasa, mai bine zis incepe sa se refaca... la saltea nu m-am gandit , dar suna bine. Si daca am zis piscina sa nu va inchipuiti ca vreau sa inot toata ziua... asa 2 sedinte de relaxare/zi imi ajung .

Innaa nasol cu cardul... sper sa rezolvati si paguba sa nu fie prea mare.

Mary sa-ti fie de bine coaforul. Eu n-am mai dat pe la unul de cateva luni .

Marinela super fain ca Iaris iubeste gradinita.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare si la multi ani Razvan!

Bianca, nu erau masinute Cars, dar am vazut cana si farfurie cu imagini din 'Cars' pe ele.
Irina Noeliei, imi pare rau, sper sa recuperati banii.
Antonia, iti doresc putere si nervi tari cu 2 dintosi. Ce descriere, vreau si eu concediu din ala.
Ruxandra, tocmai am fost din nou la Real. Au niste jocuri pe care mi le doresc pt Miruna, dar ... nu le-au bagat in sistem. Bine ca le-au pus pe raft.
Mary, sa-ti fie de bine infrumusetarea.
Marinela, ma bucur ca-i place lui Iaris asa de mult la gradi.

Azi am fost cu copiii intr-un parc frumos, cred ca e lipit de Titan, dar pe placuta la intrare scrie 'Al I Cuza'. Aveau leagane in forma de 'cal' (din ala de la carusel).

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput