Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (191)
Raspunsuri - Pagina 8
catush spune:
Antonia - vreau si eu in concediu de ala...
Ioana - cred ca bag o tura la Real cat de curand,cred ca nocturna...
Mary - putem sa vedem noul "look"!!!
Si Briana are toate simptomele "eruptiei de masele": apatica, somoroasa, plangacioasa.... si tocmai luni ne programasem la vaccin...
locca spune:
Mihaela, dar chiar e bine! Nu glumesc.
Ioana, sa-ti fie de bine shoppingul
Catush, ce vaccin? Trebuie vaccin acum? Nu, de asta nu vreau sa aud.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
catush spune:
Off topic
Fetelor, cele care aveti copii nascuti pana pe 15 ale lunii,banii aceia de la stat ia-ti mai primit si pt luna in care este nascut copilul ?
Nu de alta dar fac bugetul de venituri si cheltuieli pe luna noiembrie .... sa vad cati bani pot sa cheltuiesc la Real
Ioana75 spune:
Catush, succes la vaccin.
Ruxandra, si noi ne-am programat la vaccin in noiembrie - rapelul la Havrix (pt hepatita A). Cica dupa 2 ani jumate mai avem de facut un rapel la Infanrix.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
catush spune:
Ruxandra - parca asa imi aduc eu aminte ca mi-a zis madam dr. la 1a si 6l, ca ne mai vedem la 2 ani...
Oricum vreau sa ma duc sa vad daca e bine copilu....
locca spune:
Eu nu i-am facut havrixul. Si nici ala de varicela, cum ii zice?
Asa tineam si eu minte, ca intre 2ani jumate si 3 ani se face rapel la infanrix.
Dar nu m-am mai uitat de mult pe carnetul de vaccinari si nici dr. nu mi-a zis nimic cand am fost, de-aia ma bagase Catush in ceata.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
miflore spune:
Varilrix e ala de varicela. Hmmm, ce vesti imi dati...deci vor urma 2 rapeluri si pe lista mea...
Ioana, rapelul la havrix se face dupa 6 luni parca, nu? Eu cred ca mai am vreo 2 luni pana sa se faca cele 6.
Catush, senzatia mea e ca vei primi banii dar s-ar putea sa fie fractie din suma totala deci aprox jumate; eu parca asa retin dar nu sunt deloc sigura. E posibil sa vorbesc aiurea.
Azi merg cu Ana la ziua unei fetite care implineste 2 ani! Bairam!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Zino, distractie placuta! Rapelul la Havrix se face intre 6 luni si 12 luni, parca. Eu am lasat sa treaca 7 luni.
Am masurat-o pe Miruna, mi-a dat 95 cm. Sint curioasa daca o sa stea linistita la masuratori la dr peste 3 saptamini; n-am mai fost cu ea din aprilie.
b_irina_c spune:
neatza,
Catush asa e cum zice Zina. O sa primesti banii pentru 15 zile din luna respectiva.
Ioana care joc il vrei pt Miru si nu e in sistem? Am fost si eu ieri si am luat un puzzle pe 2 nivele (Vladut l-a vrut pe cel cu clovni).
Bianca din seria "Cars" am vazut o tabla dotata cu o masina (parca cea rosie) care lasa urme daca o plimbi pe tabla (halal explicatie ). N-am fost foarte atenta daca tabla e magnetica sau gen aquadoodle... Mai erau seturi de masa de melamina.
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Ioana75 spune:
Irina, erau o barca si o casa care se construiau din piese de lemn. Daca nu le mai gasesc ii bat.