Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (191)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Antonia - vreau si eu in concediu de ala...

Ioana - cred ca bag o tura la Real cat de curand,cred ca nocturna...

Mary - putem sa vedem noul "look"!!!

Si Briana are toate simptomele "eruptiei de masele": apatica, somoroasa, plangacioasa.... si tocmai luni ne programasem la vaccin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mihaela, dar chiar e bine! Nu glumesc.

Ioana, sa-ti fie de bine shoppingul

Catush, ce vaccin? Trebuie vaccin acum? Nu, de asta nu vreau sa aud.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Off topic

Fetelor, cele care aveti copii nascuti pana pe 15 ale lunii,banii aceia de la stat ia-ti mai primit si pt luna in care este nascut copilul ?
Nu de alta dar fac bugetul de venituri si cheltuieli pe luna noiembrie .... sa vad cati bani pot sa cheltuiesc la Real

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Catush, succes la vaccin.
Ruxandra, si noi ne-am programat la vaccin in noiembrie - rapelul la Havrix (pt hepatita A). Cica dupa 2 ani jumate mai avem de facut un rapel la Infanrix.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Ruxandra - parca asa imi aduc eu aminte ca mi-a zis madam dr. la 1a si 6l, ca ne mai vedem la 2 ani...
Oricum vreau sa ma duc sa vad daca e bine copilu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Eu nu i-am facut havrixul. Si nici ala de varicela, cum ii zice?
Asa tineam si eu minte, ca intre 2ani jumate si 3 ani se face rapel la infanrix.
Dar nu m-am mai uitat de mult pe carnetul de vaccinari si nici dr. nu mi-a zis nimic cand am fost, de-aia ma bagase Catush in ceata.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Varilrix e ala de varicela. Hmmm, ce vesti imi dati...deci vor urma 2 rapeluri si pe lista mea...
Ioana, rapelul la havrix se face dupa 6 luni parca, nu? Eu cred ca mai am vreo 2 luni pana sa se faca cele 6.
Catush, senzatia mea e ca vei primi banii dar s-ar putea sa fie fractie din suma totala deci aprox jumate; eu parca asa retin dar nu sunt deloc sigura. E posibil sa vorbesc aiurea.
Azi merg cu Ana la ziua unei fetite care implineste 2 ani! Bairam!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Zino, distractie placuta! Rapelul la Havrix se face intre 6 luni si 12 luni, parca. Eu am lasat sa treaca 7 luni.

Am masurat-o pe Miruna, mi-a dat 95 cm. Sint curioasa daca o sa stea linistita la masuratori la dr peste 3 saptamini; n-am mai fost cu ea din aprilie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza,

Catush asa e cum zice Zina. O sa primesti banii pentru 15 zile din luna respectiva.

Ioana care joc il vrei pt Miru si nu e in sistem? Am fost si eu ieri si am luat un puzzle pe 2 nivele (Vladut l-a vrut pe cel cu clovni).

Bianca din seria "Cars" am vazut o tabla dotata cu o masina (parca cea rosie) care lasa urme daca o plimbi pe tabla (halal explicatie ). N-am fost foarte atenta daca tabla e magnetica sau gen aquadoodle... Mai erau seturi de masa de melamina.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Irina, erau o barca si o casa care se construiau din piese de lemn. Daca nu le mai gasesc ii bat.

Mergi la inceput