Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (191)
Raspunsuri - Pagina 9
b_irina_c spune:
Ioana aseara inca erau acolo... si eu am pus mana pe ele, dar am decis sa cumpar doar un joc o data
.
PS aseara era destul de multa lume la jucarii, dar eu eram singura interesata de jocurile de lemn. Poate avem noroc si le gasim si dupa ce le baga in sistem ![]()
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
locca spune:
bai, dar chiar incep sa ma oftic cu realul asta al vostru. vreau si eu 
Catush, eu am luat alocatia intreaga (200 roni) si suplimentul fractionat, dar nu mai stiu cat a fost. Briana fiind nascuta tot pe 13 ca Matei, primesti si tu acelasi supliment pe care l-am primit si eu, care suma nu mai stiu cat e. Cu alocatia chiar am intrebat-o pe tanti de la posta daca e sigura sigura ca n-o sa ma cheme cineva sa le dau inapoi din bani ![]()
Acum voi ziceti ca va trebui sa dau inapoi jumate din aia 200 de roni? Ca ii bat ![]()
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Ruxi ai dreptate
. Cum Vladut e pe 26 eu am luat aproape toata suma... Am uitat ca fractia a fost doar partiala
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
deeapui spune:
Hello fetelor..am revenit si eu pe baricade..adica la servici.
Am fost in CM 1 luna, din cauze de placenta desprinsa cam 2 cm. Acum din fericire suntem bine, lunea trecuta l-am vazut pe bebe cum dadea de zor din piciorushe.
Multumim mult pt urarile pt Alex. Petrecerile au fost de fapt 2-una sambata cu familia si una duminica cu prietenii. Torturile tot 2, spre deliciul lui Alex care ar fi suflat non-stop in a lumanare. Sper sa pun niste poze azi, sa-l vedeti...i-a crescut parul si ne facem cret din nou.
Va pupam si la multi ani sarbatoritilor!
Deea
11+, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
deeapui spune:
Irina, m-ai dat pe spate cu fractia partiala 
Deea
11+, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
Diana30 spune:
Va salut mamici!
Deoarece am absentat din motive tehnice,am de facut urarile restante.
La multi ani,Mihai,Alexandru,Radu,AnaMaria,Vanessa,David,Alexandra,Lucas,Matei,Razvan!
Deeapui,Medeea,Olguta,sa va traiasca comorile,sa fie sanatoase si norocoase!
Am vazut poze frumoase cu un frumos zambaret.Carmi,ce tort frumos a avut.
Diana,cum a iesit petrecerea?Hai cu poze!
Kristinuta,mult succes in toate!Felicitari pentru centru.
I-am admirat pe cei trei muschetari in parc.Irina,ziceai mai demult de o vizita la Cluj,pe cand va fi?
Tonnia,cum stati cu dintii si maselele?Si eu vreau concediu!
Mihnea are un 37,2 la tampla.Ma tem ca ne paste varicela.Tineti-mi pumnii sa fie forma usoara.Deocamdata e doar temperatura asta,sa vedem ce urmeaza.Tare as vrea sa fie de la masele,da ma tem ca nu-i.
b_irina_c spune:
Diana cred ca o sa venim in Cluj la inceput de decembrie. Sanatate lui Mihnea!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
BiuMil spune:
Irina, Ioana merci... cum sunt seturile de masa din melamina?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
b_irina_c spune:
Bianca nu bag mana in foc dar cred ca erau 1 castronel, o farfurioara si canita... oricum erau sigur 3 piese.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)