Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (191)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioana75 spune:
Diana, tinem pumnii sa fie forma usoara!
Deea, ma bucur ca esti bine, m-am gindit la tine sa nu se fi intimplat ceva de n-ai mai dat pe aici. Sarcina usoara in continuare si asteptam pozele promise.
Irina, daca ajungi la real si sint bagate in sistem, da-mi te roooooog un tel, ca daca nu le-am luat inca sa mi le iei tu. Sarumina!
Eu stiu ca indiferent pe ce data e nascut copilul, in ultima luna luam alocatie intreaga, pentru ca in prima luna nu luam deloc.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
locca spune:
Diana, bafta cu varicela!
Deea, bine ca s-a rezolvat cu placenta. Mai ai greturi?
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Ioana am retinut!
Am scormonit in analele memorie . Alocatie de 2 mil e intreaga pe ultima luna. Din stimulentul de 1oo am luat 83.4ron.
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
deeapui spune:
Ioana, multumim ca te-ai gandit la noi.
Ruxandra, mai am ft putine greturi, doar dimineata la prima ora, pana mananc ceva, dar cred ca sunt si din cauza Utrogestanului.
Deea11+, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
miflore spune:
Ioana,!
Irina, noroc c=ai rascolit tu analele ca de altfel bulverseala scria pe Catush.
Diana, tinem pumnii sa nu fie varicela, poate totusi e zana maseluta.
Deea, ma bucur ca esti bine.
Lasa, Ruxandra, ca s-o deschide si la noi chestia aia, Real sau ce-o fi si mergem si noi cu sacu'!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
kristinutza spune:
eu va perdelesc pe-aici de zor.
si eu vreau piscina, dar incalzita; imi pare rau de faza cu banii la bancomat, cred ca-mi cadea inima-n chiloti daca vedeam ca-mi dispar banii; ma bucur ca e totul bine cu placenta; multumesc de urarile de bine.
la noul servici totul pare ok, iar pt ca pot intra si pe forum, inseamna ca se apropie de perfectiune.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
www.cercrecreativ.go.ro
jadi spune:
Buna dragelor, v-am perdelit la greu ca nu prea am avut chef sa scriu!
Eu nu o mai scot la capat cu racelile lui Vlad, se vindeca, se duce la gradi si vine cu o forma noua si uite asa. L-am retras de la gradi pana la 1 ianuarie, oricum stau acasa si atunci ma pot ocupa de Tudor si bona de Vlad dar nu mai pot sa stau sa vindec si sa administrez medicamente si mai ales m-am saturat ca il imbolnaveste pe Tudor si uite ca nici vaccinul de 4 luni nu il pot face inca. Ma gandesc serios sa mai angajez inca o bona dar imi trebuie una tanara si sa fie subordonata actualei bone, ce sa mai fac o firma aici de bone Nu stiu ce o sa fac dupa 1 ianuarie cand as vrea sa merg la servici dar pana atunci mai este timp si o sa vad ce si cum!
In plus am si o pata mica pe gradinita actuala ca tot am intrebat ce fac acolo si nu imi raspunde nimeni, nu ca am pretentii mari dar tot vad si aud pe aici una alta si ma gandesc ca platesc o carca de bani ca sa stea si sa faca mai putin din ceea ce face acasa unde de bine de rau mai invata cate ceva. Spre exemplu, in ultimile zile imi tot canta "un motan cat un pisoi" si era sa raman blocata intr-o seara cand i-am zis de rugaciune si s-a asezat in genunchi cu palmele unite si zicea "tatal nostru care esti in ceruri" si atat ca nu stie mai mult. Deci e bun de papagal, repeta tot ceea ce aude si mai si retine!
Partea proasta ca e fricos, fricos rau si nu stiu cum as putea sa il impulsionez, eu nu sunt asa, sotul meu nu este asa dar el se sperie si de frunze! Dimineata am deschis geamul sa aerisim si se auzea un caine latrand afara si a venit urland la noi (fara sa planga) ca e un caine in casa. Si tare suspectez pe socrii ca i-au zis ceva de l-au facut sa se teama!
Cam atat! Ca sunt si eu cobza de racita, ma rog, sufar cu gatul si astept sa ma coc
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
Vlad a devenit fan "Cars" daca aveti cumva varianta dublata in limba romana, va rog sa imi spuneti!
Deni & Vlad & Tudor
kristinutza spune:
si mi-a placut descrierea mifloricikai, se vede ca a participat activ la cerc .
a, si la sfarsit s-a mai facut si un colaj cu un liliac inspaimantator .
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
www.cercrecreativ.go.ro