Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (191)
Raspunsuri - Pagina 11
kristinutza spune:
am scris numa-n acelasi timp cu jadi
.
jadi, daca scrii si acum ceva e chiar tare
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
www.cercrecreativ.go.ro
Tonnia spune:
Jadi, cred ca ai luat o decizie foarte buna sa amani gradinita, sa mai creasca un pic Tudor! Sunt sigura ca o sa progreseze foarte bine si acasa, sa nu-ti fie teama.
Si eu zic sa monitorizezi persoanele din jur, poate cine il sperie cu ceva. Oricum, e varsta la care debuteaza tot felul de fobii, cred ca trebuie sa nu te enervezi ca i-e frica, cica functioneaza bine sa intri in joc si sa-l inveti smecherii sa scape de caine,cocos si altele. invata-l o expresie, spune-i ca toti cainii se sperie cand aud asa ceva. sau un gest.
deeapui spune:
S-ar parea ca zana maselutza s-a impotmolit la piticodromul nostru...si Alex e la faza cu al doilea rand de masele, i-au iesit 2 si mai are 2..si dupa sper sa nu mai iasa alti dinti, ca deja m-am saturat de maini in gura non-stop si rontait tot ce prinde.
Deea
11+, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
deeapui spune:
Gata..plec acasa, ca-mi ajunge pt prima zi de servici dupa 1 luna de pauza.
Pupici si ne mai auzim maine.
Deea
BiuMil spune:
Jadi, numai bine va doresc...si bine ai venit in club
. Din experienta (vasta), iti pot spune ca gradinita de unde vei afla ce face copilul...e gradi ideala....nu te demoraliza, insa. Invata lucruri si acolo, doar ca le tine pentru el, plus ca au alta logica decat acasa, teme care dureaza mai mult...aprofundare, fineturi...macar ca se joaca cu ceilalti copii si tot e o experienta in plus. Asta cu catelul poate fi chiar de la gradi...si la noi venea "mosul" intr-o vreme, fix la masa
...spre disperarea noastra. Au tot felul de idei din astea...Sa nu ma intelegi gresit, nu pledez pt gradi...dovada ca o sa stau cu Milan acasa o perioada, si sper sa nu il mai duc la gradi pana nu vorbeste bine bine...si pana nu il invat sa toarne tot![]()
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
jadi spune:
Fetelor, va multumesc de incurajari, il retrag mai mult ca sa il protejez pe cel mic, nu stiu cat mai tine sa faca raceala dupa raceala in conditiile in care il alaptez si s-ar presupune ca are ceva imunitate, va dati seama ce forme destul de urate aduce Vlad acasa! In plus, stiu sigur ca nu fac nimic acolo la gradi ca eu de fiecare data cand intreb mi se raspunde ca la varsta lor nu au nimic de genul "programa" si ii lasa liberi, adica fac si ei ce vor supravegheati!
Bianca, il retragi si tu pe Milan? Sau am inteles eu aiurea?
Alta nebunie, am renuntat la suzeta definitiv dar pentru ca a vazut la Tudor ca isi baga degetele in gura, a inceput si Vlad sa isi bage degetele in gura si mai imi spune, "e asa de dulce guritza"! Cred ca vrea sa zica ca sunt bune degetele!
Deni &
Vlad & Tudor
deeapui spune:
Haideti ca m-am tinut de cuvant si am pus ceva poze...le puteti vedea aici:
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp?lbInit=1
Sper sa mearga link-ul, fiindca nu sunt foarte as in ale informaticii....
Deea
deeapui spune:
Nu merge :(...incerc acum sa repar situatia....
Deea
deeapui spune:
De data asta sper sa mearga...
http://picasaweb.google.com/deea.no1mum
Deea