Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (191)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioana75 spune:
Sint din lemn, Bianca, si pictate foarte frumos. La masinutele din filmul 'Cars' te referi? Nu m-am uitat, dar o sa ma uit data viitoare.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
BiuMil spune:
Ioana...un fel de plecaciuni...pentru shopping Guru
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
miflore spune:
Buna dimineatza zane!
Si mie imi plac puzzle-urile alea din lemn, foarte frumoase. Cica s-ar mai face un Real mai prin zona mea, pe la Politehnica spre Drumul Taberei, astept cu interes crescand.
Medy, bafta, sa rezolvi totul cu brio si sa-ti mai ramana si timp!
Aseara am fost cu Ana la cercul recreativ, foarte frumos.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
innaa spune:
Buna dimineata!
Multumesc pentru urarile de la multi ani Antonia si Ioana...intr-adevar dupa cum ma asteptam a fost foarte placut surprinsa.
Aseara din pacate am avut si noi o surpriza mai putin placuta...a intrat sotul pe internet in contul sau si priveam amandoi neputinciosi cum se goleste...se pare ca luni seara cand am fost eu la bancomat (Din incinta bancii!!!) a fost copiat cardul. am vazut eu ceva ciudat la bancomat dar nici prin gand nu mi-a trecut ce avea sa se intample...acum pleca sotul la banca si la politie...sper sa se termine totusi cu bine..
miflore spune:
Inaa, tin pumnii sa se rezolve.
Am mai auzit de chestii d-astea, hmm...cica mai ales daca se fac plati online de pe card.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Tonnia spune:
Ioana, tare frumoase sunt, merci ca ne-ai impartasit. Nu stiu cand o sa ajung, pana una alta am mai gasit unele din alea banale.
Miflore, povesteste-ne cum a fost, cu ce s-au jucat?
Lui Dinu ii ies ultimele 2 masele, e marait, mamos si mai somnolent, adica obosit. De abia mai rezista pana la somnul de pranz. Lui Sa ii ies si lui vreo 2 dinti si are aceleasi simptome, mai putin cu oboseala. Asa ca am 2 mamosi in casa, nu vreti sa stiti cum e!
locca spune:
Chiar misto puzzle-ul. Ceva in genul asta aveau aia in Turcia la miniclubul copiilor, ii placea lui Matei. Ioana, cand mai ai sesiune de shopping?
Mihaela, ai idee cand se deschide in militari?
Antonia, incerc sa-mi imaginez cum e
Innaa, nasoala faza cu cardul. Sper sa rezolvati si sa nu pierdeti prea mult.
Eu sunt iar intr-o faza de mare lene.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
Tonnia spune:
Locca, si eu la fel, in aceeasi faza.
Eu una mi-as dori un concediu singura, n-am pretentii mari, o saptamana intr-o camera de hotel cu o telecomanda in mana, mancare buna cand apas pe un buton, si vreo 2 ore pe zi sa se ocupe cineva de lookul meu. Si sa dorm nene, sa o lalai in voie. Si o zi de cumparaturi.
locca spune:
E-heee, Antonia, viseeee. Eu as da si ziua de shopping pe inca una de lalait in pat cu telecomanda.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)