Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (191)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

La multi ani sarbatoritilor din zilele trecute! Sa fiti cu totii sanatosi si frumosi si ascultatori

Casiana, multumesc pt. poezii, le-am notat.
Mary, uau ce faza cu microvelele. Al meu e cocotat pe frigider, nu o sa ajunga prea curand la el, dar in schimb se joaca la masina de paine toata ziua.
Ioana, ntzntzntz, data viitoare cand mai mergeti in kiselef dati un semn si la mine, puteti chiar cand ajungeti in parc, noi stam aproape si de multe ori mergem acolo, dar in w/e am fost in herastrau.

Ieri dimineata eram cu nervii prastie, iar miorlaia copilul meu pe toate tonurile. Noroc ca m-am uitat in gura lui si am vazut 2 colti de masea. Brusc copilul a redevenit minunat si eu mult mai intelegatoare

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

.
Buna dimineata piticodrom!

Irina "vai de capul meu" ce scump trebuie sa fi fost Vladut cand a vazut el atata spuma

Mary poate ar trebui sa pui mai sus cuptorul cu microunde...desi la ce sperietura a tras...putin probabil sa mai repete miscarea...si noi avem in sufragerie o plasma pusa cam la nivelul pieptului Noeliei(numaŽ bine) ...si am observat sa a scris deja cu pixul pe ecran..

Miflore ma bucur ca ai renuntat la obiceiul "temperatura" si ma bucur ca este doar o maseluta..Analizele e bine totusi ca i le-ai facut.

Noelia inca doarme cred ca ma duc sa o trezesc...azi e ziua mamei mele..i-am trimis la serviciu un buchet mare de flori....sunt curioasa de reactie pentru ca nu se asteapta..nici marac prin cap nu ii trece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani pentru mama ta, ina!

mary, ce sperietura ati tras!

Ioana,merci de info, as vrea puzzle din ala pt Sa cand o veni timpul. Trebuie sa fac si eu un drum la Casa Retro. Ma gandeam la Miruna, eu cred ca are talent la desen. Pe forum la 4-12 ani e un concurs lunar de desen, pe categorii de varsta, se acorda si premii, fotografiezi desenul si il trimiti, ai o luna pentru realizarea unui desen. ia bag-o si pe Miru la grupa mica!
Eu pe Dinu nu pot nici sa-l determin sa tina creionul bine, deci el il tine ca pe bat si nici nu vrea sa-i arat.
frumoase poze, frumosi copii mai ales!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Innaa, Tonnia

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Hai ca am scos capul din gaoace

In primul rand va multumesc pt urarile adresate micutului DAVID care sambata a implinit 2 ani.
Absenta mea este intr-un fel motivata, avand in vedere timpul foarte scurt si obligatiile interminabile de: salariat, mama, femeie....etc., bine si amanta sotului, daca vreti voi
Am un program teribil. Luni, marti, miercuri cursuri master de la 18 la 21, delegatii de la locul de munca, we pline de evenimente (nunti, botezuri si alte cumetrii). Ziua lui David am petrecut-o in familie si pot sa spun ca a fost destul de reusita. Un gratar la curte la mama, multe cadouri pt mezin si o veselie pe el ........
A cantat LA MULTI ANI impreuna cu noi si-a bagat nasul in tort si a incercat in permanenta sa se dea in spectacol. Vorbeste foarte mult, stie 2 poezii, cateva reclame si este obsedat de masini. Asociaza marcile in functie de posesori si mai da si exemplu: Seamana a mami, semana a tati etc. Distinge marca dar daca este culoarea diferita, asociaza doar cu persoana posesoare(cunoscuta). Apropos de bilant la 2 ani: are cam 92 cm si vreo 12,500 kg.
Pe Alex nu mai pot sa dau vina cu scoala, sunt foarte mandra de el. Isi face lectiile singur, eu doar le verific si incerc sa il indrum in functie de cerinte prin exemple cat mai apropiate de capacitatea lui de a intelege. La inceput eram speriata de clasa I dar se pare ca m-am inselat. Sa dea Dumnezeu sa o tina tot asa.
Saptamana viitoare plec in delegatie la Craiova si pana la sfarsitul anului am un program de coma.

Va pup pe toate si va multumesc pt gandurile bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

IRINA, super tare Vladut
CASIANA multumesc si eu pentru poezioare, le-am notat, sunt dragute si usoare, am incercat sa-l invat poezioara cu cifrele, insa nu vrea, a invatat-o mami
IOANA, foarte bine ca deschide Miru frigiderul, se serveste singura cand ii e foameNoi avem o combina frigiderul sus si congelatorul jos, si Andrei normal ca imi deschide congelatorul de cate ori are chef, ca isi aminteste ca acolo tineam inghetata asta-vara si o tot cauta, mai rau e ca il mai lasa intredeschis, si pana imi dau eu seama, mi se dezgheta tot ce am pe acolo
I-am admirat si pe cei 3 muschetari Miru, Maria si Vlad, ce bine se distreaza impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

INNA, eu sper ca s-a invatat minte, ca mai sus n-am pe ce sa-l urc...La noi toate obiectele de scris sunt bineee ascunse, si scrie doar cand e supravegheat ca altfel, imi picteaza toate casa...bine, mai am si eu ba un cearceaf pictat, fotoliu mazgalit, si vreo 3 pereti scrisi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut.

Ruxandra, eruptie usoara. Am mai fost o data in kiseleff, asta primavara, Ramona ne-a aratat parcul; e cel mai frumos din cite am vazut eu in bucuresti. Sigur o sa mai mergem, te anuntam si pe tine (nu am stiut ca stai aproape).
Irina Noeliei, la multi ani mamei tale! Cum a primit surpriza?
Antonia, multumesc de ideea cu concursul; si maica-mea imi face capul calendar sa o dau undeva sa aprofundeze desenul, daca tot ii place asa mult. Am fost azi din nou in Real, si am gasit niste puzzle-uri superbe (vorba maica-mii) fix pentru 2+. Am cumparat doar unul ca celelalte nu erau bagate in sistem, dar miine ma duc din nou. Cel pe care l-am luat e puzzle pe 2 nivele, cam 10-15 piese pe nivel, din lemn, culori ff frumoase; sint animalele dintr-o ferma formate din 2-4 bucati care se pun intr-o rama, apoi pe deasupra animalelor mai vine un rind de piese cu ferestrele, acoperisul, usile.
Medeea, mult succes.
Mary, multumim! Nici la noi nu inchide frigiderul la loc, sta si se uitaaaaa sa vada ce e de mincare.

La Miruna nici un semn de al 2-lea rind de masele. Stiam ca trebuie sa iasa toti dintii si maselele pina la 2 ani jumate; mai are un pic.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Tot eu: am gasit www.eichhorn-toys.de/de/index/puzzles/detail.shtml?ArtNr=3601" target="_blank">puzzle-ul, Antonia.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

frumoase puzzle, Ioana. Sunt din lemn sau ceva carton mai gros? Are si masinute "Cars" la Real?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput