Cadou pentru vizita la spital
Raspunsuri - Pagina 3
vias spune:
cred ca cel mai bun cadou ar fi ceva pentru bebe...
la mine au venit cu prajituri si cu bere..dar cum alaptam..nu erau indicate ... in schimb mi-ar fi placut sa primesc ceva pentru copilas.
Iar cu florile...atat la Brasov cat si la Tg Mures nu lasau flori in salon unde erau copilasi...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
Bee spune:
O paturica pentru bebelus. Pentru mama o carte. Asta n-am primit dar mi-ar fi placut. Florile sunt frumoase si emotionante, chiar daca nu le poate tine in salon! Si eventual sa o suni chiar inainte sa mergi ca sa te asiguri ca are starea necesara sa primeasca vizite (eu as fi dat orice sa nu vad pe nimeni in afara de mama si sotz!). Si daca are chef de vizite intreab-o si daca ar vrea sa manance ceva anume. La cateva zile de la nastere nu te gandesti la kilograme cat la ceva care sa-ti pice bine si tie si copilului (si sa te binedispuna si sa-ti mai ia din oboseala). Deci inca odata, intreaba mamica direct cand e vorba de alimente.
My_Lady0091 spune:
.un ghiveci frumos cu flori...pentru mama..se gasesc o sumedenie acum..si felicitari pentru nastere...sunt multe si foarte haioase...iar pentru bebelina sau bebelus..hainutze..jucarii..
dar un lucru dragutz ar fi daca poti sa ii faci o poza la bebe..fara sa vada mama si sa o inramezi frumos...si sa i-o dai cadou cand mergi in vizita acasa..sigur ea nu va avea timp de fotografii clasice inca...
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |