Cadou pentru vizita la spital

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

o esarfa port bebe tip sling sau wrap, cred ca e cadoul ideal:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

nu vreau sa par chiar cobe dar daca e vorba de o mamica prima data... o sa fie prea stresata sa manevreze copilul pur si simplu cu mainile, dar sa se mai joace si cu slingu....

Mami de (28.10.2008) si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai cine a zis ca il manevreaza imediat?
ca si daca ii duci hainute pt bebe,cum duce f f multa lume nu inseamna ca le foloseste imediat.

Dar ai si tu dreptate, trebuie si ceva sa foloseasca imediat, cum ar fi ceva bun de papa:), de fapt n-am prea fost atenta la subiect, adica ce duci la spital, in capul meu a fost ceve de genu ce prim cadou pt bebe mai poti sa faci, scuze ;)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

daca naste natural - ceva bun de mancare, sucuri eventual facute acasa...

o carte lejera, reviste, mai ales daca nu e cu rooming in, ca sa treaca timpul mai usor

Mergi la inceput

imhi, la asta ma gandeam si eu. o carte usoara si captivanta daca e genul cititoare sau niste reviste in stilul in care ii plac ei, indiferent de felul nasterii. sudoku chiar daca ii place asa ceva. ca sigur nu s-a gandit ca o sa aiba timp de pierdut la spital.

si o carte de ingrijire a copilului merge daca ea nu si-a luat si e la primul copil. nu o sa aiba timp sa o citeasca din scoarta in scoarta dar cand o sa aiba cate o intrebare o sa poata gasi informatia usor in carte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu am primit o gramada de mancare si sucuri...ca le-am aruncat...si fructe...
Ce i-am dus eu finei mele cand a nascut,a fost un spray cu lidocaina pentru epiziotomie.Si o crema cu galbenele parca.Pentru ca asta mi-ar fi trebuit si mie.
In rest,recomand reviste,scutece,hainute...Sau sa vina acasa...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

f buna ideea cu spray-ul mai ales ca la noi in tara sansele sa nu te taie sunt cam ca sansele sa pice un meteorit fix la mine in balcon...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Tocmai ca eu am avut doua nasteri in Ro si nu am fost taiata in schimb la nasterea din Germania m-au taiat.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Daca duci flori ar fi inspirat sa duci si o vaza mica, ieftina dar frumoasa, ca s-ar putea sa n-aiba in ce sa le puna.
Si neaparat ceva pt bebe deexemplu o paturica, o caciulita, o suzeta, un set de biberoane (cele de la Nuby cica sunt super).

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

fara suzete si biberoane. incurajeaza obiceiuri proaste
e clar ca sunt cobe...

Mergi la inceput