Mamici de Martie-Aprilie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 11
Dana_Singh spune:
Ridunici dragi sunt tare lenesa, am zacut ieri si azi ca o balena in pat cu greturi;sincer nu foartemari dar oricum greturi.
Am facut programare la dotor pt luni dupa-masa, sper sa nu fie nimic dar daca e macar stiu ca-mi da tratament si gata.
Sovi, pai sa sti ca virginica ma cheama hahahahhahaha
Blankar....FELICITARI !!! sa veti o zina frumosa si cuminte.
delphin, mortal puiul tau, am ris cu lacrimi.Auzi tu ca se duce cu "ma femme" sa caute samint de baietel hahahahhahahahahahahhaha
nicol_conte, pai ce crezi ca eu am chef si eu tot de mila lui am trecut la actiune si bine ca m-am simtit lool ca altfel nu aflam de durerile astea.
mami_papatot, ai grija cu glezna si iti tin pumnii sa fie cu albastru
Bubu FELICITARI !!! inca o soacra mare :D
CORY,MAIA,RIRIAN 

CE BINE!! ATI VAZUT CA DD NU ZA DEZMAGIT. Doamne ca ma bucur pt voi.
simonette, are 500 g numai putza
...glumeam ....sa creascamare si s-o fericasca pe mamica lui cit mai mult.
Stai linistita ca si eu decind sunt gravida sunt tare sperioasa, numai ginduri rele am dacapleaca al meu mai departe sau daca intirzie, ma sperii de la orice........vai de capul meu
hai ca am scris o groaza asa ca ma opresc. Iar am fost huhureaza noaptea asta, sper sa scap de insomniile astea odata si s dorm si eu ca omu normal ..noaptea
la rindunici
Dana
12+
pozne :)
http://picasaweb.google.com/DSinanansingh
cami33 spune:
LA MULTI ANI, ROX_DOX!!!!!!
Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si
17+
Luca
http://bd.lilypie.com/e2xMp3.png
bubu05 spune:
Neata, randunele!

Rox Dox, sA fii fericita si sanatoasa alaturi de puiul tau! La multi ani!
Oana
14+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
simonette spune:
La multi ani ptr ieri Nicol_Conte!!! Sanatate si sa ai parte numai de impliniri alaturi de toti cei dragi!!!

La multi ani Rox Dox!!! Fericire si viatza lunga intr-un cadru minunat!!!

mami de
Luca si
22+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
GianiD spune:
Ariel, mersi de raspuns. Intre timp am vorbit cu o prietena jurist la camera de munca si mi-a dat o ordonanta de guvern aparuta prin 2005 in care este specificat ca pe perioada de 12 luni se accepta si fractiuni de luna care se considera luna intreaga cu conditia ca zilele lucrate sa fie mai mult de jumatate din zilele lucratoare. Si am vorbit si cu o prietena ce e finantista si ea zice ce trebuie sa insumez 10 luni....Tie cand ti s-a intamplat faza? acum cativa ani? Ca cica legea asta e valabila doar din 2005. O sa vorbesc si cu marius de la legislativ, m-am uitat ieri dupa un link spre forumul legislativ, dar nu am gasit. Poti sa ma ajuti unde sa-l gasesc?
E mai jos legea de care vorbeam
hot guv 1025/2006 normele de aplicare a ordonantei de urg 148/2005
Art 4...
E stresant cand stii ca timp de 4 ani nu ai avut nici o intrerupere, adica am avut contracte continue, acum, pentru ca am avut probleme in familie si nu mai aveam zile de concediu sa se intample una ca asta...
Giani
15+
http://bd.lilypie.com/NmHEp2.png
natynic spune:
Delphin, nu iau tardyferon, dra mea avea de gand sa-mi dea doar daca imi iesea anemie la analize, dar nu e cazul, am analizele de sange beton. Cat despre vitamine, iau oricum zilnic Materna (le voi alterna cu Elevit), fiind diabetica nevoia mea e mult mai mare. Dar fierul nu se ia daca nu e nevoie, altfel apar alte riscuri...
Cory,
. Deci chiariasul misca! Bun, sa nu uitam ca esti la a doua sarcina, cand e regula ca simti miscarile mai devreme; plus ca o fi baiat, conform teoriei Adriutei! Bun, eu simt de prin sapt 10 fluturasi care nu pot fi altceva, dar suturi clar n-am primit inca!
GianiD, eu am primit o crema Mustela pt vergeturi cadou
(asta e cam scumpa) de la nasa mea. Recunosc ca nu ma dau zilnic, oricum dupa dus mai folosesc johnson baby oil care e super-hidratanta si am o senzatie minunata.
naty 16+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Simo27 spune:
ROX DOX
,LA MULTI SI FERICITI ANI!Multe bucurii si impliniri!
Simo,mamica lui David
,
20+ cu
RalucasS spune:
Dragele mele de aseara am inceput sa scriu mesajul asta, pe care m-am tot chinuit sa il termin si sa il postez, dar de fiecare data intervenea ceva, dar acum am reusit si eu in sfarsit
Bubu - 

felicitari pt baietel sa-i dea D-zeu multa sanatate si sa va umple viata numai de bucurii
GianiD - eu folosesc o cremea de la Garnier, cea in sticla rosie, cu artar la care face si reclama la tv
- referitor la TT mie mi-a zis doctorita inca de cand eram in 6 sapt ca in sapt 11-13 o sa fac TT, dar sincer nu consider decat un stres in plus acest test, care nu iti da un rezultat cert si doar o supozitie
Gbutucica - bine ca ai rezolvat la servici, se pare ca a avut efect omul meu de neanderthal pe care l-am trimis la sefii tai, si le mai trimit unu ca sa nu le mai treaca vreun gand de asta 
cory3maz - chiar daca nu ma aflu in lista randunicilor tale "preferate", vreau sa te felicit din tot sufletul pt veste buna pe care ai primit-o, mai ales ca sentimentul asta l-am avut din totdeauna , ca bb tau este perfect sanatos si totul este doar o alarma falsa 

Maia - si pt tine ma bucur din tot sufletul ca ti-a iesit rezultatul la amniocenteza bun, si ca vei avea un bb perfect sanatos, e un D-zeu mare si bun acolo sus care are grija de noi...

Ririan,Mimonix - voi trebuie sa mai veniti cu rezultate bune si tot stolul va fi complet si fericit 
- iar acum citesc ca si tu Ririan ai primit rezultatul bun, 

, multe felicitari , si cred ca a fost si mana Sf. Dimitrie de ati primit toate rezultate asa de bune azi...
DanaGB - bine ai venit printre noi, odisee usoara, si scrie mai repede 10 mesaje ca sa nu mai fii moderata si sa putem comunica in timp real
naty - si eu ma simteam foarte rau si eram foarte obosita inainte, dar era din cauza tensiunii care ra foarte mica, iar de cand beau un strop de cafea cu o cana mare de lapte ma simt mult mai bine si nu mai am starile alea, asa ca nu stiu daca e real ce se zice de miscarile lui bb, oricum al meu l-am simtit la 16 s prima data
simo - nu iti mai fa griji ca nu o sa se intample nimic cu sotul tau, si sa stii ca si eu sunt la fel ca tine, al meu sot pleaca foarte des din tara si de fiecare data plang de ma umflu pana ajunge acolo, tot de grija sa nu pateasca ceva...iar cand vine acasa nu imi zice ca sa nu mai stau si sa plang atat
fata si o sa fie totul bine
mama_papatot - si mie mi s-a rupt o masea pe din doua acum cateva zile, dar nici la dentist nu as vrea sa merg deloc cat sunt gravida, eu am mai avut niste experiente neplacute cu dentistii, si acum mi-e teama pt bb ca nu cumva sa imi faca vreo anestezie care sa ii dauneze...uffff greu cu mine
egonsis - bine ai revenit printre noi si te asteptam sa ne scrii cat mai des
olgutzika -
te felicit de pe acum pt ziua de maine

, sa ai parte de o nunta
cat mai frumoasa, sa te simti cat mai bine si in rest sa aveti o casnicie cat mai lunga , frumoasa, plina de bucurii , cat mai mult noroc si sa va intelegeti cat mai bine pana la adanci batraneti 
adriuta -
fata si te mai asteptam cu vesti de peste ocean
ariel - draga de tine, am citit tot ce ai scris si imi imaginez prin tot ce ai trecut, si prin tot ce treci, normal este sa iti zic sa stai calma si sa vezi lucrurile "in roz", dar eu cred ca daca as fi fost in locul tau muream de nervi, mai ales la starea mea de irascibilitate pe care o am in ultima vreme...
dana - imi pare rau ca nu te simti tocmai bine si mai ales ca nu poti dormi noaptea, incearca un ceai de tei cu miere inainte de somn...
rox_dox - draga mea galateanca, La Multi Ani,
multa sanatate, fericire, noroc, un bb sanatos si tot ce iti mai doresti tu

20+
Lucas sau Cristina?
delphin spune:
sunt pe fuga intre doua circuite de mov!
Multi ani cu sanatate si bb mancacios si dormicios, Rox!
Mamipapacioasa,
ca sa-ti inveseleasca ziua de azi! Pate e mai buna ca celelalte!
Aseara am avut si noi un meci din burtica!Parca avea "bairam". Ne-am amuzat teribil!
Bafta celor care sustin proiecte!
Naty, ma ingrijora doar starea ta de oboseala, dar daca Fe e ok, atunci incearca sa te odihnesti mai mult, desi stiu ca e usor de spus si greu de facut!
Cory 4 Nov. nu e duminica? Dr. tau lucreaza duminica?
Fug si mai viu'!
pozici
bb2
burticutza
RalucasS spune:
cory - parca tu intrebai de Anca Dragoman, m-am uitat acum si am vazut ca a postat de dimineata la mamici de nov-dec, si la semnatura apare amr de max 13 zile, deci cred ca nu a nascut inca...
20+
Lucas sau Cristina?