Mamici de Martie-Aprilie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Wow, cate vesti bune!!
CORY, RIRIAN SI MAIA, FELICITARI! Ma bucur enorm ca sunt bebeii sanatosi si voi linistite! Chiar mi-au dat lacrimile cand am citit!
Va pup pe toate!

Va multumesc din suflet pt. urari!

Oana 14+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

1. Tre' sa fac o primire calduroasa noilor-venite: Dana GB, si GianiD! "Bine-ati venit, BOBOACELOR!" Va doresc o Odisee regulamentara de 40 de saptamani, usoara si vesela si bebelushi sanatosi, frumosi, mintosi si mancaciosi!

2. Dana GB, triplul test e recomandat obligatoriu, nu numai in cele 2 cazuri enumerate de tine...ci si in urma masuratorii translucentei nucale, daca rezultatul nu e in limite normale! Dar despre TT gasesti suficiente detalii chiar pe site-ul "Despre copii"!

3. Va multumesc pentru felicitari si pentru tot balsamul pe care mi l-ati pus pe rani in timpul agoniei, dragele mele: Varuna, Kitzy, Roxana-Claudia, Naty, Raluka, Delphin, Zozelina, Pidana, Simonette-de-Luca, Blankar!

4. GUDINDE, multumesc mult-mult pentru ca tu ai fost prima care mi-ai intins mana cand a inceput calvarul si mi-ai oferit povestea Angelikai!

5. Naty-Naty, ce ma bucur ca vom face echipa si de acum inainte! Vorba lui Sovi-cea-Rapitoare-si-Originala: s-ar parea ca trimestrul doi de sarcina e din aur de trompeta la tine, dragalasha Naty! Ce sa zic de "chiriashu" meu...eu il simt cum "muta mobila" prin "vila"! Il simt si ziua, dar mai ales noaptea!

6. Delphin, am inteles mesaju' cu cearshafurile pi care li scriu! Multzam pentru declaratie si consideratie!

7. Simonette-de-Luca, ma bucur pentru Yannis al tau cel-sanatos-frumos(ca mama lui)-si koios!!! Hai ma, nu te stressa ca zboara Randunoiul un pic din cuib! O sa vezi ca te ingrijorezi inutil! Se intoarce el la Randunica-lui-cea-Sexoasa! Sa vezi tu ce partida(partide-fara-numar) te asteapta, cand s-o intoarce!

8. Mami-papa-tot, in topu' meu esti clasata bine de tot! Ma declar fan al stilului tau haios, lucid-amar, si foarte ludic! Imi placi mult, Gagiko! E adevarata observatia ta ca noi suntem niste straine, daar postarile noastre ne reflecta vocea si bogatia interioara! Asa se creeaza afinitati si chiar prietenii, care nu cred ca vor ramane NUMAI virtuale! Depinde de intensitatea legaturii! Lasa ca te face dintarul frumoasa! Nasol ca nu traiesti in Iasi sa ti-l recomand pi dintaru' meu! Sa-ti puna un dinte din portelan! Du-te si grijeste-ti Randunoiu'!fata sclipitoare la minte!

Tre' sa ma bag la plapumika, ca pi la cinci di dimineata tre' sa-mi belesc neuronii la proiect...ca in dupa-amiaza asta n-am lucrat nika!

A nascut Anca Dragoman??? Cine stie??? Am ratat eu stirea???? Va rog, luminati-ma daca Mariutza ei a venit pe lume! Pupici si sanatate!

cory3maz, mamik de Larisik si de bb2

Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

1. Bubu 05, si tie iti multumesc pentru solidaritate!

2. Mamitzule-Papacios, sunt de acord cu Naty! E cam multe coincidente si accidente bizare in ultima vreme in zona matali! Cauta la preot dezlegare, ca parca-i un facut!

Noapte faina!

cory3maz, mamik de Larisik si de bb2

Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna va zic si eu,
In primul rand mami_care_papa_tot, am citit toate prin cate ai trecut si nu pot spun decat ca imi pare nespus de rau pentru toate cate ti se intampla. Despe vecini... poate ca e mai bine sa ii ignori si sa te gandesti ca intr-o zi o sa va mutati intr-o zona in care o sa fi si tu mai linistita. Uite spre exemplu multi aici au optat pentru o casa mai mare in suburbii decat sa stea in oras. Avem prieteni care au casa la 40 min de mers si spun ca sunt fff fericiti, au casa mai mare, liniste, curte, in oras tot pt banii aia aveau ceva mult mai mic. Cand ii intrebi despre condus, spun...asta e, trebuie sa sacrifici ceva. Nu stiu si nu te supara pe mine, a fost numai o sugstie . Icearca sa te feresti de caini (gandeste-te ca antitetanusul e periculos daca te musca)si noroc ca ai avut burtica mica ca la 8-9 luni puteai avea probleme. Cazaturile sunt ff periculoase. Sa ai ceva mancare de catei in poseta. Vezi ca sunt pungute, cumpara-ti una si poate o sa te ajute. Cum stai cu Calciul??????? E fff important pt dinti si spune-i la nea dintaru asa cum ii zici t :) sa foloseasca atent produsele cand lucreza(avand in vedere ai un bb in b-tica). Ai grija de tine si nu te stresa, e importan pt cel mic (stresul face parte din necazurile femeii insarcinate, stiuuuuuuuu). Incearca dupa ce se face sotul tau bine sa iesiti undeva cu masina, .... nu ceva fancy, mergeti undeva sa va relaxati, Bucurestiul e un car de stress, au mai spus-o si altii. Fa ceva ce iti place, o carte, ceva de mana(goblen, tricotaj), mergi in parc.
Sper ca nu te superi ca is asa sfetnica :)) ma gandsc la tine ca tare esti napastioasa in ultimile zile. Te pup si sa ai grija de sotul tau (insanatosire grabnica de la mine si al meu sotz), de tine si de bebe. Te pup.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai Mamico Papacioasa, chiar ca numai belele...ai mare grija de tine si de burtica!

Simonette, felicitari pt. bb sanatos si grasun! Si stai linistita ca randunoiul ajunge cu bine in strainezia! Unde pleaca?

Cory, ce bine ca acum ne inveselesti cu mesajele tale colorate!

Zoze, ma bucur ca prietenul vostru motociclist e pe calea cea buna!

Oana 14+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

salut
Corz, Ririan si Maya, am plans cand am vazut ca rezultatele sunt bune, felicitari si sa fiti in continuare asa cum trebuie, sanatosi!!! Uf, prin ce ati mai trecut... Dar azi e ó zi mare!
Merg la nani, am avut emotii pentru voi!
Nicoleta

Mergi la inceput

Olgutza
CASA DE PIATRA, BETON ARMAT, LEMN, CEMENT ...de ce-o fi numa sa fie :).
Un bebe asa cu ti-l doresti TU.
Sanatate muulta, dragoste cu carul , bani si noroc cu marfarul de Medgidia. (pssst... am vazut io ca avea vagoane muuulte cand mergeam la mare :)
blankar
Felicitari pentru fetita, si ...iti mai amintesti ce-ti spuneam io acu cateva zile referitor ca s-ar putea sa fie fata.
dana_singh, Imi pare rau pt toate necazurile tale. Din pacate hormonii genereaza o groaza de transfomari in corpul nostru, sper ca doctorul sa te poata ajuta sa treci peste tot. Asta e , altzii pot si nu vreu, altii vreu si nu pot, altii nici una nici alta iar care si pot si vreu fac parte din categoria;...supher fericitzilor
Am gasit ceva ce v-ar putea interesa , mie imi place de numa' http://www.castingkeepsakes.com/plaster-casting-kits-c-1.html
http://www.mothers-helper.ca/BellyKit.html
Cred ca se gaseste peste tot acum.
Va pup pe toate, sa aveti o zi faina si grija la bebei...

21+ cu

Mergi la inceput

bubu, nico,.... nici voi n-aveti somn????
Deh.... hormonii :)

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Cory!!!!
Vai ce veste buna! Sunt atat de fericita pt tine de n-am cuvinte. Sa dea Dumnezeu sa ai parte numai de vesti bune de acum incolo si sa-ti recompenseze toate durerea, spaima si suferinta de acum cu o nastere super-usoara si un bb sanatos, cuminte si mancacios.

Ririan si Maia noi nu ne-am nai conversat dar asta nu conteaza. ma bucur din suflet pentru voi.
Am intrat initial la acest topic pentru cateva membre tare dragi mie si am ajuns sa va indragesc pe toate.

Olgutzika iti doresc o nunta de vis, casa de piatra si sa fi respectata si iubita mereu.
Vezi ca am arucat cu PM-ul in tine. Capul sus ca o sa fie bine! In legatura cu analizele la Fundeni ... daca cere medicul asta este, dar intreab-o si pe Naty cum e cu multele rezultate fals pozitive de la Fundeni.

Naty iti doresc sa te simti din ce in ce mai bine. Lucru care mi-l doresc de altfel si mie ca imi e un rau de deabea vad monitoru'. Da, nu puteam sa nu intru stiind ca (virgula) Cory primeste rezultatul.

Va doresc tuturor o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

dragelor drage! buna seara...sau mai bine zis noapte buna:)am dormit de la 4 la 8 seara si acum m-am transformat din randunica in bufnita:))
feteleor, felicitari pt rezultatele bune la TT-uri, amnio, etc! eu sunt tare stresata ca saptamana viitoare trebuie sa ma programez la dr. si am echo de facut si ...TT, pe care pe zi ce trece, nu mai vreau sa-l fac. am citit povestile voastre, am mai vb cu cateva mamici care au avut rezultate proaste....in toate povestile am vazut disperarea produsa de acestea!!!! mi-e teama de stresul ce va urma dupa efectuarea analizei. chiar nu stiu ce sa fac, daca sa accept sa-l fac, sau nu...

GianiD, imi pare rau ca te-am pus pe jar cu postarea mea....crede-ma ca inteleg cel mai bine stresul prin care treci, ieri cred ca am imbatranit cu 5 ani, mai ales ca eu am avut probleme cu indemnizatia si la prima sarcina.
atunci am fost "angajata " ultimul an de facultate, bb a fost "invitat" pe Pamant imediat dupa licenta, eu eram in extaz, cand mi-am anuntat "angajatorul" de fericita veste. mi-a zis ca pot sa plec pe loc, ca nu am contract de munca cu ei si nu sunt legata prin nimic de ei si nici ei de mine. era sa mor pe loc. eu stiam ca am contract, inregistrat la camera de munca, ca am platit asigurari....de fapt, in realitate, am aflat ca am contract FALS, o facatura pe calculator si cand am consultat prietena avocata, am aflat ca firma nici nu exista legal. era o mizerie la negru!!!! nu aveam ce sa fac nici legal, nu aveam pe cine sa dau in judecata, nu aveam dovezi, nimic!!!!
apoi, am mizat pe faptul ca aveam incheiata celebra asigurare suplimentara la CASS, care s-a dovedit pe urma a fi teapa secolului.
ma mir ca am ramas intreaga la minte dupa toata povestea asta. si acum o vad ca pe un vis urat....
pana la urma, s-a considerat facultatea ca vechime in munca, apucasem sa bag somaj...si uite asa, am beneficiat de 1 mil. indemnizatie de maternitate, dar nu pt mult timp, pt ca atunci cand buburuza mea avea 7 luni, am primit o alta "mega, super" oferta de munca si am plecat la servici, ca sa iau bani.... aveam lapte inca, ma mulgeam prin toalete ca-mi siroia laptele pe mine, eram la pamant, nedormita, stresata si nesatisfacuta profesional. era un kk de job, isi bateau joc de mine si credeau ca ma au la mana prin santaje "ca de ce vreau sa plec, nu ma gandesc la copilul ala???"....am schimbat inca vreo 2 locuri de munca pana am ajuns aici, unde sunt de aproape 3 ani....

hai ca am deviat....deci, am vb cu 2 avocati, prieteni, iclusiv cu marius de pe acest forum si mi-au zis clar ca NU beneficiezi de indemnizatie daca ai avut intrerupere in cele 12 luni anterioare sarcinii.
zilele de CFP sunt considerate intreruperi. in lege scrie ca doar zilele de CFP luate pt cursuri, cu acordul angajatorului sunt perioade asimilate, deci ai putea sa te agati de asta....sa aranjezi cu angajatorul ceva in sensul asta.
sau la mine la financiar au zis ca este o prostie asta si ca nu ma afecteaza, ca imi vor da nota aceea rectificativa, doar asa ca insist eu... tanti de acolo a zis ca ea elibereaza adeverinta pt CIC pt primarie si ea va scrie perioada de 12 luni continua si astfel nu va sti nimeni de acele 2 zile....si asta ar putea sa fie o portita pt tine....poate aranjezi ceva cu tanti de la tine de la servici.
cred ca mai clar si mai detaliat iti poate raspunde marius, la sectiunea de legislative.
eu habar nu am cu ce sa mananca legile astea....

tot tu intrebai de creme. eu ma dau cu crema antivergeturi de la Bubchen pt gravide, costa cam 200000 lei , cu ulei de bebe ma mai dau si cu crema hidratanta, atentie sa nu contina vit. A...

sovi, intr-adevar, in zilele cu luna plina sunt cam tensionata, cu toate ca in ultimul timp a devenit o a 2 a natura a mea...bine ca am rezolvat cu hartogaraia, ca m-am bucurat de alexutza mea dulce si apropos, loganul nu e al meu:))) era vb de tatal meu, el era pagubitul...eu NU VREAU sa conduc niciodata.urasc! am carnet de 7 ani, in care am condus 2 ore in total:)))
oricum, cred ca si azi m-a urmarit "blestemul lunii pline", caci am inceput ziua cu stanga. dupa ce ca sefa mea este cum e...crizata din fire, iar conducerea institutiei si mai si....dimineata am plecat mai devreme cu 10 min decat de obicei, am stat 25 min la tramvai, apoi timp de o jumatate de ora am avut "atingeri pasionale" cu oamenii din tramvai, era atat de plin, inact am crezut ca mor, era blocaj inainte de iancului, vatmanul nu voia sa deschida usile sa ne lase sa coboram, asa ca i-am batut in geam si i-am zis ca daca nu deschide usa ii sparg geamul si apoi vomit pe el.s-a lasat cu hohote de ras in tramvai....si am fost eliberati!!! am fugit la metrou, unde la victoriei l-au prins pe un nene in usi, de i-a ramas tot bratul, de la umar, afara....tot eu m-am trezit si am apasat butonul de alarma si a venit conductorul cu scandal, insa oamenii au fost tare draguti si nu au spus ca eu am fost "vinovata":)))) a iesit cu cearta intre victima si conductor....pana la urma am ajuns la munca, am intarziat 11 min. si am fost primita in birou cu o privire taioasa si urata ca si posesoarea ei...
iar cireasa de pe tort!!!! peste vreao 2 ore, am aflat ca pana la sf anului toti angajatii vor fi evaluati profesional, asa ca acum ma stresez ca am avut cateva intarzieri de cateva minute, ca sefa nu ma iubeste si nu ma va evalua bine.....uffffffffff!!!!
apropos GianiD, unul din motivele pt care sefa nu ma iubeste este acea "scutire" de 16 ore lunar, pe care oricum eu nu mi le-am luat toate, luna asta am luat numai 2 din ele ... ea nu pricepe cum nu pot sa fac analizele si echo si controalele dupa program!!! i-am zis sa-si faca ea analize la ora 6 seara! cat despre echo si controale, eu am doctorita de spital,fara cabinet privat, cu program de spital, cu urgente, etc. programul dr. este de la 8 la 16, iar al meu de la 8 la 16.30.
ma simt chiar agresata uneori, dar sunt fericita ca nu mai am mult si scap de ea.

hai ca mi-am varsat naduful! ma duc sa ma culc si sa incep sa savurez concediul de aproape 2 sapt.:)))
va pupicesc pe burticile voastre frumoase!

alexutza 4 ani si 15+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput