Mamici de Martie-Aprilie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Cory si Ririan - FELICITARI pentru rezultatele bune! Ma bucur ca v-ati linistit si ca bebelusii vostri sunt sanatosi!

Nicole - LA MULTI ANI (cu intarziere )

Rox_dox - LA MULTI ANI!

Blankar - felicitari pentru fetita!

Noi am avut aseara pana de curent si am aut ceva emotii, pentru ca nici cadura nu aveam, nici apa calda, nici lumina in casa! Daca am fi fost doar noi doi cu sotul, nu ar fi fost nici o problema, numa bine pentru o seara romantica la caldurica sub patura , dar cu un copil mic in casa, m-a dat peste cap lipsa curentului. Pana la urma ne-au dat curent pe la vreo 10 noaptea si am reusit sa-i facem baita la bebe si sa-l culcam.

Va pup pe toate si un sfarsit de saptamana frumos sa aveti, ca eu ma bag repede in cada sa fac o baie, cat mai doarme bebe, ca dupa aia iarasi nu mai reusesc sa fac nimic.

Mami 15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Dragele mele randunici va iubesc pe toate si va multumesc mult de tot din tot sufletul ca ati fost alaturi de mine toate.
Azi m-am trezit foarte odihnita cum nu m-am mai trezit demult si ostare de bine in tot corpul,parca nu ma mai doare nimic Aseara am dat telefoane cum n-am mai dat demult sa anunt pe toata lumea ca aceasta asteptare a luat sfarsit.
DECI NU VA MAI ENUMAR PE RAND CACI TOATE ATI FOST ALATURI DE MINE SI VA MULTUMESC INCA ODATA SI SA VA DEA D-ZEU SANATATE LA TOATE SI LA FAMILIILE VOASTRE IAR BB SA FIE TOTI BINE SANATOSI SI SA-I ADUCEM PE LUME LA FEL
RoxDox la multi ani draga mea sa fii sanatoasa,fericita alaturi de cei dragi iar D-zeu sa te ajute la orice pas.
Ririan ma bucur mult pentru rezultatul tau si mai ales te inteleg perfect ca am trecut prin asta amandoua.
Cory felicitari pentru rezultatele bune la TT si uite ca cineva acolo sus ne iubeste si ne apara micutii
simonette draga mea inima sus ca va veni cu bine acasa sotul tau!Ai grija de sufletelul tau cel mic din pantec sa nu se supere si el caci toate trairile noastre se transmit la ei.Stiu ca e greu caci trec prin asa ceva de 15 ani.Anual sotul meu pleaca de langa noi ,din tara si de fiecare data raman cu gandurile mele care de foarte multe ori sunt ca ale tale dar de fiecare data s-a intors sanatos acasa la noi.Te si ai grija de tine.
Giani eu am 37 de ani si din acest motiv am facut amniocenteza.In familia noastra nu a fost niciodata vreun istoric de malformatii.Dupa translucenta nucala care a fost bine ar fi trebuit sa fac TT.Nu l-am facut pentru ca sigur ar fi iesit pozitiv si am preferat(oricum ajungeam aici)sa fac aminocenteza.Prietena mea buna a trecut printr-un calvar infernal timp de 3 sapt pana a sosit rezultatul amniocentezei care a fost bun.Ei ii iesise la TT sindromul Down si dupa acel test copilul ei ar fi fost condamnat.Prietena mea are tot 37 ani si toata familia sanatoasa dar vezi tu la TT se tine seama de multe si se iau in calcul.Sub 30 de ani nu sunt probleme am inteles mai ales daca familia e sanatoasa din punct de vedere genetic.Inima sus ca D-zeu vegheaza asupra noastra si a copiilor nostri!Sa ne bucuram de sarcina fetelor caci daca pana acum am avut indoieli iata ca se risipesc incet-incet la fiecare dintre noi

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 20+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GianiD spune:

la burtici de randunici

Pai stii Maya si eu am 31 asa ca nu stiu, probabil ca ar trebui sa fac, dar doctorita nu a zis nimic pana acum si e considerata una din cei mai buni gine din Sibiu...

Fetele, mersi de sfaturile pentru creme. Eu folosesc acum Johnsons baby shooting naturals, are vitamina E si nu pare sa aiba vit A, cred ca e OK. Nu vreau sa dau 50 Ron pe o crema speciala, care am inteles oricum ca nu au efect garantat, adica nu e dovedit ca sunt mai bune decat o crema de BB.

La multi ani al toate sarbatoritele

Giani15+

http://bd.lilypie.com/NmHEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fete!
gianiD, uite aici link catre sectiunea de legislative:
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=4

vezi ca primul subiect este despre drepturile gravidelor

faza cu contractul de munca fals, am patit-o la prima sarcina, acum 5 ani fix. faza cu zilele fara plata, acum cateva zile...
acum m-am linistit.
imi bat capul ce sa fac cu TT, daca sa-l fac sau nu....am 30 ani, copil de 4 ani juma perfect sanatos, nu am cazuri de SD in familie, asa ca....merita oare? nu mi-e teama de o intepatura, nu ma agit ca dau 1 mil si jumate aiurea....ci doar de rezultatele false care pot sa apara si sa ma streseze inutil. si asa m-am agitat atata timp cu hipotiroidia mea, dr endocrinolog mi-a zis sa ma multumesc cu un copil si sa nu incerc sa fac altul, ca voi pierde sarcina pana la 3 luni, asta daca voi ramane gravida.
si uite ca am ramas, din prima incercare, care recunosc a fost cam "cu ochii pe ceas", adica mi-am facut testul de ovulatie, luat sotul de mana si spus "hai repede sa construim un bb!", iar el shocat m-a intrebat:"in cate minute imi expira timpul?" hehehehe.acum rad, dar atunci imi tzatzaia fundul ca nu ajung la 3 luni de sarcina. si uite asa Doamne Doamne mi-a scos in cale un om minunat, pe homeopatul meu, care intr-o luna a facut ceea ce "endocrimologul" nu a reusit in 2 ani! TSH-ul meu acum este 2.11, adica mai mult ca perfect...
asa ca mi-e cam frica de bau bau, adica de TT...

gianid, vad ca ai gasit link-ul deja:)))

alexutza 4 ani si 15+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Iertare, RoxDox, eu eram convinsa ca maine e ziua ta, pt ca ziceai ca Olgutza se marita de ziua ta...Deci, La Multi Ani, draga mea si sa ti se implineasca cele mai bune si frumoase dorinte!
Simo, vezi cum e aia ca sa nu-ti doresti ceva ca o sa se intample? Vroiai sa plece randunoiul de acasa...Glumesc, te inteleg. Eu aseara, cum va povestisem, a trebuit sa-mi las sotiorul sa mearga sa manance la carciuma din colt ca eram asa terminata ca n-am putut pregati nimic; la un moment dat, cuprinsa de remuscari si dor, l-am sunat-cand colo, parca in bataie de joc, mobilul a inceput sa sune in casa, si-l lasase acolo! Si brusc m-a apucat panica, daca i se intampla ceva, daca nu mai vine, eu ce fac? Suntem mari figuri, ce mai!
GianiD, faci si tu cum crezi si mai ales cum iti zice doctorul, apropo de TT. Vezi bine ca aici in stol parerile sunt impartite. Ai 31 de ani si o familie sanatoasa genetic. Eu ce as putea zice? Am 32, am diabet, la fel ca si mama, tata si, culmea...soacra! Chiar v-as putea provoca pe toate sa-mi spuneti daca credeti ca e egoism din partea mea sa fac un copil, cu un risc genetic atat de mare. Ca mi-am pus problema. Si totusi nu cred ca e egoism ci curaj-Dumnezeu e mare, poate bebelina mea scapa sanatoasa. Si, in fond, eu am avut pana acum toate sansele unui om normal, nu sunt o handicapata, viata asta e pana la urma ceea ce vrei tu sa intelegi si sa vezi din ea.

naty 16+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Ariel esti mortala! Ce sot cooperant, asa mai zic si eu! Bravo tiroidei tale, sa ramana asa, cuminte...

naty 16+ cu

Mergi la inceput

Mai, fetelor, oi fi eu obsedata si atunci sa ma scuzati, dar eu totusi simt ceva in burtica! Dar nu ma pot lauda ca voi, pt ca e ceva ataaat de discret...Cum ar trebui sa simt???

naty 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor am intrat sa va spun ca nu am nscut inca,fata mea vrea sa iasa odata cu ghioceii in primavara
Ne-am mai gandit si pana la urma o sa o cheme Maria Alexandra
Naty

anca 38+

Maria Alexandra
poze

AMR MAXIM 12 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

anca, nastere usoara si frumos nume ati gasit! oare ce putea sa spuna o mamica de alexandra maria??? crede-ma ca reteta va fi perfecta cu acest ingredient. alexutza mea este cel mai delicios cozonacel :)
rox dox, de azi-noapte, cand bantuiam pe forum, am tot vrut sa-ti zic la multi ani, numai ca m-am pus pe povesti la lumina monitorului....si uite asa, iti zic acum!!!
naty, simti in burtica ca niste bule de sampanie??? sau ca un fluturas timid??? mangaie repede si pune pe tatic sa pupe acolo, ca bebe va saluta :)
si nu te agita cu doabetul! "think pink!" gadeste pozitiv si bb it va demonstra ca va fi sanatos. bunicul meu a fost insulinodependent, a murit dupa coma dibetica...mama m-a stresat toata viata cu analize si eu sunt hipoglicemica:))).seman cu tata si uneori ne dam amandoi ochii peste cap:)
ce face telepatia asta!!! acum cateva minute va povesteam de dragutul meu homeopat si am primit mail de la el....l-am intrebat ce sa fac cu capatana mea cea dureroasa, cu lesinurile mele de caldura si de arsuri la stomac....mi-a dat tratament, daca va ajuta vi-l spun si voua:
belladonna 15 ch 1 doza pe zi dimineata
eupatorium 9 ch 1/zi seara
30 zile
si apa argiloasa pt arsuri...deja am baut apa si nu mai am foc in burta:)

alexutza 4 ani si 15+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ariel multumim frumos
Rox LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!

anca 38+

Maria Alexandra
poze

AMR MAXIM 12 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput