Pro sau contra vaccin antigripal???
Va rog sa-mi spuneti daca este bine sau nu sa le facem copiilor vaccinul antigripal la inceputul sazonului rece, caci eu eram convinsa ca-i ajut, cand colo, aflu ca, in timp, da dependenta si chiar scade imunitatea organismului copilului! Ce-i adevar si ce-i poveste in toata treaba asta???
Pisicuta, de 2 X mamica!
Raspunsuri
Pisicuta spune:
Sau macar de vreun tratament de imunizare cu oscillococcinum ati auzit???
Pisicuta, de 2 X mamica!
Marilen spune:
Eu o singura data in viata am facut vaccinul si la fel si fiica mea si imi amintesc ca am fost bolnave tot anul acela(viroze peste viroze).Urmatorul an ne-a fost mai bine fara vaccin(doar Bronho-vaxom) dar probabil ca exista persoane care vor fi de alta parere.
Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea
wapi spune:
Eu nu sunt pentru vaccin, te imunizeaza doar la virusii precedenti, adica daca este un virus nou anul acesta - faci gripa. Eu cred in imunizarea prin alimentatie (fructe si legume) si prin stat cat mai mult afara, mai putin infofolit. Si cat mai putine medicamente, in limita posibilului...
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
Pisicuta spune:
Multumesc, fetelor, pentru ajutor!
Si eu am auzit ca vaccinurile antigripale administrate copiilor sub 18 ani dau dependenta in timp si "lenevesc" organismul in formarea anticorpilor si chiar daca ajuta, relativ, pe moment, pe termen lung copilul are doar de pierdut. Deci, am citit pe net de un tratament de imunizare cu osillococcinum si-am auzit ca ar fi foarte eficient, asa ca ma intrebam daca a incercat cineva in mod concret acest tratament, ori pentru sine, ori pentru copii!
Pup!
Pisicuta, de 2 X mamica!
roxanaz spune:
aici gasesti mai multe subiecte in care se discuta vaccinarea antigripala si imunizarea pe alte cai:
imunizarea
totul despre vaccinuri
vaxigrip"
vaccin antigripal homeopat
Roxana
Pisicuta spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
aici gasesti mai multe subiecte in care se discuta vaccinarea antigripala si imunizarea pe alte cai:
imunizarea
totul despre vaccinuri
vaxigrip"
vaccin antigripal homeopat
Roxana
MULTUMESC!
Pisicuta, de 2 X mamica!