Vaccin antigripal homeopat?!
As dori sa stiu dc a facut cineva acest vaccin?
Dc este eficient?
Dc poate da efecte secundare?
Dc il pot administra si la bb de 10 luni?
Stiu ca nu e injectabil ci trebuie luate de fapt mai multe doze ca orice alt produs homeopat.
Mentionez ca ne-a fost recomandat de dr. de fam. pt mandrele mele de 10 luni si 3 ani si 10 luni (primul an de gradi) si mi-a mai zis si ca-l pot da si dc sunt un pic bolnave (au ramas una cu tuse si alta cu mucisori de la o viroza ce ne chinuie de ceva timp).
Astept raspunsuri si comentarii dc se poate.
Va multumesc anticipat!
Raspunsuri
Fania spune:
Nu stiu la ce te referi pentru ca exista un vaccin (tuberculin bovin)si mai exista oscillococinum.
Noi facem tratament anual cu tuberculin inclus intr-un tratament de imunizare care mai cuprinde si alte substante DAR ca si vaccinul antigripal clasic (care se face pe tulpinile anilor anteriori) nu confera o imunitate asupra tuturor tulpinilor de virusi.
In ceea ce priveste varsta cred ca cel mai bine este sa consulti un medic homeopat.
[poze]
Mirela72 spune:
I-am dat eu fetitei mele anul trecut si n-a facut gripa. A aparut deja vaccinul? Nu l-am gasit inca desi l-am cautat, e drept cu o saptamana in urma.
Poti sa-l dai linistita copilului, numai sa nu se innece cu el, mai bine-l dizolvi in putina apa.
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica
tanima_i2002 spune:
Eu cred ca este vorba de oscilo din ceea ce descrii tu, care este destul de bun ptr prevenirea virozelor. Se da si la copii f mici, eu i-am dat baiatului inca de la cateva saptamani. A functionat f bine iarna trecuta, desi nu prea a fost o iarna de speriat.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
luly spune:
Mirela, Fania multumesc pt raspunsuri .
Mirela am intrebat la farmacie si mi-au zis ca tb sa-l primeasca in cateva zile.
Emushi, Fania exact asa mi-a spus dr. sa cer - "vaccin antigripal homeopat 2007-2008". Oscillo e cu totul altceva, iar de celalalt n-am auzit.
Nicoleta spune:
Salut.
Mie mi-a zis un medic homeopat ca vaccinul antigripal se da doar copiilor de peste 7 ani. Nici nu mi-a zis cum se numeste, aveti grija ce dati copiilor vostri!
Nicoleta
luly spune:
Vaccinul mi-a fost recomandat de dr. de fam care e si homeopat.
Nicoleta tu de care vaccin vorbesti? De cel homeopat sau de cel "normal" - alopat?
Nicoleta spune:
Eu vorbesc de vaccinul homeopat. Noua un medic homeopat de aici din Brasov, cea mai buna, din cate spun multi, ne-a recomandat abia dupa 7 ani acest vacin homeopat antigripal.
Nicoleta
luly spune:
Ok, Nicoleta mersi mult pt info. Din cate vad nu stie multa lume de el si la cei care stiu parerile sunt impartite. Si dr. noastra ne-a spus ca avea rezerve asupra lui dar din experienta anului trecut e f. eficient si n-a pomenit nimic de vreo limita inferioara de varsta. Farmacista mi-a zis ca-i ok si pt copilasi mici (nu ca as pune prea mare baza in spusele ei).
Nu stiu ce-o sa fac. Deocamdata cred ca o sa fac "sapaturi" in continuare poate mai aflu ceva.
anca_vlad spune:
vaccin antigripal homeopat a lua mama mea si tatal meu recomandat de medicul homeopat din brasov, pt vladut nu mi-la recomandat nici un homeopat nici cel din Bv nici cel pe care il avem in bucuresti.
pt el la 4 ani care este tipul calcarea phosforica mi-a recomandat 3 doze de 200, 1000 si 10.000 de calcarea phosforica si vad ca are rezultate favorabile!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca