Vaccin antigripal homeopat?!
Raspunsuri - Pagina 2
luly spune:
Anca_vlad multumesc pt raspuns
.
Vladut merge la gradinita?
Si noua ne-a dat pt Diana (fata cea mare) o schema cu calcarea carbonica pe care am inceput-o din septembrie, insa exact inainte sa inceapa gradi(deci dupa vreo 2 sapt de la inceperea schemei) a inceput sa-i curga apa din nas si pe urma am trecut prin toate fazele : curs materie din nas, tuse seaca, tuse productiva, 1-2 zile mai bine si iar de la inceput si de atunci tot o tragem dar e adevarat ca in timpul asta am dus-o si la gradi (cu exceptia unei sapt cand a luat antibiotic - pt ca a facut febra, si am tinut-o acasa). Acum mai tuseste din cand in cand si parca mai are un pic de materie. Cea mica a fost si ea bolnava dar intr-o faza mai usoara si acum mai are un pic mucisori.
Deci concluzia e ca n-am apucat sa ne tinem de schema cu calcarea.
De asta as vrea ca macar de gripa sa scapam, ca ne-om descurca cu restul (raceli, viroze etc) pana ne formam un pic sistemul imunitar.
anca_vlad spune:
diana e in primul an la gradi? ca daca da atunci e normal sa reactioneze asa calcarea o va ajuta sa nu faca faze acute ale bolii!
so la noi curg mucii de cand a inceput gradi. adica de o luna si jumatate dar fara alte manifestari!
la noi schema este: prima saptama un flacon de calcarea ch 200, saptamana 2 un flacon de calcarea ch 1000 si dupa alte rei saptamani ultima doza de calcarea ch 10000.
anul trecut i-am dat la 10 zile calcarea ch 100, ch 200 si ch 1000.
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
luly spune:
Da Anca-vlad Diana e in primul an de gradi. La noi schema de calcarea carbonica era cu dilutii mici adica CH9 - 1dz/zi * 2sapt; CH15 - 1dz/3zile*2sapt si CH30 - 1dz/sapt*toata iarna. Da' ti-am zis ca n-am apucat sa ne tinem de ea ca am tot schimbat pana acum mai multe tratamente in functie de manifestari.
E bine ca la voi raman in stadiul de mucisori, da' la noi coboara si de aici o tuse urata.
Sanatate multa
.
AncaSiRoxana spune:
Si noi luam, aproape toata familia: eu si sotul meu si ii dau si fetitei celei mari, de 2 ani si 2 luni. Celei mici, de numai 3 luni, nu ii dau.
Este vaccin antigripal homeopat, se "emite" in fiecare an, am luat si anul trecut si n-am facut niciun fel de gripa sau viroza, e bun.
Da, a aparut cel de anul acesta, eu l-am luat de pe la inceputul lui octombrie din farmacia Help Net de la pta Iancului (Bucuresti).
gio spune:
Noua ne-a dat dr homeopat pt toata familia, inclusiv bb de 9 luni, cate 8 "bobite" o data la 3 saptamani (din vaccinul antigripal homeopat de la Plantextract). Prima doza deja am luat-o. Asta pe langa schema pe care fetele o urmeaza din septembrie, cu remediul specific tipului lor (lachesis la una si calcarea phoshorica la cealalta) + alte remedii pt micile probleme pe care le avem. Sper sa functioneze, vom vedea.
Germina spune:
Noi am fost dimineata la homeopat si ne-a dat tot INFLUENTINUM 9CH ca si anul trecut. Am intrebat pt ca stiam de la voi depe forum de vaccin homeopat antigripal pt anul 2007-2008, dar zice ca nu e asa...
Noi INFLUENTINUM il luam o doza pe luna.
Povestea nasterii printului
Povestea nasterii printului 2 (praslea)
Poze cu noi
Lumi
anca_vlad spune:
scuze ca raspund cu intarziere la d-ma Rodica Brebenaru, la policlinica cu plata de pe matei basarab 3.
eu in brasov il mai stiu si pe dr. Zorila.
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

si Raducu
(22.04.2005)