Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 ( 52 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

MOna, poti sa te duci pe la 12:15, de regula nu e aglomerat la ora aia. Eco+ consultatie 100 ron. Multa bafta!

Oana 14+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

DRAGELOR? PUIUTII VOSTRII MANANCA BINE?

Bianca nu prea mananca de la un timp. O fi oare de la raceala, de la medicamente ( luam Ca, septilin, sirop de patlagina si imunobaby) plus Augmentin, inclusiv maine.

Acest lucru l-am sesizat de vreo 2 sapt. Manaca dar nu cum manca de obicei. A slabit.. pot sa zic , vizibil. Mi-e teama,. si parca alte medicamente sa-i mai dau, nu ma risc. Oricum, fiecare se va termina treptat..nu pot sa renunt, pt ca le dau cu un rost.

Va imbratisez!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Kris, umbla la CE mananca!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

kris,eu m am chinuit tare mult cu crisul meu cu mancatul.el pana la 2 ani si 6 luni a mancat aproape numai pasat,si intr un fel de automatism,masa era un chin.cand am fost la mare,a fost nevoit sa manance cu noi la terasa si acolo n aveam cum sa luam blenderul sa i pasam mancarea.ideea e ca de atunci nu mai aveam probleme cu mancatul.bine,sa nu ti inchipui ca mananca cine stie cat,dar mananca si imi cere,ceea ce nu credeam ca se va intampla vreodata,pt ca el in afara de bomboane,nu cerea niciodata nimic si nu voia sa puna limba macar ,nu poftea deloc.acum ia si el cateva guri de banana,mananca sg jumatate de mar,mananca putin dintr un ou,el,care nu se atingea...,mananca dimineata cereale cu lapte,mananca o farfurie de ciorba cu carne si paine,e o mare performanta pt noi.eu nu prea i am dat vitamine,pt ca nu vreau ca mai tz sa se ingrase ca mine,eu pana la 26 de ani am avut 50 kg si acum am 83dintr o data,asa....sg lucru pe care i l am mai dat a fost glucoza cu multivitamine,praf din ala in cutie albastra,ii mai pun in ceai de menta sa l indulceasca,cat a fost deranjat la stomac.ideea e sa nu ti faci griji,sa i dai numai ce i place si bineinteles e sanatos si sa n o fortezi.cris nu suporta iaurtul,branza sau cascavalul si asta e,nu i dau.lasa,mai bine grasa decat slaba.cris are 12 kg si multa lume ma intreaba//da de ce e asa slab?//si chiar ma enervez in mom alea...imi vine sa le zic ca asa slab cum e e extraordinar de destept si nu l as da pe 10 copii grasi.nu suport faza asta,asa cum nu suport cand pe mine ma intreaba cineva//vaaai,da ce te ai ingrasat asa,,?,//sau//mama,dar ce te ai ingrasat//parca eu n as avea oglinda acasa sa ma vad...hai ca am divagat de la subiect.sanatate micutei.

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Dana, ce-mi recomanzi? Ce mancarica ii tu lui Ruxi? dar lui Eric? Invata-ma ce sa schimb, te rog in cateva cuvinte, desi ramane valabila intalnirea.. Ma faci tare curioasa!

Poti sa-mi scrii cateva randuri?

Mona, iti multumesc pt sfaturi. Sincer si eu m-am ingrasat, probabil din cauza alimentatiei proaste, necorespunzatoare.

Sotul meu a slabit, arata perfect..imi zice sa nu ma mai complexez, ca el ma place si asa. Imi vine rau! la cate kg am ajuns.Cand am nascut-o pe Bianca, aveam 78.5, iar acum am 79.5 Innebunesc.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Doamnelor, va rog frumos, treceti pe la targul de jucarii de la discutii generale, poate vreti sa scapati de niste plushuri cu care nu se mai joaca ai vostri! TX!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Azi implinim 5 LUNI!
www.flickr.com/photos/10550092@N08/1802729635/in/set-72157602463612498/" target="_blank">Bogdanel va zambeste!!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Superb, Liviana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

monalac, la usa lui tutu poti avea ghinion sa stai si 2-3 ore (cum am stat de 2-3 ori) insa ultima oara cand am fost am stat 10 min , depinde mult de noroc... cum e in ziua aceea. se pare totusi ca e mai liber uneori, sa vedem.. caci voi mai merge peste 1,5 luni cred la el cand duc si analizele de trim III.

nu am luat nimik din carrefour deoarece erau pt adulti si nici nu imi placeau. eu nu iau copilului cap de mort sau altele de gen...
i-am luat un material pt o pelerina pe care o coase soacra si il facem fie superman, fie cavaler cu sabie caci ii place teribil sa asculte povesti cu viteji pe cal si cu sabie .

abia astept sa-l vad in costum

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, la multe lunisoar inainte!! ma termina cu genele alea lungi!

shobo, sa faceti poze cu prima costumatie!
niste poze cu burtica nu ne pui si tu??

Kris, nu stiu ce sa iti zic, dar mai sint si perioade; eu stiu cum e ca am trecut prin asta.
incearca sa scoti toate rontaielile, biscutii, dulciurile si vezi daca i-e foame.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput