Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 ( 52 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Liviana, la multi anisori! E un scump, sa iti traiasca si sa va aduca o multime de bucurii!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Liviana, e super! LMA si multa fericire!! imi amintesc si eu ca in primul an sarbatoaream fiecare lunishoara a baiatului si faceam o mica intrunire in fam, fie noi 3, fie cu soacra in 4.
cu mici cadouri pt bb. probabil ca o vom lua de la inceput cu bb2 acum

ah, am uitat sa va zic ca era si costum moartea , ce-i drept nu cred ca era pt copii insa mi s-a zbarlit parul ... dc ma gandesc bine, asa e ac sarbatoare, despre speriat cu orice chip insa intre copii nu e cazul. ei sa fie costumati vesel, ce Dumnezeu!

Patri, am si eu niste poze cu burtica de la taiatul motzului finului nostru insa nu apuc sa le pun seara pe net, sunt cu C si tare greu imi e gravi sa ma tin dupa el, insa o sa fac tot posibiliul sa ma arat in splendoarea mea , mai ales ca m-am vopsit si mor dupa culoarea super ce mi-a iesit si atunci mai eram si coafata, machiata

hai pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Patricia, Simona, Shobo, Anda, multumim! Hai mai fetele, da' numai genele va plac? Mie imi vine sa-l mananc cu totul!

Kris, poate fata nu mananca deoarece nu se simte bine. Las-o sa pape usor, ce vrea ea, evident nu nunmai dulciuri. In colectivitate ei incep sa manance mai bine ca acasa, deci e doar ceva temporar. Chiar zilele trecute imi zicea sotul ca M servise papa de la ora 18 si apoi d-na educatoare ii mai dadusem 2 cani de lapte, la cererea lui M. Apoi s-a dus la ea si i-a zis: "ma doare burta". Dupa ce mancase baiatul bine, era si normal, nu?
Patricia, a reluat cresa Reb? Cum se mai simte?
Crinuta, da-mi si mie te rog pe PM datele salonului si stilistului care te-a tuns si vopsita pustoaica. Cu cat timp inainte trebuie facuta programarea?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

shobo, pai fa-ti timp sa pui poze!

apropos de costum cu moartea, eu am vazut in magazin niste body-uri care erau dintr-un material excelent si pareau asa frumoase de la distanta, si cind le-am desfacut sa ma uit mai bine erau mici imprimeuri de cap de mort gen "pericol de moarte". am ramas masca, ce mamica ar cumpara asa ceva???

Liviana, nu numai genele, dar trebuie sa recunosti ca sint iesite din comunin sensul bun al cuvintului.

Rebe va reincepe maine cresa; nu prea ii mai place de cind s-a schimbat grupa/doamnele.
Incerc sa o mut la cresa, voi vizita zilele astea cu o prietena care mi-a promis un loc intr-o gradi f buna de stat, sa vad daca din ianuarie sau mai devreme, insa trebuie sa renuntam de tot la pampers.

of, tocmai azi mi s-a stricat tel mobil, dar saracu' cite cazaturi o fi luat, chiar daca e in garantie cred ca nu mai conteaza...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LIVIANA,la multi ani lui bogdanel!e tare dulce,la fel ca fratiorul lui.daca ma ajuta dumnezeu sa duc sarcina la capat,o sa te intreb cum ai confectionat wrapul,ca as vrea si eu sa am.pe cris l am purtat f mult in port bebe,pt ca nu voia sa stea in carut.plangea de mama focului.insa n am avut curaj sa l pun decat de la 4 luni,ca mi era frica sa nu i stric coloana.

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Liviana, LA MULTIM ANI LUI Bogdanel! Sa creasca mare si intelept! E minunat!

Anda, poate mai vorbim pe tema respectiva.

Patri, Liviana, Dana, va multumesc pt sugestii!

Astazi, Bianca a mancat excelent! si ma gandesc sa schimb CE mananca!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

cioc cioc dragi mamici
va sarut pe toate cu drag pe pitici si pe burtici
am cam disparut
PS: Shobo si eu am acceasi nebunie cu costume la gradinita fetitzului.parca vad ca tot in blugi o trimit...

va mai scriem dar sa ne revenim o leaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Magga! Welcome Back!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Liviana, sa-ti traiasca puiul. ce repede trece timpul
Magga, bine ai revenit

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Liviana, LMA lui Bogdanel!

Magga, bine-ai revenit!

Sper sa revina si celelalte fete care lipsesc: Lavinia, Gabi.i, Oana Cretu, Cory, BDana, Leta, Kita, Alipiticot... Va asteptam cu vesti!

Kriss, retete n-are sens sa dau, deoarece importante sunt ingredientele, iar despre astea am mai scris...
Vezi si tu ce-i dai zi de zi: paine, zahar, ulei, lactate, carne. Daca produsele astea,pe care le consuma zilnic, sunt cat mai aproape de BIO e ok.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput