Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 ( 52 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Dana, iti multumesc ca mi-ai deschis ochii! am gasit cateva materiale despre acea d.na regretabila.

Magga, bine ai revenit! Povesteste-ne despre Hanna.

Adita ? ai fost in real? e intr-adevar f aglomerat? cum sunt preturile, marcile?

Stiti cumva unde pot gasi o masuta de activitati pentru Bianca? cu cifre si litere magnetice..poate si acuarele? Ma tot documentez, si vrea sa gasesc ceva in jur de 200 ron ..

Cineva si-a luat din Cora Militari, dar nu mai gasesc,

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Kris, am fost in real dar nu-s prea incantata. nu mai sta lumea la coada ca sa intre in magazin, dar e destul de aglomerat si cam prost organizat.nu gasesti carucioare, ma gandesc ca or fi jos, in parcare, ca eu n-am dat de ele. si e foarte inghesuit, au lasat loc intre rafturi fix cat sa treaca 2 carucioare, daca se opreste cineva cu caruciorul sa se uite la produse nu mai ai loc sa treci, mai ales daca se opresc doi, cate unul in fiecare sens e jale, n-ai cum sa faci slalom. preturile nu mi s-au parut prea mici, erau cateva chestii la oferta (salam sasesc 13.9 ron/kg, bananele 2.9, painea 0.29)dar in rest destul de scumpe, nu m-au uimit preturile ca la auchan, de exemplu. ma rog, eu am trecut numai pe la alimente, am fost cam pe fuga. electrocasnicele am inteles ca erau ieftinute, statea multa lume la coada la garantii cu televizoare in carucioare

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Kris, uita-te si in catalogul de la Quelle. Eu de-acolo am luat, dar au trecut ceva ani...

Fetele, eu am drum saptamanal (aproape) la tara, si-mi iau produse bio si din targuri. Care vreti sa va aduc, scrieti-mi PM.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

hello, unde ati disparut toate?

Magga, bine ai revenit. mai zi-ne dspre voi.

va place www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=wxa1xqx.n7tvd5p&Uy=6p1xag&Ux=0" target="_blank">patutul nostru?
L-am luat ieri de la Ikea si sintem f incintate de el, sper incet incet sa se obisnuiasca cu ideeade placut i-a placut la nebunie, dar la culcare a venit tot linga mine zicindu-mi "dorm cu tine ca plingi dupa mine"

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

PATRI, REBB A FOST SUPERRRR TARE! AM RAS PANA LA LACRIMI! DOAMNE CE COPII AVEM! Speculeaza orice .

Sa-l stapaniti sanatoase ! Si sa va acomodati repede in el! Si te rog din suflet, sa nu mai plangi dupa Rebb, caci n-o lasa inima sa te lase singura!

albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

vaaai, Patri, ce pat frumos!!! sa il stapaneasca cu placere! las', ca se va invata ea cumva sa doarma si singura :)

la carnaval a fost tare frumos insa C se cam molesise si cand am auzit 2 copii in grupa lui tusind nasol m-am speriat ieri si mi-am si inchipuit ca a luat ceva... si bineinteles ca da, aseara a facut ceva febra, luam antitermice si iarasi speram sa fentam antibioticul! ne-a vazut un dr si a zis ca e din gat, expectoreaza deja ceva secretie si transpira destul.. febra nu a fost prea mare insa suficient cat sa fie cam moale in unele perioade. papa binisor totusi si acum pe langa antitermice la 4 ore mai luam si sirop pt secretia aceea din gat. ce mi-e mie frica sa nu fi luat si eu de la el caci acum sunt la birou si ma simt ca si cum ma ia ceva gen raceala/gripa , am o slabiciune in miscari si capul imi e parca incins/f greu... ce sa facem , asta e..
la gradi mi s-a spus ca sapt asta a venit un baietel bolnav si cu febra la C in grpa insa cand au sunat sa vina sa-l ia parintii nu au venit decat seara si ei i-au dat ceva antitermice si uite asa a tot stat pe acolo cu toti copiii, si a revenit si ieri ... cica unii parinti nu au cum sa vina ca nu au cu cine sa-l lase ac si-l aduc asa, offf, cam nasol. si ce, dc ma iau de directoare nu rezolv nimic pt ca dc aia nu vin copilul nu poate fi dat in strada, au ei un izolator insa e cat o debara si nu as vrea sa vad vreun copil acolo.. asta e, macar sa scapam fara antib si tot e ok. dr-a ne-a sugerat sa venim sa-i faca si un vaccin antigripal dupa ce isi va reveni insa ma mai gandesc.

hai pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Wow Patricia, e superb patutul, e de vis. Cat a costat?

Eu sunt foarte busy, si stiu ca am ramas in urma cu raspunsurile.
Liviana, iti scriu diseara ce vrei sa stii.

A venit ieri Rayan cu o poza A4, cu un ditamai coif in cap, si el strambandu-se in poza.
Oricum detest sarbatoarea asta, mi se pare absolut oribila, si cu toate ca au facut ieri un fel de party ( cica le-a dat nu stiu ce suc, au mancat nu stiu ce, ma rog), m-a lasat rece.
Sper ca de Craciun sa faca o serbare adevarata, ca deja e cazul.

Lui Rayan i-a iesit foarte buna analiza de urina, deci nu are infectie, cum banuiau doamnele de la gradi.
Cu toate astea tot se mai scapa in chilot, si nu stim de ce a regresat asa la acest capitol.
Aseara inainte de nani l-am dus la wc si a incercat sa faca pipi si nu a facut, iar dupa cateva ore udase patul, ufff, cu tot cu pampers.
Oare scapam de pampers mileniul asta?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

ma bucur ca v-a placut! si mie mi-a placut la nebunie cind l-am vazut.
avind in vedere ca e pat de lunga durata, acum e varianta mini, si se poate extinde pina la 2 m lungime, vi se pare mult 475? cu totul, salteltele, etc. capetele pe care le vedeti sint niste mini-saltele care vor completa salteaua mare cind va trebui. este ff bun pina la maturitateo marit direct din patul asta.

shobo, sanatate multa si ai grija si de tine!trebuie sa te astepti din pacate la efectele colectivitatii!!

Crinuta, ma bucur ca nu are in urinara. si noi am regresat rau de tot, nu mai cere deloc, daca face nu spune, nu stiu de ce.
cum stai cu brandurile??

Ma plingeam zilele astea ca mi s-a stricat tel. nu era el stricat, ci incarcatorul, asa ca am apucat sa ma ping sotului care s-a si grabit sa imi cumpere cadou pt aniversarea de 6 ani pe care o serbam in wkend. asa ca m-am trezit cu un tel nou in care imi prin rau urekile, nu am toate numerele pt ca multe au fost salvate in tel direct, asa ca tre' sa le recuperez, dar puteam sa ma supar pe el cind mi=a luat asa cadou??
eu sper sa ii fac cadou un test pozitiv (daca nu o fi prea devreme).

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

crinuta, la fel si cu sarbatoarea asta care ma enerveaza si nu simt ca ne apartine deloc, e o copiata aiurea si fortat si mai ales sa nu aud de copii imbracati in costume gen drac/moartea/etc cum am vazut in magazine..

noi am scapat de pampers si anunta ok pipi, nu prea scapa pe el insa la kk am regresat de vreo 2 luni (nu stiu de ce), face numai in chiloti si numai cu mami si numai in baia noastra. la gradi cred ca se tine clar si cu bona la fel, cred ca ii e rusine... pt ca prea ma nimereste numai pe mine cand face si eu ma chinui cu el sa-l spal , ce sa-i mai fac ca nu stiu?? mi s-a sugerat sa-l las murdar chiar azi dim de catre dr care l-a vazut.. dar cat timp si cum? pt ca el face doar in baie, isi scoate singur sosetele sa nu le murdareasca, ridica covorasul si isi ia papucii de plastic pt ca stie ca pe aia ii spalam usor. aaa, si -l pun macar sa faca pipi inainte ca sa nu curga ambele in chilot pt ca atunci se face super moale kk si curge la greu peste tot in baie ..
sa vad cu lasatu asa... m-am strofocat sa ma gandesc de ce a regresat la kk pt ca facea f frumos la reductor insa nu imi dau seama, psihologii spun ceva de vreun soc emotional insa nu-l gasesc..

papa

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 24

Mergi la inceput

Adita, saru mana pt relatii! Sunt dezamagita, dar poate mai tarziu voi merge prin el, de curiozitate! Ador cumparaturile in super market-uri.

Dana, inca o pt tine. E o idee buna! poate voi primi cataloagele prin posta. Ai idee in cat timp vin?

Shobo, sanatate lui Codrin!

albume foto

Mergi la inceput