Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 ( 52 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

am fost vineri la Tutu la control dupa aprox 3 luni si nu s-a suparat ca si el a tot fost plecat cand am vrut sa merg.. mi-a zis ca bb e ok desi eu ma risc zi de zi cu C in brate si v-am zis ca are 16 kg.. deci nu e putin deloc.. si cand i-am zis asa mi-a verificat colul si cica iauite tata col de 6 cm , am zis frateeee, nici la C nu am avut asa col . multumesc lui DD, asta mica e clar ca se tine tare si e norocoasa, manca-o-ar mami pe ea . aaa, nu v-am mai zis ca 2 echo pana acum nu ne-au mai putut spune ca e fata sigur -am ramas doar cu verdictul lui Iosup de la 14 sapt in care eu cred cel mai mult , si de fapt eu simt ca e fata clar - mai ales ca stiu perioada conceperii .

hai va pup

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 24

Mergi la inceput

da, crinuta, sunt LESINATA dupa Shakira!!! abia astept CD cu ea, pana atunci imi mai trage sotul de pe net diverse piese. ce mi-ar placea sa stiu sa dansez ca ea , ma mai apuc prin casa cand o aud si rade C de mine si apoi da si el sa danseze si mooor de ras cum o face

Mergi la inceput

fetelor,

Acum m-a sunat directoarea de la gradi ca miercuri fac serbare de Halloween si toti sa aibe costume, e cam nebuna, parerea mea, ca ne anunta asa din scurt si eu habar am unde gasesc asa rpd. daca aveti idei pls, spuneti-mi sau dc s-a mai discutat dati-mi pls linkul.

ah, si maine dim sa ne prezentam cu un dovleac , alerg acum in piata si dupa dovleac - nebuna e tipa, pe bune insa asta e, ce sa fac, sa fie copilul in rand cu toti. maine cica "aranjeaza" dovlecii, ehehe, abia astept sa-l vad pe camera pe al meu si la faza asta..

merci mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Vezi ca am vazut costume la Carrefour, dar nu stiu daca sunt si pentru copii mici.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

SIRIMIE,TU ai sangerat in sarcina din cauza polipului?tu la ce dr ai mers?
dati mi si mie nr de tel de la cabinetul dr tutunaru,ca vreau sa mi fac o progr neparat.
of,numai belele...pt ca am fost 2 luni jumatate in somaj si pt ca doar de 2 luni am inceput serviciul,secretara de la scoala m a anuntat ca nu mi poate plati concediu medical.

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Shobo, merci!
Ce pregatea Irina gospodina? Cum ce, tortul lui tati:)
Dar aia s-a intamplat la inceputul lunii:) nu acum cu ocazia musafirului. Cu ocazia musafirului doar a iesit din spuma (la propriu, cand au ajuns Simona si Vladut fiica-mea era cufundata in bubbles:)) )

Mergi la inceput

crinuta, la ce raion?? mersi mult, acum fug acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Bubu, Simona, Ana_Maria, va multumesc !

Crinuta, urarile mele despre Rayan sunt la superlativ ! E f dulce!
Cum se mai simte? A mai facut febra?

Mona, mama sa-ti ajute D-zeu! Doamne prin cate incercari mai treci! Multumesc de intrebare, Bianca e mai binisor..nu excelent. In week ce a trecut am fost la mine acasa, mi-a fost tare teama..dar trebuia sa ajung..Mama facea parastas pt tata.

Patri, . Sanatate Rebecai!

Simona, multumesc pt sfat..o sa ma adresez forumului legislativ.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Shobo, sunt pe culoarul ala din mijloc, dar inspre perete. Imposibil sa nu gasesti. Intrebi acolo.

Kris, merci mama. M-ai facut sa zambesc.
Din cate mi-a spus mama, Rayan este bine, si face multe nazbatii.

pupici

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

mi am facut programare la dr tutunaru,pe 9 nov,la ora 12 40.cam la cat ar tb sa fiu acolo ca sa nu astept prea mult?cat costa consultatia si eco transvaginala?

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput