Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 ( 52 )
Raspunsuri - Pagina 8

Shobo spune:
am fost vineri la Tutu la control dupa aprox 3 luni si nu s-a suparat ca si el a tot fost plecat cand am vrut sa merg.. mi-a zis ca bb e ok desi eu ma risc zi de zi cu C in brate si v-am zis ca are 16 kg.. deci nu e putin deloc.. si cand i-am zis asa mi-a verificat colul si cica iauite tata col de 6 cm
, am zis frateeee, nici la C nu am avut asa col
. multumesc lui DD, asta mica e clar ca se tine tare si e norocoasa, manca-o-ar mami pe ea
. aaa, nu v-am mai zis ca 2 echo pana acum nu ne-au mai putut spune ca e fata sigur -am ramas doar cu verdictul lui Iosup de la 14 sapt in care eu cred cel mai mult
, si de fapt eu simt ca e fata clar - mai ales ca stiu perioada conceperii
.
hai va pup
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 24

Shobo spune:
da, crinuta, sunt LESINATA dupa Shakira!!! abia astept CD cu ea, pana atunci imi mai trage sotul de pe net diverse piese. ce mi-ar placea sa stiu sa dansez ca ea , ma mai apuc prin casa cand o aud si rade C de mine si apoi da si el sa danseze si mooor de ras cum o face

Shobo spune:
fetelor,
Acum m-a sunat directoarea de la gradi ca miercuri fac serbare de Halloween si toti sa aibe costume, e cam nebuna, parerea mea, ca ne anunta asa din scurt si eu habar am unde gasesc asa rpd. daca aveti idei pls, spuneti-mi sau dc s-a mai discutat dati-mi pls linkul.
ah, si maine dim sa ne prezentam cu un dovleac , alerg acum in piata si dupa dovleac - nebuna e tipa, pe bune
insa asta e, ce sa fac, sa fie copilul in rand cu toti. maine cica "aranjeaza" dovlecii, ehehe, abia astept sa-l vad pe camera pe al meu
si la faza asta..
merci mult!!

crinuta spune:
Vezi ca am vazut costume la Carrefour, dar nu stiu daca sunt si pentru copii mici.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

monalac spune:
SIRIMIE,TU ai sangerat in sarcina din cauza polipului?tu la ce dr ai mers?
dati mi si mie nr de tel de la cabinetul dr tutunaru,ca vreau sa mi fac o progr neparat.
of,numai belele...pt ca am fost 2 luni jumatate in somaj si pt ca doar de 2 luni am inceput serviciul,secretara de la scoala m a anuntat ca nu mi poate plati concediu medical.
Mami de Cris
Poze Cris

Witchie spune:
Shobo, merci!
Ce pregatea Irina gospodina? Cum ce, tortul lui tati:)
Dar aia s-a intamplat la inceputul lunii:) nu acum cu ocazia musafirului. Cu ocazia musafirului doar a iesit din spuma (la propriu, cand au ajuns Simona si Vladut fiica-mea era cufundata in bubbles:)) )

Shobo spune:
crinuta, la ce raion?? mersi mult, acum fug acolo.

kris spune:
Bubu, Simona, Ana_Maria, va multumesc
!
Crinuta, urarile mele despre Rayan sunt la superlativ ! E f dulce!
Cum se mai simte? A mai facut febra?
Mona, mama sa-ti ajute D-zeu! Doamne prin cate incercari mai treci! Multumesc de intrebare, Bianca e mai binisor..nu excelent. In week ce a trecut am fost la mine acasa, mi-a fost tare teama..dar trebuia sa ajung..Mama facea parastas pt tata.
Patri, . Sanatate Rebecai!
Simona, multumesc pt sfat..o sa ma adresez forumului legislativ.
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

crinuta spune:
Shobo, sunt pe culoarul ala din mijloc, dar inspre perete. Imposibil sa nu gasesti. Intrebi acolo.
Kris, merci mama. M-ai facut sa zambesc.
Din cate mi-a spus mama, Rayan este bine, si face multe nazbatii.
pupici
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

monalac spune:
mi am facut programare la dr tutunaru,pe 9 nov,la ora 12 40.cam la cat ar tb sa fiu acolo ca sa nu astept prea mult?cat costa consultatia si eco transvaginala?
Mami de Cris
Poze Cris