Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 ( 52 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ALINA MARIA,multumesc pt complimente.cris e intr adevar f frumos,dar eu...nu prea,pt ca am o greutate f mare.eu sunt cea imbracata in negru care il tine pe cris la un momentdat in brate,iar sotul apare in pozele din parc,e cel care sta langa cris,atunci cand cris e pe motocicleta.noi nu avem aparat digital si nu prea avem poze,de fapt avem f multe cu cris,dar din alea normale.
sa stii ca si cris tot 12 kg are si am inceput si eu sa evit sa l mai iau in brate,il ridic decat atunci cand e nevoie neaparata.si eu tot cezariana am si m am refacut f greu,pt ca am avut drena 3 zile,muschii mi au fost atrofiati de la atatea luni de stat in pat,dar nu vreau sa ma gandesc acum la asta.sa fim sanatoase si sa ducem sarcina la capat si sa avem copii sanatosi,asta e tot ce conteaza,chiar daca noi suferin putin.astea trec..

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bubule, ai mai aflat ceva in legatura cu ce te-am rugat? Sper ca da, please.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, abia maine ma duc la servici, pe mail, acasa, n-am nimic :((
Maine voi intreba si eu in stanga si-n dreapta si sper sa aflu!

Mona, eu n-am avut greturi deloc, nici la Vlad si nici acum! Doar ca aseara mi s-a facut putin rau, ori ca am papat cu pofta ori ca au fumat musafirii in bucatarie si nu suport deloc mirosul...de regula se fumeaza in balcon, dar fiind frig au bagat cate o tigara in bucatarie, cu geamul deschis, eu insa tot am simtit mirosul si chiar nu suport...
Sa ai grija de tine si sa te menajezi!

Oana 14+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

buna dimineata.

crinuta, ce baiat harnic ai. nu mi-l imprumuti si mie sa imi calce rufele??
a mai facut febra?

MOna, multumesc de intrebare,Rebecca e ok acum dar mai are de luat antib pina maine seara. Miercuri va merge la cresa sa vedem cit o mai tine de data asta...

anda, f frumos ca ati petrecut si v-ati intilnit. L-am recunoscut pe vladut imediat.

Kris, voi cum sinteti?

Si rebecca mea e f harnica, mereu imi cere voie sa o las sa faca treaba. ei ii place sa se joace cu rufele, sa le aranjeze, sa le mai bage la spalat, imi ia prosoapele de la bucatarie si la aranjeaza frumos pe jos, ca a trebuit sa le gasesc un loc cit mai sus, vrea sa spele vasele, etc.
Mai nou a depasit obsesia de masinute si a trecut la papusele. asa frumos se joaca cu ele, le face "baie", le pune termometrul, da medicamente, e f mamoasa.

Nu stiu daca v-am zis noua perla, cind o schimbam de pampers si o stergeam la pasa, ma intreaba:
-mami, tu ai pui ()?
-da, am si eu.
-dar tati are??
-

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

gata,mi am luat concediu 2 saptamani.
sa va zic si eu perle de ale lui cris//mami,tu ai puta?//nu,mami,eu am pasarica..si acum,intrebarea existentiala..//mami,da tu de ce ai pasarica?//si apoi ii ia la rand pe toti pe care i cunoaste si ma intreaba//mami,da cutare ce are?//

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia, ti-l imprumut cu placere.
Nu a mai facut febra, dar l-am tinut acasa de siguranta.

pupici

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

beta hcg nu s a dublat.joi am avut 29035 si sambata 42770.are idee cineva cat de grav e ca nu s a dublat?

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Mona, pai intreaba si tu dr eventual. ai facut la aceeasi ora din zi analiza? ca poate nu creste chiar la 24 ore fix, zic si eu.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by monalac

m am intors de la dr,dr mi a facut iar eco transvaginala si mi a zis ca sarcina clar a evoluat de marti,pt ca acum se vede si vezicula vitelina.embrionul insa nu s a vazut.mi a spus ca ea crede ca sangerarea e de la polipul de pe col si ca ar vrea sa mi l scoata,cu anestezie locala.mi a dat sa iau utrogestan si aspenter.mi a zis ca nu mai e nevoie sa mi repet beta hcg,ca se vede clar ca sarcina a evoluat.eu totusi mi l am facut,rezult il am marti.sapt asta imi voi lua concediu si daca med de fam poate sa mi mai dea ,imi voi lua si sapt viitoare.sambata dr m a chemat iar la control.oricum,as vrea sa mai merg la un dr,in paralel, ma gandeam la tutunaru.bubu,tu cand ti ai mai facut programare?

Mami de Cris

Poze Cris

Cite saptamini de sarcina ai?

Si eu am avut polip pe col uterin, doctorul meu mi-a spus ca nu poate sa il extirpeze pentru ca dauneaza sarcinii. L-a taiat dar s-a refacut. Acuma eu nu sint doctor, nu stiu exact daca la tine e la fel, dar eu zic sa ceri parerea altui doctor.

Sarcina usoara si BB sanatos!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

crinuta, ce simpatic cu "priza" lui

Alina Maria, eu am avut greturi FIX in perioada concediilor in alte state, cu C m-au tinut cam 1 luna (adica a 3-a) cand am fost in State si Canada (nici acum nu stiu dc de la haleala lor sau nu pt ca acolo m-au luat si ac m-au lasat imediat).. iar cu bb2 in Bulgaria unde aveau si aia niste mancaruri super grase si sosoase.., tare nu? insa eu cred ca e pe fond psihic la mine, deja! cum vin ac nu mai am nimik nene?? ce sa zic, asta sunt eu, cred ca in subconstient nu mi-e ok departe de casa si cum am nimerit sa plec in ambele sarcini in trim I, asta a fost.. sunt cam de rasul curcilor, stiu . stiu ca de mica imi era frica cand plecam departe de casa ca dc nu mai stiu sa ma intorc, dc nu mai vin ai mei sa ma ia.,.. mai stii ca nu o fi ceva de prin copilarie ramas in ungherele mintii

Bubu, reteta de cremsnit e cea de pe ambalajul foilor de cremsnit de la Boromir, le gasesti in Cora de obicei. dc nu uit ti-o scriu diseara ca sa ma uit ac pe ambalajul pastrat. mai are si soacra una cica si mai misto insa n-am incercat-o pana acum. oricum, multumesc crinutei, cu asta de la Boromir nu dau gresh si foile sunt mortale! ii plac sotului mei la nebunie!!
si cioco cu stafide a iesit mortala!!

Patri, sanatate multa! bafta cu bb2!!!

monalac, nu stiu ce sa zic insa tu gandeste pozitiv si intreaba un dr priceput!

Anda, LMA sotului, ce seamana Irina cu el! abia astept sa-mi vad si eu fata cu cine seamana, desi ma astept f tare sa fie cu tati caci C a cam luat-o spre mine clar!

imi place ca tu ai slabit f mult si te felicit!! Bravos!

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 24

Mergi la inceput