Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 ( 52 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Anda, a fost ziua ta?
Daca da, iti urez " La multi ani", numai bine si multa sanatate.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Crinuta, merci de urari dar a fost ziua sotului meu nu a mea.
Cat despre erou, sper ca l-ati recunoscut pe Vladutul Simonei:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vai, Anda, m-ati terminat! L-am recunoscut pe Vladut, ce cavaler, ati facut lipeala, gata!
La multi ani pt. sot, sa va traiasca si sa fie sanatos!
Iar motanul e super tare!
De Irina, ce sa zic, e o dulce si imi place mult de tot camera ei cu masuta si scaunele!

Crinuta, ai facut spaghete? Eu nu stiu cum se fac carbonara, daca ai aflat pune si tu reteta.

Oana 14+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/album/561206976qJxtWm

Anda, atunci " La multi ani" sotului tau.
Bineinteles ca l-am recunoscut pe cavaler, dar unde era mamica?

Bubu, nu am facut, dar stiu ca trebuie bacon, smantana, ou, parmezan, usturoi.
Cum se face exact nu stiu, dar imi plac la nebunie.
Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Noi nu ne-am gandit la lipeli ci doar la jocul "de-a musafirii".
Merci Bubu pentru complimente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Alina, nu-ti face griji cu cezariana, cand o sa fie burta mare se poate vedea la eco daca e uterul prea subtiat,riscul de ruptura uterina e foarte nimic. stii bine ca eu am 4 cezariene, am ridicat si copiii in brate pana aproape de final si tot a fost foarte bine
Witchie, tare frumos cu musafirii. si te-a ajutat gospodina la pregatiri
Crinuta, si Rayan e tare cum calca el. si ce mi-a placut cum a bagat fierul in priza. si se pricepe si la coafat? a mai facut febra?

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Adita, ai vazut cum baga el " in priza", hehe. Pur si simplu isi improvizeaza singur totul, si chiar ca e indemanatic.
In ceea ce priveste coafatul, pozele sunt de azi, si eu nu i-am aratat niciodata, m-a observat el si m-a imitat.

Acum e bine, dar ii tot dam de vreo 2 ori pe zi antitermice, preventiv.
Maine il tinem acasa, si daca va fi cazul si poimaine.
Sper sa fie bine.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinuta, mamicile stateau pe margine si chibitzau:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, Rayan e super tare cu fierul de calcat!
Si Vlad mai zice ca "baga in priza" feonul sau caloriferul electric si eu sar cat colo ca nu e voie, dar el nu se refera la priza ci la improvizatii, la fel ca Rayan!

Si se joaca si el cu feonul si pieptanul, ne coafeaza pe mine si pe bona, dar pe langa astea, isi ia un castronel de-al lui si pensula mea de vopsit si ne vopseste, apoi vine cu sculele lui de plastic, ciocan, cleste etc. si spune ca ne coafeaza cu alea, ca ne spala, e mortal. o sa-l filmez cand o coafeaza pe bona sa vedeti.

Azi i-a mai luat tati niste cuburi lego si a fost super incantat ca are mai multe si toata ziua a construit.

Anda, am uitat sa zic ca mi-a placut mult poza cu Irina- gospodina, ce prepara ea cu mixerul?

Wow, Adita 4 cezariene!! Te admir, sincer! Mai povesteste-ne cum te descurci cu ei...eu parca nu-mi pot imagina atatia copilasi...ma gandesc doar la cat e de greu sa-i urmaresti plus toate celelalte...

Oana 14+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

de ieri n am mai sangerat asa de rau,cred ca pt ca m am odihnit si n am iesit deloc,am mai facut mici treburi casnice.acum voi merge la med de familie sa mi iau concediu.
ANDA,la multi ani sotului tau!.
ADITA,esti intr adevar o maimica curajoasa!din toate punctele de vedere.si o mamica f f bogata.pt ca copiii sunt cele mai de pret comori.
CRINUTA,de unde i ai luat lui rayan pixul acela care semnaleaza cand face greseli pe carticica?am vazut reclama pe minimax si as vrea sa i iau si eu lui cris.vezi ca se gasesc foen,fier de calcat,aspirator de jucarie si nu costa mult,in jur de 15/30 ron una.
BUBU,tu mai ai greturi?
PATRICIA,KRIS,ce va fac fetele,s au facut bine?

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput