Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 ( 52 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Corect. E strict problema voastra cati copii vreti sa aveti, si nimeni nu are dreptul sa fie sa nu de acord, cand nu e indreptatit sa isi dea acordul in asa ceva.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, sanatate si sper sa nu creasca mai tare temperatura. Peste tot in jurul meu aud numai de copii raciti, fie ca sint in colectivitate sau nu.
sa stii ca nu e obligatoriu sa fie cald pe orbraji, citeodata pot fi reci, si la minute si sa aiba febra mult mai mare.

Si noi am avut la inceputul cresei o perioada de o luna intreaga in care a rezistat, desi era ianuarie. NU inteleg fenomenul, de ce in toamna asta, dupa atitea luni de cresa deja, a devenit asa sensibila. of...acum e bine, si-a revenit, dar e inca sub antibitice pina miercuri. azi chiar am iesit si in parc.

Shobo, sint tare curioasa de reactie cind va fi cazul, caci mereu ne-a batut apropouri ca nu ne mai trebuie unul, ajunge un sngur copil - insa e singura din anturajul nostru de familie care are parerea asta, toata lumea isi doreste sa mai facem unul.

alina, ce harnicuta ai fost!totusi sa te mai si menajezi.

MOnalac, ai vazut ca e totul ok. incearca sa nu mai gindesti asa prapastios.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Aaaa da Paricia normal ca am grija de mine azi am dormit la pranz 2 ore , hmmm ce bine a fost .
Crinuta eu inca nu am greturi , de fapt si la Mandy au inceput in luna a doua cand am fost in Spania . Erau multe feluri de mancare si de asta au inceput , daca ramaneam acasa poate nu era asa de rau .

Alina 5+ si Mandy Stephanie 2,6 ani

Mergi la inceput

Mi-am pus printesa la culcare , ca niciodata aproape adormise instantaneu la mine in brate ducand-o sus in camera .
Apropo de asta oare e rau pt. bebe daca o iau in brate pe Mandy care are 12 kg. ? sper ca nu caci de multe ori nu am de ales .
Fetelor nu stiu ce sa ma mai fac dar ma gandesc continuu la bb. desi mi-am spus ca sarcina asta o iau mai usor imi fac griji mai putine , offff numai la el imi sta gandul .
Sper sa fiu mai linistia dupa eco .

Mergi la inceput

Merci Patricia.
Rebecca e ok acum?

Alina, eu stiu ca sunt mii de femei care sunt nevoite sa care copiii mai marisori in brate, desi sunt insarcinate.
In situatia in care medicul ii sugereaza femeii sa nu ridice nimic, sa nu faca eforturi, atunci da, trebuie avuta grija.
Oricum, parerea mea este sa o ridici cat mai rar pe Mandy, eu asa as face.

Fetelor, cine imi da o reteta de spaghetti alla carbonara? Please, am o pofta.., yam, yam

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

sa va zic o perla de a lui cris/vineri l am luat cu mine la o ora de ed civica la cls a 8 a si o fetita i a dat un pix sa //scrie//pixul era f lung,roz si cu un fulg roz in capat.cris ia pixul,il suceste pe toate partile si apoi il arunca,spunandu mi//eu nu veau pisu asta
ca e de fete//am ramas masca...,acum e fascinat de filmul cu //veronica//,il vede de 2 ori pe zi si a inceput sa cante prin casa//veau o zana//
cat despre indragostit,ca tot povestea crinuta de rayan,cris asta vara se indragostise de o fata de cls a 8 a ,care venea mereu in parc cu maica sa,maica sa mai avand o fetita de o seama cu cris.fetitele de o seama cu el nu i plac.

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Buna dimineata cine mai e la cafea ?
Eu am fara cofeina , supeeer ca pot sa beau fara sa afectez bb.
Mona m-a topit faza cu Cris , eu v-am vezut pozele si sunteti tare frumosi , dar sotul de ce nu e in poze ?
Crinuta ai dreptate incerc sa nu o ridic degeaba .
Avand in vedere ca am avut cezariana deja imi fac griji sa nu patesc ceva cand burta va fii mare , voi ce stiti despre asta , se poate rupe ceva ?
De abia astept sa merg la ginecolog sa avlu mai multe .
Deja ma gandesc daca merg din start pt. cezariana sau sa fac epidurala si sa incerc totusi pe calea naturala . Nu de alta dar daca fac cezariana mai am si pe Mandy si o sa imi fie tare greu cu operatie chiar daca am ajutor 2 saptamani ce ma fac dupa ?

Mergi la inceput

Alina, stai linistita, a trecut destul timp de la cezariana.Oricum, important este sa nu intri in travaliu, dar va stii medicul sa iti programeze cezariana mai devreme.
Sunt femei care raman iar insarcinate la cateva luni de la cezariana, si totul e ok.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Ieri Irina a avut musafiri:)
Cavalerul a venit insotit de mamica, a adus flori si pentru demoazela si pentru mama-sa, fetita l-a pupat cast pe obraz ca sa-i multumeasca pentru floarea roz si pe urma au luat impreuna masa:)
Am pus poze pe webshots, albumul octombrie 07.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Witchie

Ieri Irina a avut musafiri:)
Cavalerul a venit insotit de mamica, a adus flori si pentru demoazela si pentru mama-sa, fetita l-a pupat cast pe obraz ca sa-i multumeasca pentru floarea roz si pe urma au luat impreuna masa:)
Am pus poze pe webshots, albumul octombrie 07.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Imperfectul simplu

Hahahaha, welcome to the club.
Bravo lor. La nici 3 ani si au iubiti deja. Ne-au luat cu mult, nu am ce sa mai zic.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput