Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 ( 52 )
Raspunsuri - Pagina 4

monalac spune:
m am intors de la dr,dr mi a facut iar eco transvaginala si mi a zis ca sarcina clar a evoluat de marti,pt ca acum se vede si vezicula vitelina.embrionul insa nu s a vazut.mi a spus ca ea crede ca sangerarea e de la polipul de pe col si ca ar vrea sa mi l scoata,cu anestezie locala.mi a dat sa iau utrogestan si aspenter.mi a zis ca nu mai e nevoie sa mi repet beta hcg,ca se vede clar ca sarcina a evoluat.eu totusi mi l am facut,rezult il am marti.sapt asta imi voi lua concediu si daca med de fam poate sa mi mai dea ,imi voi lua si sapt viitoare.sambata dr m a chemat iar la control.oricum,as vrea sa mai merg la un dr,in paralel, ma gandeam la tutunaru.bubu,tu cand ti ai mai facut programare?
Mami de Cris
Poze Cris

Shobo spune:
buna fetellor,
vin de la buca unde am gatit si cremsnit si cioco de casa cu stafide ca nu mai puteam de pofta. maine ma duc ac la nepot sa-l vad (Vlad il va chema) - l-am mai vazut la maternitate insa ac abia maine dim ajungem si cu tati si cu Codrin. in poze e un scump!!
- cred ca seamana cu sormea.
Bubu, te mai felicit si aici ca si pe mess: sa va traiasca Stefan (frumos nume, pe C il cheama si Stefan), e tare fain cand ai ceea ce iti doresti si ca sex, dc tot baiat ati vrut uite ca tot baiat ati facut! ! sarcina usoara in cont!!!
pe mine azi m-au vazut vecinii aia nashpa de care va ziceam ca bateau in perete ca-s gravi si nu stiu ce or gandi insa mi se cam rupe, sper sa nu-i aud iar la orice planset al lui bb ca imi bat ca la C ca ma dau tare la ei de data asta... oricum nu aveau o fatza prea draguta cand m-au vazut si nici nu am stat de vb cu ei (de fapt doar am urcat in lift impreuna).
fetelor, eu ascult acum Shakira si moooor dupa ea, cred ca voi bate un apropos la tati de un CD cu ea cadou , pur si simplu mooor dupa ea si muzica ei si vocea!!
nu stiu de ce nu vine si la Buc ca as fi prima sa iau biletul!..
Patri, MORTALA Rebe!!! , cred si eu ca soacra a facut o fatzaaa... mi mi-a fost cam frica de anuntul catre soacra cu bb2, l-am lasat pe tati care n-0are nicio treaba, le zice omul asta fara perdea si nu asteapta nici aprobare sau altceva... mi-a fost frica pt ca in general ea nu cred ca intelege de ce unii vor mai mult de 1 copil si .... cand am fost odata la ea a venit o prietena a ei care tot asa are un sg copil ca si ea iar tipa aceea cred ca nu m-a slabit nicio sec fara sa-mi zica de zeci de ori cum de am avut acest curaj??? ca nu imi dau seama cat de greu etc... deja ma sufoca si eu tot ziceam ca stiu si sunt REALISTA!!! si nu ma astept la nimik usor insa ea tot o dadea pe a ei... ca la ce tb etc.. de unde banuiesc eu ca vorbisera ele inainte. ma rog, ideea e ca acum nici nu ma mai intereseaza ce crede si sa ia lucrurile asa cum sunt!
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 25

bubu05 spune:
Mona, eu peste o luna jumate ma mai programez iar, dar daca vrei te poti programa tu cand vrei, o suni pe asistenta, te programezi si gata. Daca vrei nr de tel sa zici.
Shobo, sa-ti traiasca nepotzelul, sa fie sanatos si papacios! Multumesc pt. urari, asemenea si tie, sa iasa bebeii sanatosi, ca asta e cel mai important!
Oana 14+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

crinuta spune:
Rayan a avut 37,7 dimineata asta. Ce bine ca dorm cu el si il pot simti imediat.
Acum e ok, nu are febra, dar mai tuseste sporadic. Oricum, ii dam antitermice, si sirop de tuse.
Shobo, chiar iti place Shakira? Eu deloc n-o plac, nici vocea, nici melodiile, nici privirea ei cand canta. Simple, i don't like her at all, dar iti respect parerea, ca deh, gusturile nu se discuta.
Apropos de muzica, mi-am cumparat un cd cu Barry White, si imi place mult. Chiar ma relaxeaza stilul si vocea lui.
Fetelor, Rayan cred ca a luat tusea de la iubita lui, ca zice el ca ar tusi. Lasa ca intreb eu la gradi daca chiar asa este.
In rest a invatat sa muste tot de la ea ( cred, dar nu sunt sigura ), si cu mama incearca. Culmea e ca cu mine nu incearca deloc asa ceva, doar cu ea, si o dispera.
Ii explic mamei ca faze din astea cu prelut obiceiurile altora, vor tot fi de acum incolo, si el trebuie intai sa inteleaga ca nu e gest frumos, si nu trebuie blame=anit ca face una, alta.
Cu mine e super ok, ne intelegem foarte bine, ma asculta.
Aa, am dus ieri proba de urina la analize, deoarece face cam des, si se mai si scapa pe el. Sunt curioasa de rezultat.
Fug la cumparaturi.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

bubu05 spune:
Crinuta, poate era doar mai incins putin dupa somn si n-o sa raceasca! Asta e riscul in colectivitate, oricum cred ca aveti record, adica o perioada asa de mare de gradi fara raceli!
Pupici la pianist!
Vlad m-a zapacit de ieri cu Alice in tara minunilor, se scoala cu gandul la ea si sta nemiscat pana se termina Nici nu mai vazuse de multisor, eu i le alternez, il intreb ce ar vrea sa vada, dar pe asta chiar nu l-a mai vazut...
Shobo, si mie imi place Shakira!
Pune si tu reteta de cremsnit cand ai timp si neaparat o poza cu burticaaa!
Oana 14+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Alina Maria spune:
Wow ce de-a vesti la care si ce pot spune mai repede .
Mona succes in continuare eu cred ca totusi peste greu ai trecut ,succes in continuare .
Crinuta eu cred ca Rayan e ca si Mandy bea mult si face des pipi , nu e ceva rau sau ciudat dar sa ne spui ce ai rezolvat cu analizele .
Shobo si tu cu pofte , si eu , am facut tort de ciocolata , cartofi copti si friptura cu sos la cuptor si o salata de vara . Am inebunit nu alta ca dupa facu-i si o curatenie generala in bucatarie si acum sunt obosita moarta .
Revin !
Alina 5+ si
Mandy Stephanie 2,6 ani

crinuta spune:
Bubu, deocamdata ii dam antitermice, si il tinem sub supraveghere. Oricum, tuseste destul de rar, dar nu e tuse uscata, prin urmare ia si Stodal.
Sa va pun poze sa vedeti cum calca el rufe, cum isi pune fierul in " -priza".
Ma uitam la el cu mama si nu ne vedea sa credem ce indemanare are. Cum manevrea fierul, cum le intorcea pe partea cealalta, cum le " impaturea", bineinteles in stilul lui, si le punea una peste alta.
Am facut cateva poze cu telefonul, ca e tare haios.
Cum ma vede ca vreau sa calc, hop si el. Am zis ca ii cumpar fier de calcat de jucarie. Fericire mare va fi pe viitoarea lui nevasta.
In rest, ne supara ca tot face acrobatii, se catara peste tot, ceva de speriat. Nu stim ce sa mai facem. Am inteles ca prietena lui ar face nu stiu ce gimnastica, si ii arata lui, si el acum incearca sa imite, spre disperarea mea.
Frate, daca il intrebi orice de gradinita, nu stie sa spuna decat ca se joaca cu Riana, de parca gradinita s-ar reduce doar la asta.
N-am mai pomenit asa ceva.
Aaaa, si sa vedeti cum ne intreaba zilnic de cateva ori " esti cuminte"? Na, ca a ajuns fii-miu sa ma intrebe daca sunt cuminte
Crinuta si Rayan

crinuta spune:
Of, iar are 37,9. Puteam sa jur ca nu mai are, ca la obraz e rece, si asa, intr-o doara i-am pus termometrul in ureche, de fapt si-a luat singur temperatura, ca ii place lui sa apese pe buton, si am vazut ca totusi are febra.
Asa, ca stare, e plin de energie si face numai prostii.
Crinuta si Rayan

crinuta spune:
Bubu, apropos de desene animate, v-am tot spus ca singurele care ii plac sunt " Pinocchio", prin urmare le vedea de N ori pe zi, pana a stricat cd-ul, asa ca acum facem si noi o pauza.
E megastarul azi?
Monalac, bine ca sarcina evolueaza. Ai grija de tine, menajeaza-te cat poti.
Alina, tu ai inceput sa ai greturi, ceva?
Crinuta si Rayan

monalac spune:
CRINUTA,sanatate lui rayan!
SHOBO si eu il am pe bunicu meu care are 80 de ani si care s a declarat impotriva la a mai face eu un copil,iar eu inca nu i am dat vestea decat bunicii...intr adevar,noi nu o ducem stralucit cu banii,iar apartamentul in care stam e al bunicilor,ca ei si au cumparat altul,ca nu mai puteau urca la 4.dar eu sper ca in viitor va fi mai bine,iar cati copii am cred ca n ar tb sa intereseze decat pe cei in cauza,care hotarasc sa i aiba.
Mami de Cris
Poze Cris