Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 ( 52 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liviana, da, mi-ai prezis bine! Nici nu ma vedeam cu o fetita, obisnuita fiind cu baiat!

Crinuta, Vlad e super incantat, v-am mai zis ca daca il intreba cineva ce are mami in burtica zicea "fratior" si daca zicea ca e fata se rastea si zicea "nuuu, e fratior!". Ieri l-am intrebat cum vrea sa-l cheme, la baiat stia ca vrem Stefan si a zis "Fane", iar daca e fetita a zis "Fana" si ca ii pune el putza de plastilina sa faca pipi

Si tati e fericit, eu ma gandesc ca le va fi mai usor, fiind de acelasi sex, jocuri comune, jucarii, hainute, gagici
Deja le-am zis ca ma voi astepta sa fiu tratata ca o printesa de 3 barbati! Doar rufe le voi calca, in rest vor face singuri, vor lua exemplu de la tati, care ma ajuta in tot!

Kris, sarumana! Si insanatosire rapida Biancai, mititca!

Oana 14+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bubu, felicitari!! chiar ca va trebui sa fii tratata ca o printesa intre 3 baieti!!

hmm..copiii astia. rebe a stat cu soacra-mea zilele astea cit a fost bolnava. si imi zice ieri soacra "stii, m-a rugat rebecca sa ii fac masaj pe burta ca o doare, si mi-a zis ca are un bb mic in burtica..."

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu

Bubu, felicitari!! chiar ca va trebui sa fii tratata ca o printesa intre 3 baieti!!

hmm..copiii astia. rebe a stat cu soacra-mea zilele astea cit a fost bolnava. si imi zice ieri soacra "stii, m-a rugat rebecca sa ii fac masaj pe burta ca o doare, si mi-a zis ca are un bb mic in burtica..."

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

si pe mine m-a amuzat, mai ales ca in tonul ei era ceva de genul: "e ceva ce nu stiu eu"??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

kris scrie pe forumul de probleme legislative despre cartea de munca, poate te ajuta cineva, sa iti spuna ce trebuie sa faci.
Insanatosire grabnica Biancai!

ixxi mi-a parut foarte bine sa aud ca sinteti fericiti

bubu felicitari pentru Stefanel! Sarcina usoara in continuare!

mona iti urez sa fie bine pina la urma!

Insanatosire grabnica bolnaviorilor!

Mai copiii sint in stare sa spuna niste lucruri

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Felicitari, Bubu!
Stefan e un nume foarte frumos. Sarcina usoara in continuare.

Mergi la inceput

Patri, Simona si Anda, multumesc mult de tot!

Patricia, ce tare a fost Rebe! Sunt niste figuri!

Simona, voi ce ma faceti, sunteti bine?

Tomasa, cume Maria? Cand ai timp povesteste-ne de voi!

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

din pacate de azi de la ora 16,de cate ori urinez,sangerez.asa ca maine ma voi duce la programarea la care nu mai voiam sa ma duc,la dr pacu,la medsana.apoi voi trece si pe la medlife.am inceput sa iau nospa si utogestan,asa de capul meu.ma doare si burta.
BUBU,felicitari!

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Mona iti tin pumnii sa fie bine!!

Bubu felicitari!!! Si fi-miu zice ca vrea un fratior pe care sa-l cheme David. Iar apropo e burtica mie imi spune sa-l mai pun la loc in burtica ca sa vada cum era acolo.

Kris sanatate Biancai!! Eu stiu ca otita se face si de la secretii (raceala , viroza) daca stau in nas si nu se elimina... Cand erau mici le scoteam cu pompa dar acum trebuie convinsi sa-i scoata.

Mergi la inceput

Mona, foarte bine ca iei no-spa si utrogestan! Iti tin si eu pumnii sa fie bine!

Ana Maria, ce dragut e Didi!

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput