Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (107)
Raspunsuri - Pagina 9
Victo spune:
dar ce are fetita lianei stanciu?
rox, eu lenevesc mama, nu mia fca nica de mancare.
dar pot sa-ti spun meniul de azi..ciorba de perisoare, iar felu 2..cred ca fasole cu chiftele.desert..branzoici.
38+
piticul Stefanut
AMR 2 SAPT
pussi spune:
vali n-am stiut ca am companie azi noapte la
sper sa nu incepi si tu ca mine! 

sheri ...lasa cerceii... ca-i bratara fetei!
PUSSI
33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 30 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
quote:
Originally posted by paulat
Buna mamici si gravidute.
Suntem o proaspata mamica fericita, am dat viata prin cezariana la 2 buburuze de 2200
si 2300.
Suntem sanatosi, am iesit repede din spital cu 2100 si 2050 gr. Mancam cu biberonul numai lapte praf ptr. ca mami nu a avut lapte. Suntem cam puturosi la mancat in special cel mic nu mananca decat 30ml, eveniment cand mananca 40. Avem deja si dureri de burtica, colici.
Le-am dat Sab simplex si Water grip. Cam cat ar trebui sa papam?

PUSSI
33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 30 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by vali_delide
Dany, cand am reusit sa adorm catre dimineata, am visat numai tampenii si m-am trezit f. speriata. Dupa care am auzit vestea ca a murit Dobrin si ca fetita Lianei Stanciu e bolnava, si nu ma pot opri din plans. Acum il terorizez pe tati sa nu uite sa treaca pe la banca sa faca o donatie pt. micuta Teodora. Si simt ca am febra, dar nu am, ca mi-a luat temperatura de 3 ori de azi-dimineata!
OOOOfff, sunt mai rau ca babele, ma vaiet de toate alea si sunt cu nervii la pamant!
Valentina32+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
Si eu am visat numai prostii: ca se marita sora mea (care e casatorita de 8 ani) si isi luase o rochie f frumoasa de mireasa. Si eu vroiam sa ma marit si eu

. Apoi am visat pe politistul ala din Brasov cu nevasta disparuta...ca se spanzurare ca sa nu il inchida pt crima. Numai tampenii am visat ...

.Am citit si eu de Dobrin ...
Pt fetita Lianei
sa fie bine si sa se poata bucura de ea in continuare.Tu nu mai plange ca sa nu agiti bebelina

.Dana
32+
Luca-Rares AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
alfa_anca spune:
Paulat FELICITARI! Sa fie sanatosi bebeii si sa creasca repede mari
Pussi, dc ai mai multe date, poate o trecem in listutza.
Anca
39+
Elena
AMR 7 zile pana la termen
poze
RosioaraRa spune:
Bine v-am gasit burtici! Mai este loc pe listuta si pentru mine ?? Stiu ca-s maricica si ocup ceva loc, dar...promit sa stau doar pana in decembrie
Ma numesc Ramona, UM 17.03. 2007, DPN 21.12.2007
vali_delide spune:
Pussicule, daca stiam ca si tu bantui, te sunam sa stam la o barfa mica...din baie!!!![]()
Paulat, sa-ti traiasca
, sa fiti sanatosi, sa scapati si de colici, sa fie mancaciosi! Felicitari!
Dany
, io am visat ca fugisem cu unu' la mare si nu stiam cum sa-i spun lui Andrei; dupa aia am visat ca incerca cineva sa ma arunce de sus, de la ultimul etaj al unui bloc f. inalt, dar nu a reusit, in schimb s-a aruncat o fata care era zdrobita pe trotuar!Si alte chestii d-astea dragute!
Valentina
32+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
adinag spune:
Anca, multumesc de explicati.. Te cred ca te enervezi! Nu poti merge la un spital cu rooming-in? Si asa este, legatura tata-copil e si ea fff importanta, cum sa nu-i dea copilul? Mie nu mi-a iesit placenta la timp si au avut ceva treaba cu mine, deci dupa ce a fost jasmina la mine si am pus-o dupa nastere imediat la piept, tot f important (si pentru retragerea uterului), cat ne-am chinuit noi sa scoatem placenta mititica a fost tot timpul la taticul ei in brate.
Am priceput acum si ata rosie... Stiu care-i treaba cu deochiul, insa ai mei nu sunt deloc superstitiosi, asa ca n-am avut parte de informatiile astea! Cu toate ca restul familiei din partea tatalui sunt iarasi extrem de superstitiosi, din aia inraiti
, bine eu vin din Bucovina, am inteles ca acolo oricum se tine mai mult inca la traditii...
Victo, eu am avut infectie urinara, nu era f puternica, dar era (mi-au zis la spital, cel putin), dar nu stiu cu ce, ca n-am intrebat. Au gasit-o in proba de urina, unde se baga hartiuta aia si se vede daca ai sau nu. Mi-au dat antibiotice la spital dar eu nu le-am luat, pentru ca nu aveam nici un simptom. Am baut ca nebuna, si ceaiuri speciale, si peste 2-3 zile am mers la medicul meu ginecoclog, care a repetat analiza urinei, tot asa cu hartia aia (nu stiu cum ii zice altfel pe rom) si s-a vazut ca era un rest, insa el a zis ca pentru asta nu trebie antibiotic si bine ca nu l-am luat, ca in timpul sarcinii f usor iese pozitiv, si nu e bine sa bagam imediat antibiotice. La controlul urmator n-a mai fost nimic!
Eu nu zic sa faci ca mine, ca fiecare trebuie sa hotarasca cum crede si simte. Eu insa nu avusesem in viata mea asa ceva si stiam ca nu fac asa usor (fiecare are alta predispozitie), de aia n-am vrut antibiotice, mai ales ca in general nu-s mare amatoare de medicamente... Repeta analiza, sau du-te la dr tau, dar oricum bea cat poti, ca n-are cum sa strice! Poate ptr ca ti-e asa des rau nu ai destule lichide in corp? Nu stiu, dar iti doresc sa nu fie nimic sau sa treaca repede... 
Eu inca sunt racita (de fapt din nou), si cu durere de gat...
Adina 31+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
alfa_anca spune:
Adina acuma din pacate e cam tarziu sa schimb spitalul, pt ca de fapt e cam greu sa mai schimb medicul. Eu cand mi-am ales medicul, nici nu mi-am pus problema ca spitalul unde activeaza dr meu nu ar avea rooming-in, pt ca nu credeam ca mai exista astfel de spitale. Dar se pare ca m-am inselat si ca de fapt cele cu rooming-in sunt f putine.
Anca
39+
Elena
AMR 7 zile pana la termen
poze
RGE spune:
PAULAT FELICITARI!! SA VA TRAIASCA !!!

...e clar..ma apuca noiembrie....
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!