Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (107)
Raspunsuri - Pagina 8
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by pufulet74
Eh ... si eu am fost socata ... cred ca am vazut multe filme in care nasc alea frumos, cu sotii si medicul doar, intr-o camera curata si placuta ...
------------------------
Flory37+
Joshua Raphael
AMR 3 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Mda, si copilul iese din burtic gata spalat si cu buricul cazut, si nu-i pic de sange pe manusile doctorului, si nici epiziotomoe, si peste o ora pleaca acasa si bb doarme toata noaptea... Si are si culoarea ochilor gata definita, uneori se mai vede cate un dinte....
Shery
38+
Alesiamy precious
camera alesia
pussi spune:
victo antibiograma se face tot din secretie ... mie mi-au facut-o din cele initiale si arata la ce antibiotic e rezistent sau nu virusul! Nu stiu daca afecteaza fatul la nastere naturala, poate iti da si tie ceva doar de curata zona, adica vreun ovul local.. ...
mihuta deci ramane 16.11? mi se pare mult la DPN-ul tau de 20.11! Oricum atunci din 17.11 pot sa nasc si eu!![]()
alfa anca .. felicitari pt. sapt. 40
ce mari sunteti!
ancuta D ce cumperi de la paiata?
adina ai inteles bine, se da
sa pape din sticla chiar daca vrei sa alaptezi, nasc mai multe persoane in aceeasi incapere ... si nu mai punem ata rosie ci bratarele cu rosu!
Cu tensiunea nu stiu sa te lamuresc!
PUSSI
33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 30 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
alfa_anca spune:
Adina din pacate astea sunt realitatile din marea majoritate a spitalelor. Dc spitalul nu are sistemul rooming in (adica sa stai cu copilul in camera, cum e de ex la Municipal), asistentelor le e mai usor sa le dea la copii glucoza (fff rar lapte praf) decat sa t-il aduca sau sa te cheme pe tine sa il alaptezi.... Si chiar tb sa te certi cu ele in spitalele de stat sa nu le mai dea glucoza sau lapte praf in conditiile in care tu ai lapte pt tot spitalul....
Asta e pb mea cea mai mare, ca voi vrea sa imi alaptez copilul si stiu ca pt asta sunt ff importante primele zile si dc ei imi tin copilul la neonatologie.....Nu mai vb de faptul ca si pt tatici e fffff greu sa il vada, tre sa dai spaga sa ii arate copilul cateva secunde, deci nu se incurajeaza deloc legatura dintre parinti si copii.....nu ma mai mira deloc nr mare de abandonuri din spitale.....Hai ca m-am infierbantat si enervat.........
Cat despre salile de nastere, cum spuneau fetele, dc sunt doar 3 esti norocoasa.....am citit de si mai multe, sau chiar o fata care statea in pat fix cu fata spre masa de control.....si cat a stat ea in travaliu privelistea pe care a avut-o a fost toate femeile aflate atunci in travaliu care erau controlate periodic pt dilatare sau nastere........ Nu mai vb despre tipetele si urletele pe care le auzi de la unele femei, ca nu toate suporta durerile bine.
quote:
Originally posted by adinag
Gill si Zeynat, felicitari mamici! Va doresc la amandoua bebelusi mancaciosi si fara colici! Va asteptam cu detalii!
Mai, eu nu inteleg ce vorbiti voi aici! Cum adica le dau la bb lapte praf la spital, daca vreti sa alaptati? Pai tocmai in primele zile, daca vrei sa alaptezi, nu este voie de dat la sticla! In primele zile, pana vine laptele, avem colostru, in cntitate fff mica, dar bb nu are nevoie mai mult si colustrul este imens de important pentru sanatatea bebelusilor! Iar in primele zile bb se pune cat mai des la san. ATENTIE mare cu mameloanele astea din silicon, la inceput functioneaza bine, dar nu este voie sa fie luate mereu, pentru ca atunci nu sunt stimulate mameloanele cum trebuie si incetul, incetul se pierde laptele. Si asta o spun din patite, dupa ce aveam lapte cat sa hranesc tot spitalul, imi disparuse aproape complet, ulterior am aflat ca din cauza mameloanelor. Si nu va zic ce chin este sa capeti lapte din nou...
Ah, si daca le dati lapte la biberon, nu-i de mirare ca nu prea vor la san, e mult mai usor de extras laptele din biberon si atunci bb alege calea ca mai comoda... De aia in primele saptamani nu se da din biberon - daca vrei sa alaptezi!
Si cum adica se naste cu alte femei in aceeasi camera? In timpul nasterii? Dupa, in camera, e normal ca sunt mai multe, dar in timpul nasterii??? Ma dati gata...
Ah, si ce ata rosie puneti voi la bb la mana si de ce? Ca n-am mai auzit :-o
Eu dorm din ce in ce mai prost (aproape deloc) si-mi creste de multe ori pulsul dintr-o data incat am impresia ca-mi sare din piept, si ma si simt foarte prost in momentele respective. Tensiunea e ok insa (ma rog, mai ridicata decat normal, dar 11-12/6-7). Ce-o fi asta???
Oana si cine mai naste azi, va tin pumnii!!!
Va pup
Adina
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Anca
39+
ElenaAMR 7 zile pana la termen
poze
adinag spune:
Pussi,
am inteles ca se pun acum bratari, dar nu stiu totusi pentru ce era ata rosie, ca sincer n-am auzit! Imi dau seama ca e un obicei/traditie ceva, dar nici mama nu m-a putut lamuri :-))
Eu am fost nascuta prin cazariana, si ai mei au insistat sa fie facuta abia in ziua DPN-ului. Si din intamplare cu catev ore inainte i s-a rupt si apa la mama...
Am inceput si eu sa spal hainute pentru bb, inca trebuie sa cumparat comoda de infasat si o multime de nimicuri... Azi ar avea timp al meu cursul zile si Jasmina plecata de acasa (la taticul ei), ca nu pot face cumparaturi cu ea pe indelete, n-are rabdare, insa e sarbatoare, deci n-am ce cumpara... Ma apuca nervii!!!
Voi sunteti toata asa aproape de nastere, eu nu mai stiu de pe acuma cum sa-mi duc burta si mai am asa mult timp... Voi incerca sa pun azi o poza noua pe mail. Voi puneti poze cu bb, eu cu burta - parca vad ca raman ultima!
Adina 31+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by vali_delide
Bibyrox, felicitari, iubita.Ma bucur ca sunteti bine si ca ne dai vesti!
Dany2007, esti pe aici? Eu nu am mai intrat aseara, pt. ca mi-a fost rau, rau...cred ca am mancat cu pofta pestele si mi s-a facut un rau azi-noapte, de am stat toata noaptea la baie
In afara de asta, am facut tahicardie, aveam pulsul 112, o stare de lesin crunta si dureri de burta, iar la un moment dat am avut o scurgere care m-a speriat rau, ceva lichid incolor, amestecat cu maro.Nici acum nu prea sunt in forma, am aceeasi stare de greata si de rau, dar nu a mai curs nimic, doar ca sunt speriata si nu stiu ce sa fac!Si imi vine sa plang intruna!
Valentina32+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
Of ...am banuit eu ca iti e rau ....lasa ca pupa mama si trece

Eu am mancat aseara atat usturoi incat si acum mai duhnesc (dupa ce m-am spalat pe dinti de cateva ori)

.A fost tare bun pestele ala....

. Am papat si ciocolata ,cat nu am papat toata sarcina
.Dana
32+
Luca-Rares AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Sheritra spune:
Zeynat,Gill sa va traiasca printesele, acum am aflat si eu!
Oana, nastere usoara si recuperare fulger!
Eriko, ma bucur ca veniti acasa in formula noua, a trecut si asta! Urmatoarea la rand!
Pussic, mie mi-a facut MOana (fata mosului) o bratarica pt Ale super frumoasa, cu perlute argintii si rosii pt manuta, ceva senzational, intr-o cutiuta de portelan, imi vine sa-mi fac cercel din ea!
Shery
38+
Alesia
my precious
camera alesia
vali_delide spune:
Dany, cand am reusit sa adorm catre dimineata, am visat numai tampenii si m-am trezit f. speriata. Dupa care am auzit vestea ca a murit Dobrin si ca fetita Lianei Stanciu e bolnava, si nu ma pot opri din plans. Acum il terorizez pe tati sa nu uite sa treaca pe la banca sa faca o donatie pt. micuta Teodora. Si simt ca am febra, dar nu am, ca mi-a luat temperatura de 3 ori de azi-dimineata!
OOOOfff, sunt mai rau ca babele, ma vaiet de toate alea si sunt cu nervii la pamant!
Valentina
32+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
RGE spune:
ANCULE nu am nascut..vreau si eu la piata ca nu mai suport sa stau in casa ...cine naiba m-o fi pus pe mine sa imi bag sotul in concediu nu stiu..acum a plecat sa-mi faca actele la masina si m-a lasat acasa ca cica nu mai am voie in masina..ca daca mi se declanseaza ceva..eu trebuie sa stau cuminte in pat...EU IN PAT???!! PEI CE SUNT BOLNAVA??..e si sarbatoare mare nu pot sa fac curat sau sa spal....hmmm.mi-a luat si masina bineanteles ...si cu a lui nu pot sa merg..am niste draci...voi ce mai faceti de mancare???
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"
Victo spune:
mai, da lamuriti-o pe adina odata!
se pune cu rosu ca sa nu se deoache copilu'...acu sa nu vii sa ne intrebi ce inseamna ca se deoache...chiar sunt curioasa oare ce scrie in dictionar la cuvantul asta..:)
adina tu ai fost suspecta de infectie urinara si dupa cura cu ceaiuri a trecut? dar cu era infectia? cu ce virus..adica.sau ma rog, ce-s aia, ca nu ma pricep virusi bacterii..stafilococi streptococi..tot una mi-s..
38+
piticul Stefanut
AMR 2 SAPT
alfa_anca spune:
Adina ata rosie sau bratara rosie se pune la copii pt a nu se deochia
cica. E un babism romanesc....
Anca
39+
Elena
AMR 7 zile pana la termen
poze