Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (107)
Raspunsuri - Pagina 10
pussi spune:
vali vezi... ![]()
![]()
alfa anca eu zic s-o treci cu XX si la data, ca aflam dupa(aseara m-am bagat eu in liste... cand am deschis noul capitol si n-a fost chiar usor sa caut prin spate, grame, cm, Apgaruri si date..+ date de programare cezariana )
PUSSI
33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 30 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
irina_stef spune:
buna fetele!FELICITARI NOILOR MAMICI,SA VA TRAIASCA BEBEII SA FIE SANATOSI!
de PAULAT chiar nu mai stiam de mult ce mai face,bine ca e totul bine!
BB eu am eliminat cred ca tot dopul ca de luni a tot curs si mult,nu cred ca mai a ramas vreun pic la cat a tot iesit,si uite ca nimic inca,eu zic ca apuci totusi cezariana.
este adevarat ca inainte de nastere se cumintesc bebeii in burta,sunt mai linistiti?ca eu nu stiu ce sa mai fac cu sportivii mei,imi rup burta,am niste dureri la cum impind inauntru,zici ca mi se rupe burta in bucati,imi taie respiratia,parca pe zi ce trece mai tare lovesc.
si eu chiar daca nu sunt superstitioasa dar le voi pune ata rosie la manute,ca bratarele din alea nu stiu daca gasesc cum ziceti voi si nici nu stiu daca merg la baietei.
38+ cu
si
RAUL&ROBERTO
-IRINA-
dany2007 spune:
Vali i-a placut lui tati vostru "floricica"??? Eu am pus-o la lucru pe spinarea lui tati si cand a inceput sa cante s-a speriat![]()
.
O pun in functiune daca nu ma duce la targ duminica
.
Dana
32+
Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by dany2007
Vali i-a placut lui tati vostru "floricica"??? Eu am pus-o la lucru pe spinarea lui tati si cand a inceput sa cante s-a speriat.
O pun in functiune daca nu ma duce la targ duminica.
Dana32+
Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Da, i-a placut...si el s-a speriat cand a auzit-o
Cred ca ma duc sa ma bag in pat...vorbim pe seara (sper).
Valentina
32+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
Victo spune:
pai adina, nici eu nu-s mare amatoare d e antibiotice.. si n-am avut in viata mea probleme cu infectii urinare...
nu prea ma impac cu ceaiuri si apa..mi se face greata de la ele..
acu m-am chinuit si am baut cam 200 ml ceai..si mi-e cam rau de la el..poate de la miere..habar n-am..maine incerc sa beau neindulcit.
38+
piticul Stefanut
AMR 2 SAPT
dany2007 spune:
Vali somnic pufos si fara vise urate....te asteptam diseara.
Dar ce e cu Roxxy ??? vad ca nu a intrat azi...sper sa nu fi cazut iar in butoiul cu melancolie.
Dana
32+
Luca-Rares
irina_stef spune:
VICTO eu la analizele de primul trimestru am aflat ca am infectie urinara.mi-au dat antibiotic,dar nu l-am luat,am bagat lichide la greu,ptr ca mi-a fost totusi frica sa iau antibioticul la nici 3 luni de sarcina,si uite ca dupa 2 saptamani cand am refacut analizele nu mai era nici urma de infectie.si ar fi bine sa intrebi dr sau la farmacie daca nu pot sa-ti de-a ceva,un dezinfectant cu care sa te speli.
38+ cu
si
RAUL&ROBERTO
-IRINA-
g24hit spune:
GILL , ZEYNAT , PAULAT FELICITARI!!!!!!!
DANUKA78 LA MULTI ANI !!!!!
OANA nastere usoara!

la toate burticile.
ENI 35+
IULIA
pussi spune:
victo dar tu cand mergi la dr.? ca sigur o sa-ti dea ceva!
irina eu un anu mai pricep nimic... paulat avea DPN-ul pe 27.11( 27 zile din nov. + 6 din oct. + vreo 7 spitalizarea=40) A nascut cam cu 40 de zile inainte, adica sapt. 34 dupa calculele mele si avea si cerclajul facut! si baietii tai nu vreau sa vina.. cand te duci la nea pastaie? poate-l convingi sa te declaseze...Sunt bratari si de baieti cu delfini si alte chesti...
PUSSI
33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 30 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
roxx spune:
hello, burtici! 
FELICITARI NOILOR MAMICI, BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI.
despre noi, ce sa zic, am fost ieri la control, suntem bine. bb are 2450 g
.
l-am plimbat ieri pe bb prin n magazine. in sfarsit am luat patut si multe alte chestii. azi l-am montat si arata super. adik mie imi place.
Roxana
34+
mami de
Luca Teodor
AMR ...... X sapt