Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (107)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DANUKA78 LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE!! NASTERE USOARA!!!
VALI..cam rarutz..ce faci??

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Buna fetelor!!!!
ce mai faceti gravidutelor? ce dor mi-a fost de voi! Dar nu am avut timp deloc sa mai intru pe forum... 2 job-uri + pregatiri bebe plus ca ni s-a nazarit sa ne luam casa. Nervi, stres, agitatie... exact de ce am eu nevoie acum! Dar ma bucur totusi ca POT domne! Toata lumea se mira de cat de energica pot fi! Abia de cateva zile am renuntat la job-ul oficial pt ca nu mai puteam sa ma trezesc in fiecare zi la 6 si sa stau 9 ore cu fundul pe scaun...
Voi ce mai faceti? Vad ca sunteti toate pe ultima suta de metri! Abia astept sa ajung si eu sapt viitoare la dr sa vedem cand ma programeaza pt cezariana! mda.. din pacate nu se poate sa nasc normal din cauza placentei jos inserata. Intr-un fel parca nu mai imi e asa frica ca atunci cand ma gandeam la o nastere normala. Dar tot am auzit ca ai dureri dupa aceea... ma gadesc si la ce tip de anestezie o sa-mi faca. Tare mi-e frica ca la anestezia locala voi simti durerea taieturii... brrr!!!
Voua nu va e frica??
Starile de rau le mai am si acum... daca va aduceti aminte ce rau mi-a fost la inceputul sarcinii. In general seara se instaleaza starea de voma + arsuri + toate cele rele. In afara de asta am si insomnii.. dupa ce ca sunt obosita moarta la cat alerg ziua ar trebui sa adorm dusa dar de unde?! Pe la 3-4 ma trezesc si stau cu ochii pe pereti pana pe la 5 cand adorm iar! E groaznic!
Hai ca m-am lungit cam mult dar vroiam sa va povestesc asa in mare ce mai fac... De greutate nu vreti sa stiti ca am luat vreo 25 kg! Nimic nu ma mai incape dar asta e. O sa le dau eu jos repede!

Va pup pe toate si va tin pumnii stransi!!! oricum va anunt cand o fi sa nasc!

O graviduta in al-!!!

Biby
33+
Bogdan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

noi am dormit pana acum .. de la opt
bb mersi cu brataricile .. o sa trimit pe mami sa cumpere sapt. viitoare cand facem 34 de sapt. Vezi ca cu dopu nu-i regula ... dureaza si o sapt. pana nasti dupa ce-l elimini! parca Anacami sau lala asa au patit! Si cred ca si irina l-a eliminat luni si inca n-a nascut! Si daca te apuca sa-l suni imediat pe dr. ca sa nu fi foarte dilatata sa mai apuce sa te opereze!
victo e-coli, a iesit din secretie sau din urocultura... se poate din cate stiu eu din ambele! Trebuie facuta antibiograma si trece cu antibiotic + multe lichide! Eu am tot facut la viata mea si la mine nu avea simptoame specifice(mancarimi, usturimi)... mi-a trecut cu NORFLOXACINA! Vezi ca nu-i normala... poate duce la ruperea membranelor exact ca oricare infectie!
ramo, bb .. voi ziceati de analize, eu le repet la 35 de sapt. urina+ sangele, de lama n-a zis nimic.. si mi-a dat LOMEXIN , 1 ovul ca sa sterilizeze in caz ca am cava vaginal si se rup membranele! Cred ca astea sunt ultimele analize de sarcina ... daca ajung sa le fac!

merg sa pap ceva si revin!

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 30 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxana,
biby,

eu fug sa pap ca a facut soacra o mancare...... doamne face femeia asta niste mancaruri asa de bune, ca nu poti sa te abtii sa nu mananci!!!! acuma macar am o scuza, dar in rest......

dupa papica iesim la plimbarica de la ora 13!!!!!

sa ne auzim cu bine!! orice apare nou anunt prin sms!!!!!

pupiciiiiiiiiii

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

38 si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

flori, eu ma insistat sa mi se faca analiza de secretie.pt streptococ..analiza e gata in 3 zile.trat ar dura cam 7 zile daca e sa fie.nu stiu.
si eu in 2 am programare la Fulga..insa sa vad poate dau de ea acum, marti, sa vad ce zice.
e ciudat ca nu mi-a facut nici antibiograma..si nici nu zice ce titru e..:(:(
pana atunci, bag lichide cat pot de multe. Doamne ajta s anu le vomit.

38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Bibyrox, felicitari, iubita.Ma bucur ca sunteti bine si ca ne dai vesti!

Dany2007, esti pe aici? Eu nu am mai intrat aseara, pt. ca mi-a fost rau, rau...cred ca am mancat cu pofta pestele si mi s-a facut un rau azi-noapte, de am stat toata noaptea la baie
In afara de asta, am facut tahicardie, aveam pulsul 112, o stare de lesin crunta si dureri de burta, iar la un moment dat am avut o scurgere care m-a speriat rau, ceva lichid incolor, amestecat cu maro.Nici acum nu prea sunt in forma, am aceeasi stare de greata si de rau, dar nu a mai curs nimic, doar ca sunt speriata si nu stiu ce sa fac!Si imi vine sa plang intruna!

Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pussi, daca numa asta ar fi problema, ruperea membranelor, pai nu-i bai..ca sunt deja in sapt 39...numa mi-e ca fiind nastere naturala sa nu se infecteze bebelasul.
acuma, bine ca stiu, macar..imi poate pune perfuzie la nastere in cel mai rau caz.
a iesit numa la secretie,. la urocultura n-a gasit-o...
pai si cum imi mai poate face antibiograma? ca vad ca din oficiu n-au facut-o....

38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neatza burtici! ca la noi e dimineata ca ne-am trezit acum o ora.

Oana nastere usoara azi!!!! Sa dea DD sa fie bine si sa te auzim cu vesti bune despre bebe sanatos.

Gill si Zeynat FELICITARI! sa va traiasca fetitele si sa fie sanatoase, ca frumoase sunt convinsa ca sunt. Va asteptam cand aveti timp cu detalii despre nastere si despre evolutia bebeilor

Vali imi pare rau ca te simti asa, dar ai grija cu scurgerea aia maronie.......nu ar fi bine sa dai un tel la dr?? macar te lamuresti ce ar putea fi. Ai grija de tine.

Eu astazi am implinit 39 de sapt si am intrat in sapt 40, nu imi vine sa cred ca a mai ramas asa putin timp. Eu insa am alta problema acuma pe cap : nu am vb cu nici un medic pediatru pana acuma si nu reusesc sa ajung la medicul de familie sa ii cer o recomandare ..... Sper sa nu nasc totusi macar pana luni si sa apuc sa vb cu cineva....

Va pup.

Anca 39+ Elena
AMR 7 zile pana la termen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Bibileana ma bucur mult ca ne mai dai si tu vesti despre tine
BB cred ca elimini din dop ,deci vine momentul mult asteptat.
Rox nu ai nascut?
Fetelor eu plec pana la piata ca parca ma sufoc in casa,vb mai tarziu

anca 38+

Maria
poze

AMR MAXIM 13 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Gill si Zeynat, felicitari mamici! Va doresc la amandoua bebelusi mancaciosi si fara colici! Va asteptam cu detalii!

Mai, eu nu inteleg ce vorbiti voi aici! Cum adica le dau la bb lapte praf la spital, daca vreti sa alaptati? Pai tocmai in primele zile, daca vrei sa alaptezi, nu este voie de dat la sticla! In primele zile, pana vine laptele, avem colostru, in cntitate fff mica, dar bb nu are nevoie mai mult si colustrul este imens de important pentru sanatatea bebelusilor! Iar in primele zile bb se pune cat mai des la san. ATENTIE mare cu mameloanele astea din silicon, la inceput functioneaza bine, dar nu este voie sa fie luate mereu, pentru ca atunci nu sunt stimulate mameloanele cum trebuie si incetul, incetul se pierde laptele. Si asta o spun din patite, dupa ce aveam lapte cat sa hranesc tot spitalul, imi disparuse aproape complet, ulterior am aflat ca din cauza mameloanelor. Si nu va zic ce chin este sa capeti lapte din nou...
Ah, si daca le dati lapte la biberon, nu-i de mirare ca nu prea vor la san, e mult mai usor de extras laptele din biberon si atunci bb alege calea ca mai comoda... De aia in primele saptamani nu se da din biberon - daca vrei sa alaptezi!

Si cum adica se naste cu alte femei in aceeasi camera? In timpul nasterii? Dupa, in camera, e normal ca sunt mai multe, dar in timpul nasterii??? Ma dati gata...

Ah, si ce ata rosie puneti voi la bb la mana si de ce? Ca n-am mai auzit :-o

Eu dorm din ce in ce mai prost (aproape deloc) si-mi creste de multe ori pulsul dintr-o data incat am impresia ca-mi sare din piept, si ma si simt foarte prost in momentele respective. Tensiunea e ok insa (ma rog, mai ridicata decat normal, dar 11-12/6-7). Ce-o fi asta???

Oana si cine mai naste azi, va tin pumnii!!!

Va pup
Adina

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput