Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (107)
Raspunsuri - Pagina 6
bb_yasmi spune:
ramo, eu asa zic ac era din dop. asta e daca nu mai apuc pana sapt viitoare!! sa fie oricand dar sa fie!!!
roxana, cuscra, ce faci, esti bine????
PS: aaaa sa nu va mai spun, cum e si cu mama si cu soacra....daca mai continui asa pun 10 kg pana in cateva zile pana nasc....

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
38 si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
RGE spune:
NEATZA!!
ERIKA....super astazi mergeti acasa!!! multa sanatate..cat despre furia laptelui am auzit ca e nasoala...sa o pui pe Angi mult la sani.
BB YASMI..ala e dopul iubita..pregateste-te...de natural zic eu
sa fie intr-un ceas bun cu nastere usoara!!
...NE-A IESIT ANALIZA DE STREP B NEGATIVA

...multumesc lui Dumnezeu ne-am chinuit cu folos!!!
....noi suntem foarte bine..profitam din plin de tati..asa rasfatata va dati seama ca nu am nici un chef sa nasc![]()
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"
pufulet74 spune:
Victo, ma sperii, ce analize ai facut tu sa il intreb si io pe Diculescu in 5 cind ma duc, daca nu e prea tirziu ...??
------------------------
Flory
37+
Joshua Raphael
AMR 3 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
RGE spune:
VICTO E-COLI trebuie tratata este o infectie urinara...sa-ti faca neaparat antibiograma si sa iei antibiotice si lichide multe pt ca netratata poate avea consecinte urate..or sa inceapa si simptomele.
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!

"Doamne ajuta-ne!!"
bb_yasmi spune:
pussi, tot intrebai de bratarici dinalea cu ceva rosu, am vazut in kappa si in terra doar ca nu mai erau cu rosu, doar roz, albastru, verde. si eu vreau sa ii cumpar la Iasmi!! deci vezi ca se gasesc si daca intrebi stiu si ele ca alea se pun acuma in loc de ata rosie!!!
eu n-am mai facut nici o analiza de "jos" si nici nu mai am de gand sa fac nimik!!!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
38 si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
RAMONELLA spune:
Pe mine nu m-o pus sa-mi fac nici o analiza...
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel
38+
Beatrice Alessia
AMR 10 de zile
vali_delide spune:
"Neata! Ca noi abia suntem la cafea! Citesc din urma si revin,ca vad ca a fost ceva acivitate pe aici de ieri!![]()
Valentina
32+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
bb_yasmi spune:
roxana, nu cred ca asa repede, ca s-a eliminat doar putin. cred ca mai este de eliminat!! oare cand trebuie sa merg la spital daca mai elimin????
noi am fost ieri si am mai vazut cateva sali pt botez si ne-am hotarat (cred) la un restaurant care are ink o incapere mai mica cu canapea unde poate fi tinuta bebelina si eu o pot vedea tot timpul printr-un acvariu mare in perete!!!!!
38 si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
vali_delide spune:
Danuka78, LA MULTI ANI, sanatate maxima si nastere usoara, bebe sanatos si mancacios!

Gill, Zeynat, felicitari, sa va traiasca printesele, sa fiti sanatoase!

Oana, nastere usoara si refacere grabnica, sa ai un bebe sanatos!

Valentina
32+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
RGE spune:
LAVINIA eu stiu ca atunci cand incep contractiile.
..suna bine faza cu restaurantul.
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!

"Doamne ajuta-ne!!"