Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (107)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Sa va mai spun ce mi-am amintit! Cica celulita aparuta in sarcina se duce foarte usor la cele care alapteaza. Se zice ca alaptatul e o metoda foarte buna impotriva celulitei. Ce ma bucur!

Laura 37+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

'Neata, dragutele.Ies la raport, semnez condica si ma duc sa pap (sau macar sa incerc).
Dany, nu-ti mai face griji de acum cu lapticul, nu e regula ca trebuie sa curga deja, depinde de organism. De ce zici ca ai avut o noapte naspa, n-ai dormit?Felicitari pt. sapt. 33...peste 2 zile schimbam si noi!

Pussi...si mie mi-e o foameeeee, nu stiu ce sa mai mananc, ca nu-mi mai place nimic!

Roxxy, sa ai un week-end placut cu sotiorul tau!

Dany26, pe unde umbli? Cum te simti, ti-a trecut raceala?

Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laura1713

Sa va mai spun ce mi-am amintit! Cica celulita aparuta in sarcina se duce foarte usor la cele care alapteaza. Se zice ca alaptatul e o metoda foarte buna impotriva celulitei. Ce ma bucur!

Laura 37+ Rares

Sa te auda DD, ca eu sunt campioana la celulita! Da' io-s si cea mai baba dintre voi

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Vali, si eu imi pun sperantele in chestia asta, ca aveam eu ceva si inainte, acuma insa.... e jale

Laura 37+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Vali iar am avut o noapte naspa,cu dureri de mijloc si burtica de am zis ca sfarsesc la spital.
Ce papi??? sa stii ca imi place f mult Sana aia pe acre mi-ai recomandat-o . Am devenit fan...

Laura eu am stiam ca slabesti f repede daca alaptezi ,de celulita nu stiu...la fiecare alaptat consumi cam 500-600 de calorii.

Dana 33+ Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Dany26 din cate stiu era racita rau...sper sa fie ok!

Dana 33+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany2007

Vali iar am avut o noapte naspa,cu dureri de mijloc si burtica de am zis ca sfarsesc la spital.
Ce papi??? sa stii ca imi place f mult Sana aia pe acre mi-ai recomandat-o . Am devenit fan...

Laura eu am stiam ca slabesti f repede daca alaptezi ,de celulita nu stiu...la fiecare alaptat consumi cam 500-600 de calorii.

Dana 33+ Luca-Rares

Dany, am bagat kinder si laptic, dar nu-mi mai plac nici astea...ah,si cioco din aia cu banane! Stiam ca o sa-ti placa sana, e tare buna si cremoasa! Cred ca ma duc sa bantui pe la topicurile despre bucatarie, poate mi se face pofta de ceva bun

Acum te-a lasat durerea, nu?Ai luat no-spa?

Mergi la inceput

Ma gandeam in cazul in care bebe nu vrea sa pape...sa il alaptez pe tati ca sa scap de calorii si de celulita

Hai ca am luat-o razna rau ,de la hormoni mi se trage.

Dana 33+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

laura ce bine ca dai si tu un semn de viata! Cred ca lenea e de la sarcina.. suntem greoaie si mari... chiar niste balene si nici apa nu avem sa ne miscam mai usor distractie placuta la nunta!
dany daca asa mult se consuma la un alaptat ...eu o sa ajung ca o catea din aia slaba si doar cu tzatze
vali mai vomiti?

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 28 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Vali pai cu no-spa m-am mai linistit ...si cu masaj facut de tati,saracul ii pica ochii de somn si eu il punem sa imi faca masaj e zor.
Dar nu a comentat nimic...

Dana 33+ Luca-Rares

Mergi la inceput