Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (107)
Raspunsuri - Pagina 19
gianina spune:
Buna dimineta!!!!!!!! este gata cafeluta.......s-a mai trezit cineva?
Pupici si o zi frumoasa!
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
Lala_D spune:
Buna dimineata, delicioasa cafeluta !
NASTERI USOARE CELOR PROGRAMATE AZI (SAU NEPROGRAMATE ) SI BB SANATOSI !!!

O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 10 saptamani!
dany2007 spune:
Neata'
!
Am intrat sa schimbam semnatura
!
In rest raportam o noapte de cojmar
.
Dana
33+
Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
dany2007 spune:
Hellooooo mai dormiti mult???????????
TREZIREA 

Dana
33+
Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
pussi spune:

ne-am trezit, am baut 

si ne este o foame..............
PUSSI
33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 28 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
dany2007 spune:
Pusii nu mai imi vb de foame sunt lesinata,dar am o lene de ma doare ![]()
daca tip cred ca ma auzi
.
Dana
33+
Luca-Rares
pussi spune:
si mie mi-e lene si n-am nici paine... dar aseara.. azi noapte iar am decart in 3 reprize... si mi-e frica ca astea mici n-au papat nimic... merg sa-l conving pe tati sa cumpere ceva de papa repede!
PUSSI
33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 28 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
dany2007 spune:
Tati nostru nu e acasa....
umbla creanga prin oras,cu treaba
.
Dana
33+
Luca-Rares
laura1713 spune:
Neatza, fetite dragute!
In primul rand, pentru ca nu am mai intrat de multisor, "La multi ani!" celor care si-au sarbatorit ziua de nastere si felicitari proaspetelor mamici! Sa dea DD sa aveti bebelini sanatosi, cuminti si papaciosi si sa va bucurati de ei!
Laura
37+
Rares
laura1713 spune:
Pussi, Dany, si mie mi-e foame ca am papat doar niste paine cu smantana, ca altceva mi-era lene sa fac. Oare de ce a dat asa lenea in noi?
Nu am chef de nimic si trebuie sa ma pregatesc sa merg la nunta...si eu sunt ca balena esuata...
In leg. cu nasterea, se pare ca bebele meu nu vrea inca sa apara, ca mergem saptamanal la doctor si nu se intrevede inca nimic. Saptamana trecuta avea deja 2800 gr.! In rest totul ok, mi-am innebunit doctorul ca vreau sa imi ia lama sa vad daca nu am streptococ B. Acuma asteptam rezultatele. Am facut ieri si vaccinul antitetanos, ma cam doare mana...
Si am niste dureri de ligamente, de abia ma misc uneori. Bine ca nu sunt permanente, ca nu stiu ce ma faceam. Tati rade si imi spune ca sunt ca o baba, ca asa ma misc...
Laura
37+
Rares