Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (107)
Raspunsuri - Pagina 18
dany2007 spune:
Fetelor nu mai pot de ras...

ma doare burtica... uitati-va pe Antena1 e o super emisiune "noaptea erorilor" cu farse ...nu mai pot 

rad cu lacrimi...
Dana
32+
Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
adinag spune:
Imi pare rau, Pussi... Poate ai pe cineva care poate sa stea cu tine si sa te ajute sa mergi tu la Tuste?
Dar si aici sunt inca destule asistente la spital care dau sfaturi aiurea, insa din ce in ce mai putine...
Adina 31+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
anacami spune:
Buna din nou!!
fetelor,am o sugestie (am facut eu o modificare la lista cu nasteri pt. Oana_r): cand stergeti o graviduta de pe lista cu
, mutati-i de acolo datele ref. la data nasterii si linkul cu profilul (macar data nasterii,este pacat sa se piarda..)
O seara placuta va dorim, mai "volbim" maine!!
Camelia, Sebastian
si Stefania 
anacami spune:
Adina, ce mai faci, cum te mai simti? se pare ca astazi esti mai vesela,nu? 
Roxxy,ce bine! sa nu cada in extrema cealalta
! Revedere placuta cu sotul tau! 
Camelia, Sebastian
si Stefania 
Victo spune:
danny, eu n-am nici colostru..nici buric iesit in afara si nici cine stie ce linia negra..
doar arsuri..:):)
deci, nu te ingrijora..
noapte buna mamici si bebelasi.
38+
piticul Stefanut
AMR 2 SAPT
adinag spune:
Cami, multumesc mult. Cred ca e mai bine, sau m-am obisnuit deja ;-)) Si tu? Cum te simti? Ce face Sebastian cu gradinita?
Victo, vezi, nicu nu am linia negra, colostru, buric iesit si nici arsuri. In schimb dorm foarte prost, am multe kg in plus, celulita si alte frumuseti de genul asta :-))
Adina 31+
dany2007 spune:
Noi plecam la patut....pupacim burticile si le uram somnic pufos
!!!
Bei... maine facem 33 de sapt 
dam de beut...ce vreti voi
!
Dana
32+
Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
mihuta spune:
bleah, trebuie sa ma imbrac sa ma duc pana la birou sa caut un numar de telefon....
36s +
Sophia
M-am intors, au trecut vreo 2 ore dar vad ca dormiti duse toate ! Si atata va vaitati ca n-aveti somn !...![]()
adinag spune:
io nu dorm :-))
pana la ora asta ai fost la birou??? wow...
adina 31+

Danuka78