Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (107)
Raspunsuri - Pagina 17
pussi spune:
dany am intrebat si eu la mamici de gemeni... si cica nu-i regula, depinde de organism....poti sa ai foarte mult laptic fara sa curga colostrul inainte!
PUSSI
33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 30 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
adinag spune:
Dana, eu la prima sarcina n-am avut nici o picatura de colostru, si am alaptat peste un an. N-are nimic de-a face una cu alta!
Iar sfarcurile mele sunt chiar proaste pentru alaptat, insa bb stie cel mai bine sa le "indrepte", dar numai fara mameloanele alea!
Nu va mai stresati, si daca vreti neaparat sa alaptati, repet, fara biberon in primele saptamani! Mai cititi si la subiectul despre alaptare, ca nu strica!
Adina 31+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Roxxy80 spune:
Fetelor, eu ma retrag in patut ca sunt obosita de la atatia musafiri
.
Va urez somnic usor, vise frumoase cu ingerasi. Ne auzim maine (nu f mult pt ca imi vine barbatu acasa 

).
Roxxy
34+
Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!
dany2007 spune:
pussi & adinag-
si mercic
am mai prins putin curaj.Sunt speriata ca nu mi-a venit nimic pana acum si pe cine am intrebat a zis ca nu-i normal asa ....ca ma voi chinui...
.
Dana
32+
Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
dany2007 spune:
Roxxy 
pufos si vise placute!
Dana
32+
Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
pussi spune:
adina mie mi s-a bagat in cap ca trebuie sa alaptez, se trage de la prematuri... e foarte important pt. ei laptele de mama! Asa ca daca prima luna nu dorm.. n-are importanta.. ele sa suga! si sa se sature! Problema va fi cu spitalul... ca acolo or sa le dea din sticla .. prima zi sigur ca nasc cu cezariana! A doua zi ... o sa ma ridic si o sa incerc sa alaptez .. sper sa fie si laptic! Daca as avea timp inaintea cezarienei as vb cu asistentele de copii sa nu le dea din sticla ci cu siringa... chiar daca o sa le platesc pt. asta ... si ar trebui sa am aceeasi conversatie si cu urmatoarele 2 ture(garzi) de asistente! Si sa-ti zic de ce ma sperie... stiu o tipa si ank o stie care avea lapte dar asistentele hraneau copilul cu lapte praf la sticla...si inainte de ora de alaptat. fetita urla foarte tare cand ii era foame(facuse in 2 etape dexometazona si avea plamanii mai mult decat dezvoltati.. si le deranja pe asistente cu zgomotul.. astea ii bagau bibronul...rezultatul a fost ca a trebuit sa renunte, cand a ajuns acasa era deja prea tarziu!
PUSSI
33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ

!!! DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
de ellis si de adalia are cineva noutati?
PUSSI
33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ

!!! DOAMNE AJUTA!
mihuta spune:
Pussi, eu cred ca nici acasa nu e tarziu, ca oricum lactatia se instaleaza un pic mai tarziu dupa cezariana. Fireste ca e un pic mai greu dar daca nu le dai bibe tot vor trebui sa suga de la san, nu ? Numai ca trebuie sa ai nervi tari si sa suporti sa stea cateva ore nemancate.
Cred ca ideal ar fi sa vorbesti cu asistenta sa te cheme and plang macar sa le pui la san un pic inainte de a le da bibe ,asta daca gasesti vreo asistenta suficient de amabila, si cat poti de repede sa iei fetele langa tine (daca permite spitalul).
36s +
Sophia
pussi spune:
mihuta ideal ar fi sa-ti duca ele copilul la pat pt. alaptat ... dar sunt asa de comode ... 

PUSSI
33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ

!!! DOAMNE AJUTA!
mihuta spune:
....ceea ce nu se intampla prea des.
Macar sa te refaci suficient ca a doua zi sa mergi tu la ele...
36s +
Sophia