Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (107)
Raspunsuri - Pagina 16
ruxandra_sb spune:
Am aflat ca la gabitz78 s-a modificat programarea la cezariana; va fi duminica, 28 octombrie.
Hai Gabi!
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Roxxy80 spune:
Dar si cand or incepe sa apara baietii, sa vezi ce incep sa zboare fluturasii pe aici
. Vine el Matei al meu!!!!
.
quote:
Originally posted by Ank83
Acum m*am uitat cate fetite s-au nascut si numai al meu e baietel.... puteti incepe licitatia
.. sau mai bine nu sa nu se supere cuscra pussi ... asteptam sa se nasca tustele
ei sa mergem sa vedem pe care o alege Raulito
AnkRaul
17.10.2007
Roxxy
34+
Matei_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!
dany2007 spune:
Roxxy ma bucur ca esti ok...
credeam ca ai cazut iar in butoiul cu melancolie
.
Noi acum am iesit din
,ne-a facut tati baita...ca la bebici ...ce bine a fost
mai vrem...
Dana
32+
Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
mihuta spune:
Vreau si eu baita, dar mi-e o lene....de fapt lehamite....o las pe maine...sunt o viitoare mamica jegoasa....
De cateva nopti supravietuiesc cu Maalox, stie careva daca e contraindicat in sarcina ?
36s +
Sophia
Roxxy80 spune:
Azi am iesit din butoi
.
Si mie imi este dor de o baita cu multa spuma, insa de cand am ramas insarcinata am facut doar dusuri. De abia astept sa nasc si sa revin la vechile obiceiuri
.
Astept cu nerabdare sa merg iar la eco. Joia viitoare sunt programata. Sunt tare curioasa cat a mai luat in greutate flacaul meu. La 31 de saptamani avea 1,700.
quote:
Originally posted by dany2007
Roxxy ma bucur ca esti ok...credeam ca ai cazut iar in butoiul cu melancolie
.
Noi acum am iesit din,ne-a facut tati baita...ca la bebici ...ce bine a fost
mai vrem...
Dana32+
Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Roxxy
34+
Matei_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!
Victo spune:
mihuta, tipa d ela farmacie mie mi-a zis ca nu e contraindicat..acu, comparand prospectul d ela rennie cu cel de la maalox...na, suna mai bine cel de la rennie, numa ca la mine nu mai functioneaza
...eu iau seara la culcare, insa doar 1/3 dintr-o pastila.
rge, adina, stiu mama ca tre sa beau mUUUUUUUUUUUlt, dar nu pot...azi toata ziua am stat sa zic asa cu voma in gat...si n-am ajuns la 1 litru..:(:(:(
38+
piticul Stefanut
AMR 2 SAPT
pussi spune:
ank cand te aud cu alaptatul.... ce fac eu cu 2
???? eu sfarcuri am, imi curge colostru aproape zilnic din ambii sani! sper s-o scot la capat!.
roxxy ma bucur ca ti-ai revenit cu atatia musafiri!![]()
PUSSI
33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 30 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
mihuta spune:
Eu numai Maalox aveam in casa, am incercat cu 1/2 de pastila dar a trebuit sa o iau si pe cealalta jumatate. Azi noapte am luat direct una intreaga. M-am uitat pe google si am gasit ca ar fi permis... de fapt stiam ca mai luati si voi si de asta am cutezat sa iau...
36s +
Sophia
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by pussi
ank cand te aud cu alaptatul.... ce fac eu cu 2???? eu sfarcuri am, imi curge colostru aproape zilnic din ambii sani! sper s-o scot la capat!.
PUSSI33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 30 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
Uau pussi ce bine e de tine...mie nu mi-a venit nimic pana acum si chiar daca apas pe sfarc nu iese nimic

,nici nu vreau sa ma gandesc ce ma astepta
.Dana
32+
Luca-Rares AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.
adinag spune:
Oana, felicitari!!!! Inca o mamica cu bb frumos si sanatos! Iti urez o acomodare usoara si refacere rapida, bb mancacios si fara colici!
Adina 31+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

.... puteti incepe licitatia 
Raul
17.10.2007