Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (107)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Am aflat ca la gabitz78 s-a modificat programarea la cezariana; va fi duminica, 28 octombrie.

Hai Gabi!

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Dar si cand or incepe sa apara baietii, sa vezi ce incep sa zboare fluturasii pe aici . Vine el Matei al meu!!!!.

quote:
Originally posted by Ank83

Acum m*am uitat cate fetite s-au nascut si numai al meu e baietel .... puteti incepe licitatia .. sau mai bine nu sa nu se supere cuscra pussi ... asteptam sa se nasca tustele ei sa mergem sa vedem pe care o alege Raulito

Ank Raul 17.10.2007

Roxxy 34+Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Roxxy ma bucur ca esti ok... credeam ca ai cazut iar in butoiul cu melancolie.
Noi acum am iesit din ,ne-a facut tati baita...ca la bebici ...ce bine a fost mai vrem...

Dana 32+ Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Vreau si eu baita, dar mi-e o lene....de fapt lehamite....o las pe maine...sunt o viitoare mamica jegoasa....

De cateva nopti supravietuiesc cu Maalox, stie careva daca e contraindicat in sarcina ?

36s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Azi am iesit din butoi .
Si mie imi este dor de o baita cu multa spuma, insa de cand am ramas insarcinata am facut doar dusuri. De abia astept sa nasc si sa revin la vechile obiceiuri .
Astept cu nerabdare sa merg iar la eco. Joia viitoare sunt programata. Sunt tare curioasa cat a mai luat in greutate flacaul meu. La 31 de saptamani avea 1,700.

quote:
Originally posted by dany2007

Roxxy ma bucur ca esti ok... credeam ca ai cazut iar in butoiul cu melancolie.
Noi acum am iesit din ,ne-a facut tati baita...ca la bebici ...ce bine a fost mai vrem...

Dana 32+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Roxxy 34+Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mihuta, tipa d ela farmacie mie mi-a zis ca nu e contraindicat..acu, comparand prospectul d ela rennie cu cel de la maalox...na, suna mai bine cel de la rennie, numa ca la mine nu mai functioneaza...eu iau seara la culcare, insa doar 1/3 dintr-o pastila.

rge, adina, stiu mama ca tre sa beau mUUUUUUUUUUUlt, dar nu pot...azi toata ziua am stat sa zic asa cu voma in gat...si n-am ajuns la 1 litru..:(:(:(

38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ank cand te aud cu alaptatul.... ce fac eu cu 2???? eu sfarcuri am, imi curge colostru aproape zilnic din ambii sani! sper s-o scot la capat!.
roxxy ma bucur ca ti-ai revenit cu atatia musafiri!

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 30 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Eu numai Maalox aveam in casa, am incercat cu 1/2 de pastila dar a trebuit sa o iau si pe cealalta jumatate. Azi noapte am luat direct una intreaga. M-am uitat pe google si am gasit ca ar fi permis... de fapt stiam ca mai luati si voi si de asta am cutezat sa iau...

36s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by pussi

ank cand te aud cu alaptatul.... ce fac eu cu 2???? eu sfarcuri am, imi curge colostru aproape zilnic din ambii sani! sper s-o scot la capat!.

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 30 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Uau pussi ce bine e de tine...mie nu mi-a venit nimic pana acum si chiar daca apas pe sfarc nu iese nimic,nici nu vreau sa ma gandesc ce ma astepta.

Dana 32+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Oana, felicitari!!!! Inca o mamica cu bb frumos si sanatos! Iti urez o acomodare usoara si refacere rapida, bb mancacios si fara colici!

Adina 31+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput