Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (107)
Raspunsuri - Pagina 15
Ank83 spune:
Acum m*am uitat cate fetite s-au nascut si numai al meu e baietel
.... puteti incepe licitatia
.. sau mai bine nu sa nu se supere cuscra pussi ... asteptam sa se nasca tustele 
ei sa mergem sa vedem pe care o alege Raulito
Ank
Raul
17.10.2007
RGE spune:
toaleta zilnica cu apa si sapun a tegumentelor
- dupa baie (dus) se tamponeaza cu solutie antiseptica (betadine) plaga operatorie
..asta stiu sigur...le am din sursa sigura ..iar pelinul si galbenele am auzit ca fac minuni
..ma bucur ca esti ok...si mai ales ca ati scapat putin de colici...va pupam si uram multa sanatate si nopti linistite
..atat cat se poate
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"
Roxxy80 spune:
Buna seara, burtici.
Dany2007, Vali 
.
Azi am avut musafiri din nou
. Se pare ca dupa scandalul pe care l-am facut alaltaieri, s-au trezit oamenii la realitate
. azi a fost un du-te-vino pe usa mea. Mi-a facut tare bine. Mi-a trecut f repede timpul si sunt f binedispusa. Maine vine si sotiorul meu drag 

.
Dany26, ce faci? Cum te mai simti? Sper ca te simti mai bine.
OANA, FELICITARI MAMICO. SA-TI TRAIASCA PRINTESA SI SA FIE SANATOASA. TE ASTEPTAM CAT MAI REPEDE ACASA!!!
Roxxy
34+
Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!
RGE spune:
ROXXY FELICITARI!..probabil trebuia sa le spuna cineva verde in fata !!..o sa te saturi de atatia musafiri![]()
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!

"Doamne ajuta-ne!!"
adinag spune:
BB, pai nici eu nu fac noaptea 16°, am zis numai ce este recomandat. Insa nici la 23 n-as putea sa dorm. Cred ca noaptea avem intre 18-20. Depinde si de anotimp...
Anca_a, si mie mi-ar fi frica. Nici asa nu iubesc spitalele, dar aici e altfel,multumesc lui Dumnezeu. Fiecare pat are butonul ala sa suni asistenta, care trebuie sa vina. Sigur ca nu t profit, ca doar nu-mi bat joc de ea, insa in prima noapte dupa nastere am chemat-o ca am vrut sa-mi aduca un termos cu ceai cald. De exemplu.
Iar rooming-in este normalitatea, nu am lasat-o pe Jasmina decat o singura data o jumatate de ora fara mine in camera bb-ilor. Taticii sunt tot timpul de fata la nastere, in camera unde nasti singura, amenajata destul de placut, si sunt in general oricand binevaniti.
Iar spalaturi nu se fac, pentru ca nu este recomandat (aici). Zau ca ma simt cam pe dinafara cand vorbiti voi...
Camerele (unde nasc eu) nu au toate dusul in camera, insa nu ma deranjeaza, ca e foarte aproape, foarte curat, acolo sunt si camasi de noapte si tampoane si chiloti de unica folosinta la discretie, iti iei ce-ti trebuie. Fiecare camera are o masa de infasat, unde sunt pampers si servetele umede sa-ti iei cat iti trebuie.
Deci eu nici cu bagajul pentru spital nu ma stresez asa tare, doar cosmeticele mele, haine pentru bb sa venim acasa, papuci de casa, halat de baie, foen. Si daca vreau o carte, ceva de rontait, aparat foto, mai stiu eu ce...
Insa la noi nu iti poti lua dr cu tine decat daca mergi la privat, unde este foarte scump si nu poti cu orice doctor, doar daca este un dr care lucreaza cu spitalul respectiv. Deci in general te duci si nasti cu cine-o fi acolo, si oricum la noi se naste cu moase, dr sunt in apropiere, dar daca este totul ok nu sunt necesari, ca mai usor si frumos se naste cu moasa decat cu dr.
Cam asa-i...
Adina 31+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Roxxy80 spune:
Fetelor, sunt socata de cazul Lianei Stanciu. Se pare ca aia mica, Teodora, are cancer (i-au gasit niste noduli la plamani). Chiar acum vreo 2 saptamani am vazut-o pe Liana la o emisiune si vorbea cu atata dragoste de aia mica. Nu-mi vine sa cred ce nedreapta este viata cateodata. Aia mica nu are nici macar doi anisori.
Sa ne rugam la Dzeu pt ea sa se faca bine si sa dea parintilor putere cat mai multa. 

Roxxy
34+
Matei
_
Roxxy80 spune:
Nu cred ca o sa-i tina mult. Intr-un fel e trist ca a trebuit sa fac eu crize, ca sa se trezeasca ei la realitate.
quote:
Originally posted by RGE
ROXXY FELICITARI!..probabil trebuia sa le spuna cineva verde in fata !!..o sa te saturi de atatia musafiri
ROXANAcu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
Roxxy
34+
Matei_
RGE spune:
..macar sa te lase in pace sa stai linistita..oricum nu te mai stresa din cauza lor..ltu ai nevoie de liniste acum
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!

"Doamne ajuta-ne!!"
Roxxy80 spune:
Ai dreptate, am nevoie de liniste. Dar crede-ma, era mult prea multa liniste in jurul meu. De 2 saptamani de cand e plecat al meu sotior, simteam ca o iau razna de atata liniste. Te invidiez, Roxana, ca-l ai pe sotior in concediu. Eu am ajuns sa-mi doresc sa-mi petrec un weekend intreg cu al meu. Si el e cu nervii la pamant. S-a saturat sa stea pe drumuri, insa mi-a spus ca nu crede ca va mai pleca nicaieri in urmatoarea luna.
quote:
Originally posted by RGE
..macar sa te lase in pace sa stai linistita..oricum nu te mai stresa din cauza lor..ltu ai nevoie de liniste acum
ROXANAcu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
Roxxy
34+
Matei_

Sophia