Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (107)
Raspunsuri - Pagina 14
vali_delide spune:
Oana, felicitari, sa-ti traiasca bebelina! Sa fiti sanatoase si sa veniti repede acasa!
Roxana
, am vazut pozicile cu burtica ta! Da' chiar a crescut de o luna, de cand ne-am vazut!
Roxx
, frumos patutul, sa aiba bebe somnic linistit in el!
Roxy
, tu pe unde esti? Azi nu ai facut prezenta!!!Hai la raport, ca te trec absenta la catalog!
Dany
, multumesc...n-am dormit, am stat putin in pat si tati ne-a facut surpriza, sa nu mai fim suparici:ne-a luat telefon nou!
Dany26
, si tu bagi absente?
Eu va pup pt. azi, ca-mi vine o prietena pe la mine si nu stiu cand pleaca...
Valentina
32+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
RGE spune:
VALI...da a crescut....ca nu mai pot de spate de abia il car...sper ca te simti mai bine..pupici.
...a venit tati acasa...avem B 01 RGE la numere![]()

manca-l-ar mama pe el de ursulet.....la bebe 2 o sa-mi schimb iar masina nu??![]()

..am luat-o razna..
..fetelor m-am facut frumoasa..ma epilai de tot peste tot, mi-am intins perul, ma cremui peste tot, acusi ma apuc de unghiutze....sper sa reusesc si pe cele de la picioare![]()
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"
pussi spune:
oana ! felicitari mamico!sa-ti traiasca pausa!
bb, adina.. eu am constat acum in casa 20-21 de grade si stau in panta de trening si tricou! si activitate nu fac nimic ca sa ma incalzesc.. casa ca cam asa las temperatura si la fete!
rge merg sa vad pozele... mai pus pe ganduri cu sfintitul lucrusoarelor! Mai vb si cu tati si vede,m!
ankule tu nu mai intri deloc?ce face Ralito?
alfa anca asa sunt si eu... nu nasterea e problema ci statul in spital.. sincer, mi-e groza![]()
![]()
si infirmiere si asistente, si ca vor bani, le si dai si nu te baga in seama...
PUSSI
33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 30 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
RGE spune:
PUSSI..si mie mi-a dat ideea o mamica si am pus-o in aplicare,..de fapt am facut la toata casa..si pe patutul lui bebe in dormitor am pus toate hainutele si preotul le-a sfintit...sunt si eu mai impacata asa....
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!

"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
unde e toata lumea????..v-ati speriat de nastere???
...SI EU![]()
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!

"Doamne ajuta-ne!!"
pussi spune:
RGE ti-am studiat burtica.. nu-i mare .. si m-am gandit ca o ai lasata asa de mult si inca n-ai nascut! Toate astea sunt babisme!![]()
PUSSI
33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 30 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
RGE spune:
PUSSI ...am gasit pana la urma intr-o carte ca este ceva normal sa se lase din sapt 36 pt ca bebe coboara in pelvis....daca era sa ma iau dupa mama trebuia acum sa-mi dau copilul la scoala..asa de mare era![]()
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!

"Doamne ajuta-ne!!"
anacami spune:
Buna!
Oana,Paulat, felicitari! sa fiti sanatosi!
Eu am nascut prima data la Municipal, aveau camera de travaliu in care erau mai multe paturi dar aici stateai in asteptare(la unele dureaza mult dilatatia), o camera in care te controlau din cand in cand pt. a vedea starea dilatatiei, plus sali de nastere: cand considerau ca incepe expulzia te duceau acolo.In fiecare sala de nastere propriu-zisa (pt. expulzie, nu pt travaliu de dilatatie) nastea doar cate o gravida
Conditiile din camere nasoale intr-adevar, cel putin eu am nimerit intr-o camera de 5 locuri ( toate ocupate), cu mobilier si sanitare ruginite
, personalul acru chiar daca imparti bani si in stanga si in dreapta...Cand am ajuns acasa am crezut ca ajung in Rai, am simtit o stare de liniste si de bine cum nu am mai simtit in viata mea ![]()
Asa ca, chiar daca dau 60 mil. pt. 2 zile (bine, 59 si ceva) nu imi pare rau, mai ales ca va fi cel mai probabil ultima nastere..
Sanatosi sa fim!
revin mai tarziu...
Camelia, Sebastian
si Stefania 
Ank83 spune:
Felicitari Oana... sa cresteti mari si frumoase.
Eu sunt cam ocupata cu fiu-meu ..ma solicita 24 h din 24h.
Azi am hotarat ca ii voi da lapticul cu sticluta ca altfel nu mai am timp de nimic si daca si asa sfarcuri nu am si ma chinui cu mameloanele alea de silicon pe care tot timpul cand e nervos ca ii e foame le desprinde cu mainile pe care ar fi in stare sa le pape ca nu vine odata lapticul
, mai bine impusc 2 iepuri dintr-o lovitura si laptele pompat care ramane il dau lui.![]()
Sper sa reusesc sa mai intru ..azi am recuperat si eu somnikul de azi noapte ...
deci fetele dormiti cat mai puteti![]()
... ca dupa cercanele o sa fie prezent mai tot timpul
Ank
Raul
17.10.2007
Ank83 spune:
Ati avut dreptate ... ceaiul de pelin si galbenele face minuni pentru fofo cea cusuta si taiata
.. acum nu mai merg cracanata![]()
.
Pt colici i-am dat un ceai de la fares baby calm... si tragem la partzuri
de numa si numai suntem plangaciosi ![]()
Ank
Raul
17.10.2007