Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (107)
Raspunsuri - Pagina 13
oanab125 spune:
Fetelor, am o veste f.f.f buna. A nascut Oana_r si are o fetita sanatoasa de 3, 200. Si mama si bebita se simt bine. A facut si prelevarea, toata lumea e fericita. Va multumeste pentru incurajari si urari.
vine bebe2 
34+ 
pufulet74 spune:
Nu mai zic nimic de conditiile de aici din spital, ca nici nu vreau sa ma gindesc ... :((
Iar sa te duci la un spital gen Euroclinic, unde din cite am inteles o nastere normala costa in jur de 50 de milioane, e cam dificil ..
Pai noi asa o sa facem, la 20-22 de grade o sa il tinem pe piticut, am si exemplul nepotului lui Almar care e sanatos tun si a fost crescut asa, deci nu e chiar asa de rau ...
Oricum am fost incintata ca toata lumea se plingea ca e frig la noi in casa, si acum 2 saptamini am cumparat in sfirti termometru si am vazut ca avem constant cam 20-21 de grade, asa ca nu ma mai stresez
------------------------
Flory
37+
Joshua Raphael
AMR 3 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
adinag spune:
Da BB, dar la somn sunt mult prea multe 22-23°, este unul din factorii principali care favorizeaza SIDS... Si la asta trebuie sa ne gandim, nu?
Adina 31+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
irina_stef spune:
OANA sa-ti traiasca bebelina,si sa va intoarceti repede acasa sanatoase!
si mie mi se pare totusi sub 20 grade noaptea cam putin,de fapt ff putin,bine eu sunt de felul meu ff friguroasa,daca si baietii seamana cu mine...
aici la fel din ce am mai vb cu mamici,nu prea le fac caldurica la bebei,si ii tin cam dezbracati si pe afara,nici iarna nu le pun caciulita in cap(afara).totusi eu nu sunt de acord,si asa ii vad pe toti prichindeii pe aici cu muci si raciti mereu.
38+ cu
si
RAUL&ROBERTO
-IRINA-
bb_yasmi spune:
adina, sincer nu mi se par multe!! eu asa voi face in casa 20-23 iar la baita 25-26 grade!! iar apa de 36-37 grade!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
38 si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by oanab125
Fetelor, am o veste f.f.f buna. A nascut Oana_r si are o fetita sanatoasa de 3, 200. Si mama si bebita se simt bine. A facut si prelevarea, toata lumea e fericita. Va multumeste pentru incurajari si urari.
vine bebe2
34+
oana _r felicitari pt printesa!!!! sa fie sanatoasa si mancacioasa!!!! felicitari!!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
38 si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
bb_yasmi spune:
unde ati plecat toate??? plecam si noi la o integrama, o baclava si un cola....
pupici
38 si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
RGE spune:
OANA FELICITARI!! SA VA TRAIASCA SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!! REFACERE RAPIDA SI SA VENITI REPEDE ACASA!!
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
..fetelor v-am trimis si eu niste ultime poze ca nu se stie niciodata cand vine..bebe
...pupici
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"
alfa_anca spune:
Oana FELICITARI! sa fie sanatoasa bebelina si sa creasca mare si frumoasa si desteapta.
Adina cum adica sa suni la infirmiere sau asistente??? Nu exista asa ceva in Romania.....sunt niste butoane deasupra paturilor dar niciodata nu functioneaza.......poate extrem de rar in saloanele de terapie intensiva, dar am zis poate.... Deci dc iti tb ceva tb sa te duci sa CAUTI o asistenta sau infirmiera si sa te rogi la DD sa le gasesti si sa nu se enerveze ca le deranjezi, iar noaptea sa te fereasca sfantul sa le deranjezi pt situatii care nu sunt legate de moarte....ca de, isi fac si ele somnul de frumusete noaptea... Nu cred ca vrei sa afli povesti din spitalele romanesti....
Sincera sa fiu mie nu mi-e frica de nastere, cel mai frica imi este de perioada de dupa nastere pe care tb sa o petrec in spital depinzand de asistente si infirmiere........
Si dc faci scandal tot nu rezolvi mare lucru, ca poate obtii pe moment ceva de ochii lumii, dar apoi tot pe mana lor ajungi si o patesti poate si mai rau....ca de, mai tb sa iti faca cate o injectie, sa iti faca cate o spalatura si etc...
Anca
39+
Elena
AMR 7 zile pana la termen
poze