Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (107)
Raspunsuri - Pagina 21
dany2007 spune:
Pussi uite ce am citit dimineata cand nu aveam somn :
" Alaptarea slabeste! Lactatia este un proces metabolic si se estimeaza ca se consuma pana la 500-600 calorii .
S-a demonstrat ca femeile care alapteaza pierd cu mai multa usurinta kilogramele suplimentare acumulate in timpul sarcinii aceasta contribuind si la ameliorarea starii psihice de dupa nastere."
Dana
33+
Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
pussi spune:
dany stiu ca ai dreptate.. eu doar ma gandesc la mine
...
acum m-a apucat studiatul de prematuri .. si vad ca se recomanda in unele cazuri recuperare pt. dezvoltarea lor neuropshihica si motrica! Cred ca-mi trebuie un pediatru bun... Alta chestie ce n-am priceput e daca depinde doar de vasta gestionala la care nasti sau si de greutate! Sunt in ceata.................
hai ca fac capitol nou!
PUSSI
33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 28 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
vali_delide spune:
Pussi
, senzatia persista, dar am reusit sa trec de noaptea asta fara...mi-e doar greata si ma doare ficatul sau bila, nu stiu ce, sigur e ca pitica are picioarele acolo, si cand da suturi, simt ca-mi scoate ficatul prin piele!!!
Ne deschizi tu capitol nou?
Dany, bine ca ti-a trecut...sa-l lasi pe tati sa se odihneasca azi, ca merita!
Valentina
32+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
Roxxy80 spune:
Neata, burticoase. Azi sunt vrednicuta. M-am trezit devreme si m-am apucat sa fac mancarica pt sotiorul meu care, in sfarsit, vine azi acasa
. Fac ardei umpluti, salata de pui cu maioneza si cu conopida si, probabil, placinta cu branza. Sunt tare binedispusa. Fie-meu a dormit azi-noapte si, astfel, am putut si eu sa ma odihnesc. Acum e la ora de sughit
. Sunt tare curioasa ce ii mai aduce barbate-meu lui asta mic (ca eu de cand am ramas insarcinata nu am mai primit decat o camasuta de alaptat si un parfum
).
Roxxy
34+
Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!