*Gravidute&Mamici de IASI* (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

multumim!
merg sa fac un dus si dupa o imbrac de "plimbarica prin curte"

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Salutare,tuturor!
Dupa aproape o saptamana in care am suferit fara net si in care ne-ati lipsit f mult am revenit si noi in sfarsit pe DC.
Am intrat repede sa va dau vesti despre noi ,nici de mess nu am timp k vreau sa prind si eu o ora de somnic inainte de a se trezi Ami ,de a-i da sa pape si de a iesi cu ea afara.De abia asteptam si eu si tati.Mai ales k ieri a trebuit sa o scot singura k tati a lipsit f mult de acasa.
Kriss,legat de colici a mea inca nu are probleme ,doarme f bien noaptea,dar inca nu ma bucur ,ma astept si eu din moment in moment sa ii apara.Tu cu cine o lasi cand ziceai k mai iesi in Carrefour?
Va invit sa vedeti poze noi cu noi si sa imi spuneti ce parere aveti dak a mai crescut vizibil,chiar dak a luat f bine in greutate eu nu prea ma pot pronunta.Pe cantar avem deja 3700 adika cu 200 g in plus fata de greutatea la nastere,dar si mancam fff bine.O terminam pe mami ,care desi a reusit sa slabeasca 10 kg are o pofta de mancare de numa.
Pupici!

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Kriss,tu inca nu mi-ai zis cum ti se pare printesa mea.Cred k nu ai observat k am pus poze,tinand cont k am postat la sfarsitul capitolului trecut.E super de tine k o poti scoate in curte la aer.Noi azi iesim cu ea 30 min ,am inceput de ieri treptat.
Legat de diferenta dintre zi si noapte si a mea doarme mai bine ziua in sensul k se trezeste la intervale mai mari de timp decat in timpul noptii .Si a mea mai geme noaptea in somn ,dar nu tot timpul si cum nu se strange eu ziceam k sunt cosmaruri si nu colici.Or fi totusi colici?

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvira83 spune:

Buna mamici si burtici de Iasi!!!

Va multumesc mult pentru caldura cu care m-ati primit printre voi !!!

Mariussimiuc sunt la dr. Grigore Mihaela, iar data nasterii mele e 26/02/1983.
Gety merci ff mult pt sfaturi, doar ca eu am o problema nu pot manca de 2 ori aceasi mancare
Am observat ca un ceai de menta rezolva problema pentru moment.sau incerc sa mananc un fruct si e ok.

Am vazut si eu emisiunea Corinei Danila de aseara de pe Euforia si am o stare naspa. Cat de nedreapta e viata cu unele persoane. Incerc sa gandesc pozitiv pentru bebe al meu din burtic ca nu-i face bine dispozitia proasta.
Va doresc multa sanatate voua si bebelusilor vostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Super e dna dr Grigore. tare multumita am fost de dansa. si operatia de cezariana se vindeca tare frumos. succes!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvira83 spune:

Buna din nou!!

Crissintibun, kriss79 sa va traiasca printesele, am vazut pozele sunt atat de scumpe. Sunt atat de dulci, ca-ti vine sa le papi.
Am vazut ca s-au nascut la diferenta de o zi. Inseamna ca e posibil sa va fi intalnit in maternitate ???

Gety sa stii ca laptele o sa-l introduc in meniu in fiecare zi, am cam uitat de el, prefer mai degraba smantana si alte produse lactate (stiu ca ingrasa dar e bunaaa)

Am o intrebare pentru mamici si burtici ceva mai mari cat v-a costat Eco 3D, 4D si unde le-ati facut???
Se merita as faci 4D la 12-13saptamani sau e bine si 3D iar mai tarziu 4 D(in trimestrul 2?).
Sunt la dr.Grigore Mihaela am auzit ca are 4D si 3D. Si nu m-am decis ce Eco sa fac.
Poate atunci aflam daca vom avea un bebeu sau o bebica ca tare as mai vrea sa stiu, sa stim pardon.

Mergi la inceput

Cris, e scumpa tare Ami! sa creasca fetita mare si sanatoasa!
Are niste falcute..
ziceam de Carrefour..ca mi-as dori..nu ca am si fost:) as vrea eu..dar nu am cu cine sa o las vreo ora-doua..Maica-mea (ti=am mai povestit de situatia alor mei)are si ea problemele ei..cand ajunge in oras vine sa ma vada, dar in rest, nu are cum, ca nu are cu ce ajunge din Bucium.. Iar soacra-mea..pe care ma bazam, are pe cap pe fratele ei si pe cumnata de aproape o luna..au venit in vizita dupa ce fusesera la tratament la Vatra D si dupa niste analize de rutina in iasi..i-au zis ca facuse infarct cu cateva zile inainte..si de atunci spital..nu au putut sa dea drumul la cheagul de la inima..si tre sa faca op. de by-pass ..azi l-au internat iar si asteapta sa fie programat la op..asa ca saraca soacra-mea toata ziua e pe drumuri..are si ea problemele ei si le mai are si de dus la spital, umblat doctori samd..
Sper sa fie totul ok cu fratele ei..ca e si tatal nasicii Alessiei..

felicitari pt cresterea in greutate! noi ne laudam deocamdata cu 3080 gr!

Emma..si eu am fost f. multumita de dr. Mihaila..cica arata super operatia(zice mama, care mi-a schimbat pansamentul)..eu nu am inca curaj sa ma uit:) oricum nu am probleme, nu ma doare deloc, ma ridic din pat/scaun fara sa ma mai sprijin pe brat inca de la vreo 10 zile de la op..Nici nu credeam ca o sa imi revin asa repede..si ca nu o sa doara aproape deloc operatia..ca sunta tare rea de durere si boala:)

elvira..si eu am urmarit putin emis. de la euforia..alaptam:)imi pare tare rau de astfel de cazuri..ti se rupe inima cand vezi atata durere la micutii acestia nevinovati..Cu Teodora a Lianei este o sansa..sper sa fie o sansa si pentru Sosonica..Doamne Ajuta!
tie iti doresc sarcina usoara in continuare!

Ella , pe unde umbli? sunteti bine?

Poze

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by elvira83

Buna din nou!!

Crissintibun, kriss79 sa va traiasca printesele, am vazut pozele sunt atat de scumpe. Sunt atat de dulci, ca-ti vine sa le papi.
Am vazut ca s-au nascut la diferenta de o zi. Inseamna ca e posibil sa va fi intalnit in maternitate ???

nu e posibil..ci chiar ne-am intalnit

eu nu am facut nici eco 3d, nici 4 d..dar mi-as fi dorit..
Un eco 3 D din ce stiu eu..costa in jur de 250 lei
Stiu ca eco 3 D se face dupa vreo 20 de sapt..ca sa ai ce sa vezi..mai devreme cica ar fi un moft..

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eco 3 si 4D se face dupa 20 de saptamani si e doar de impresie artistica zicea dr mea,caci masuratorile tot in 2D se fac.La dr Holicov am inteles ca ar fi 100RON eco 3D,dar eu inca nu m-am starnit s-o fac.

Cristina,felicitari pentru greutate! Si a ta si a lui Ami!

Emma,sanatate multa lui Andrei! Sincer,tratamentul mi se pare prea soc pentru un bebe atat de mic,dar...ma rog...imi dau si eu cu parerea.Chiar daca e o parere de patit.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Kriss ma bucur ce iti e bine.

Miha, asta e. de acum l-am inceput. Am fost la un pediatru foarte bun (dupa cate zic foarte foarte multe persoane pe care le cunosc) si sper sa fie tratamentul bun si sa-i treaca. De acum l-am inceput, mergem inainte.

Auziti, vreau sa va rog ceva: pentru dosarul de indemnizatie parca trebuie scrisa o cerere catre sef dar nu stiu exact ce trebuie scris in ea nu-mi spuneti si mie?

Multumesc!

Emma

Mergi la inceput