*Gravidute&Mamici de IASI* (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Elvira, de voie, de nevoie.. Intre pofta de mancare, arsurile aferente, alegi ce poti... Cred ca mi-era si teama sa incerc sa mananc altceva, de frica sa nu starnesc arsurile. Oricum, la un moment dat au incetat, cat de cat, ca doar n-am mancat meniul ala toata sarcina.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Aeperju, e o cerere scrisa de mana, o dai la servici nu, in care ceri sa-ti suspende contractul de munca pa perioada celor 2 ani. Nu mai stiu exact cu am formulat-o, ca a trecut un an si un pic de atunci.
Crissintibun, sa-ti traiasca fetita. Acum e mare patutul pentru ea, se pierde parca in el, dar nici nu-ti dai seama cand creste si e prea mic pentru ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvira83 spune:

Gety - apropo de greturi cand s-au terminat la tine, eu sunt in saptamana a 10-ea si tot ma mai chinue, oare mai dureaza mult cred ca intr-adevar fiecare isi creaza o metoda proprie de "lupta" contra greturilor. Sper sa nu mai am nevoie de prea multe strategii.Te pupic dulce pe tine si pe comoara ta dulce !!!

Merci tuturor burticilor si mamicilor care m-au ajutat cu dilema mea eco 3D, 4D. Doctorita mea mi-a zis sa vin la 12-13 saptamani pentru ecografie morfo fetala care e foarte importanta. Acum o sa vad de care fac pana la urma, nici sa arunc bani pe fereastra nu am chef ....
Dar si toate cazurile auzite m-au buleversat si vreau sa fiu sigura ca e totul ok cu bebele meu. Cu toate ca nimeni nu te poate asigura suta la suta de acest lucru. (cazul micutei Sonia din Piatra Neamt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Dragelor,daca stiti pe cineva care are de inchiriat apart cu 1-2 camere,nu prea scump va rog sa-mi dati de stire. Multumesc!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by GETY

Aeperju, e o cerere scrisa de mana, o dai la servici nu, in care ceri sa-ti suspende contractul de munca pa perioada celor 2 ani. Nu mai stiu exact cu am formulat-o, ca a trecut un an si un pic de atunci.
Crissintibun, sa-ti traiasca fetita. Acum e mare patutul pentru ea, se pierde parca in el, dar nici nu-ti dai seama cand creste si e prea mic pentru ea!

da, da asta e. ma gandeam ca mai stie cineva cam ce ar trebui scris. dar ma ajuta si ce mi-ai zis tu. mersi!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Kriss te-as tenta cu o invitatie sa mi-o lasi mie pe domnisorica ta vreo 2 ore ...ca am experienta cu finutul meu....

Oana 33+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

oana,suna tentant
fetelor, maine facem baita!vine o doamna asistenta sa ma ajute si sa ma instruiasca:)
Si inca ceva..eu am chef de dans, m-am uitat pe hbo la concert beyonce si imi miscam fundul in pat:)) ca si alaptam in acelasi timp..abia astept sa dansez si eu la botez ca demult nu am mai facut-o!

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

kriss si eu am dansat la botez, de fapt la cumatrii...eram dorita! eu le-am facut baita din prima zi de cand am ajuns acasa. pansam buricul sa nu-l ud, cu grija la urechi...apoi masajul, papa si somnicul! la denisa m-a ajutat soacra, de fapt pana sa ma dezmeticesc eu era gata baita, dar raisei i-am facut eu singura singurica si s-a cam suparat soacra ca n-am chemat-o! nu era nici sotul acasa, am pus camera pe trepied, am instruit-o pe denisa sa nu pana mana pe nimic doar sa se uite si ...gata, ca doar sunt fata mare si mama de doua ori!
cristina si eu am ramas ba fara net ba cu calculatorul stricat si stiu cat de urat e!!! am vazut si eu pozicile cu amalia, sa-ti traiasca! posibil sa nu aiba colici si nici sa nu faca. ar fi super asa!
emma doar din curiozitate, la ce pediatru mergi?

eu sunt doar cu raisa, pe denisa a dus-o sotul la bunica(soacra) si abia astept sa se intoarca. raisa o cauta prin casa, nici nu se joaca... si a plans o gramada cand a vazut-o ca pleaca!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze

Mergi la inceput

Elvira, eu n-am facut nici o ecografie 3D, nici 4D. Nu ca nu mi-ar fi placut, dar cand a vrut sa-mi faca dr. mea una 3D, pe un ecograf nou, nu cel din maternitate, era lichidul amniotic putin si n-a reusit. Nu stiu daca era ecograful de vina sau nu, ca la celelalte ecografii era in cantitati normale.
Greturile... Of, nu mai stiu sigura, cred ca prima si ultima 1/3 din perioada sarcinii.

Mergi la inceput

Elvira, si cazul micutei Teodora si alte cazuri stiute si nestiute. Suntem la mana Celui de Sus.

Mergi la inceput