*Gravidute&Mamici de IASI* (10)
Raspunsuri - Pagina 11
GETY spune:
Kriss, eu o saptamana dupa ce am venit acasa nici n-am pus mana la imbaierea Mariei. M-a ajutat sora mea, care este tot asistenta. Dar urmatoarea saptamana nu m-a mai iertat: m-a lasat pe mine sa o imbaiez si ea m-a asistat.
Mult succes!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
crissintibun spune:
Kriss,Elvira,Gety multumim din tot sufletul de aprecieri.M-am bucurat f mult sa vad k va place micuta noastra printesa cuminte ,care acum doarme de rupe de vreo 3 ore.Si ea va saluta!
Monica,m-a rugat soacra mea ,care a ramas f impresionata din ce a auzit de la nasa lui Andrei,Anca,sa imi lasi si mie numele si numarul de telefon al djului.am auzit k a fost o petrecere minunata asa k am decis sa facem si noi cumatria tot acolo.Deja am platit acontul ,dar te rog din tot sufletul aici ,dak nu vrei pe mess sa imi lasi si mie cat mai multe amanunte ,sa stiu la ce sa ma astept.Cat ajunge meniul si ce cuprinde ,cat a costat exact muzica ,oricum am auzit k chiar merita.Pupici si felicitari pt petrecerea minunata!
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze
oana8188 spune:
Cristina, acum am vazut si eu pozele si fata ta e foarte frumoasa si ma mir tare ca rade, din cauza ca eu stiu ca bebeii zambesc si rad la cateva luni.... Se pare ca sunt si exceptii![]()
Oana
33+
Alexandra
saryta spune:
Salutare mamici si burtici ... ne primiti si pe noi?
Suntem Mariana(02.02.1980) si cele 3 iedute Andra (12.02.1999), Sara(27.06.2005) si Antonia(21.11.2006). Pe toate trei le-am nascut cu dr Socolov(ea) cu care m-am inteles de minune si cu care inca tin legatura.
Mai vb. Noapte buna ... Antonia trage de mine ca vrea nani.
Mariana - mamicuta de 3
-www.flickr.com/photos/10275789@N03/" target="_blank">ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica
Nonna76 spune:

Gata si botezul,si petrecerea de dupa.
Intradevar a fost f. frumos ,localul a fost super,abia renovat,meniul frumos si muzica buna iar DJ asa frumusel si tinerel.Demult nu m-am mai distrat asa.Am dansat toata noaptea(cu pauze de alaptat).Naisii lui Andrei sunt nemaipomeniti,tre' sa-mi mai cumpar un dulap pentru cite haine i-au adus copilului,le tin in sac.
La biserica insa Andrei a plins continuu,abia au facut nasii fata . O colega a mea a concluzionat ca-i place baiatului mai mult la petrecere decit la biserica.L-am adus si la local,a dansat cu nana,cu nanu,a stat cu matusile.
Dar sapt. asta e vai de capul meu ,sunt cu amindoi baietii acasa si e tare greu.(e vacanta la gradi)
O sa fiu matusica de 2 ori in 2008; in aprilie naste cumnata mea(din partea sotului) iar in iunie -sora mea.Am fost asa emotionata cind am primit vestea de la sora mea,mai emotionata decit cind am aflat de Andrei.
avem poze noi-un album numit botez andrei unde ne puteti vedea.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Nonna76 spune:
Criss,meniul a fost 1mil.(lei vechi)de pers.+muzica 5 mil.+fructe,prajituri,bauturi(apa,suc,vin,coniac,lichior)-ajunge in total pina in 1,5 mil de persoana.Dar a meritat.Nr. de tel ti-l dau
Florin Mititelu-0744761579 ,acesta e patronul si are mai multi DJ iar pe DJ nostru il cheama Sorin,poti sa-l soliciti pe el.
poze
aeperju spune:
quote:
Originally posted by addiana
kriss si eu am dansat la botez, de fapt la cumatrii...eram dorita! eu le-am facut baita din prima zi de cand am ajuns acasa. pansam buricul sa nu-l ud, cu grija la urechi...apoi masajul, papa si somnicul! la denisa m-a ajutat soacra, de fapt pana sa ma dezmeticesc eu era gata baita, dar raisei i-am facut eu singura singurica si s-a cam suparat soacra ca n-am chemat-o!
nu era nici sotul acasa, am pus camera pe trepied, am instruit-o pe denisa sa nu pana mana pe nimic doar sa se uite si ...gata, ca doar sunt fata mare si mama de doua ori!
cristina si eu am ramas ba fara net ba cu calculatorul stricat si stiu cat de urat e!!! am vazut si eu pozicile cu amalia, sa-ti traiasca! posibil sa nu aiba colici si nici sa nu faca. ar fi super asa!
emma doar din curiozitate, la ce pediatru mergi?
eu sunt doar cu raisa, pe denisa a dus-o sotul la bunica(soacra) si abia astept sa se intoarca. raisa o cauta prin casa, nici nu se joaca... si a plans o gramada cand a vazut-o ca pleaca!
diana, denisa (06.07.2003)si raisa (05.03.2006)
poze
petrovici - e la spitalul din roznov.
emma
mariussimiuc spune:
Mariana,bine ai venit la noi!
Sa-ti traiasca cele 3 minuni,sa fie sanatoase. Wauuu...cum e cu 3?
Te asteptam la povesti.
Te-am trecut si in catalog,pe care il mai strigam din cand in cand. ![]()
Miha
si Robert 
Nonna76 spune:
Buna dimineata !
Bine ai venit Mariana.
Mai am 3 zile in care sunt cu amindoi baietii acasa,acum Andrei doarme si am intrat si eu sa vad ce mai faceti.
Am vazut printese frumoase-Alessia si Amalia.Mai povestiti de ele.Eu nu am fete si mi-e drag sa vad poze,sa aud povesti.
Sper sa-mi fie baietii cuminti sa mai pot intra azi.
A! Am uitat.
pt. toate mamicile .A venit toamna,e rece si e binevenita o cafea fierbinte,cu cofeina sau fara,dupa preferinta.
poze
crissintibun spune:
Addiana,ce bine ar fi sa fie asa..Sa fi scapat de colici,dar aud atatea mamici vb despre ele k parca nu imi vine a crede sa fiu eu asa norocoasa.La tine si Denisa si Raisa au avut sau doar una din ele? K auzisem pareri k al doilea copil de obicei nu mai are colici.
Oana,multumesc mult de aprecieri.Si pediatra Siminiceanu mi-a laudat-o ,a zis k e bb precoce k zambeste de la o saptamana.A zis k se vede k a trecut deja printr-o sesiune cumplita in vara ,si-a antrenat neuronii.
Monica ,multumesc de detalii.Pana la ce ora a tinut petrecerea?Cate persoane ati fost? La tine e super k ai o familie numeroasa ,toata viata mi-am dorit sa fim mai multi ,de aia vreau eu 3 bb
.Saryta ,te admir si chiar sa ne pov mai multe ,cum ai nascut si daca a treia sarcina a fost mai grea.
Legat de baita noi (adik eu si sotul)ii facem singuri,o singura data ne-au aratat niste prieteni.Ii facem baita o data la doua zile pt k mai stranuta din cand in cand ,chiar vroiam sa va intreb dak e motiv de ingrijorare din moment ce febra nu are.
Am plecat sa pap k nu am mancat inca nimic si trebuie sa am forte pt iesirea in Gradina Botanica cu Ami.
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

...eram dorita! eu le-am facut baita din prima zi de cand am ajuns acasa. pansam buricul sa nu-l ud, cu grija la urechi...apoi masajul, papa si somnicul! la denisa m-a ajutat soacra, de fapt pana sa ma dezmeticesc eu era gata baita, dar raisei i-am facut eu singura singurica si s-a cam suparat soacra ca n-am chemat-o!