*Gravidute&Mamici de IASI* (10)
Raspunsuri - Pagina 12
ella10 spune:
Neata si o
si de la mine.
Kriss suntem bine ,multumim lui Dzeu, ieri a fost sotul liber si nu am stat deloc acasa, am umblat aiurea prin oras si nu am mai intrat sa va salut, scuze.
Va aduceti minte la intilnire cind observam prin burtica Mihaelei cum se misca bebe?Ei bine azi dimineata stind in pat intinsa si linistita am observat si noi cum se misca fetita noastra, am fost foarte emotionati
Bine ai venit printre noi Mariana si sa-ti traiasca printesele!
V-am pupat, o zi buna!
poze
BIANCA ANTONIA

25+
crissintibun spune:
Monica ,am zis k plec sa pap ,dar m-am uitat intai la pozele de la Botez .Andrei arata minunat ,infloritor,atat de bine dezvoltat pt varsta lui,a luat f bine in greutate de cand nu am mai vaz poze cu el:se vede k il hraneste mami cu ce e mai bun.Noi facem botezul in Iasi pe 28 noiembrie si cumatria pe 12 ianuarie in Vaslui;as vrea sa arate si Ami a mea asa marisoara la cumatria din Vaslui ,dar cum Andrei e baiat e posibil sa raman doar cu dorinta.
Ce mult mi-a placut poze cu cele 3 generatii de barbati din viata ta: Vladut arata ff bine in costum .
Miha ,cum e in concediu?Mi-e dor sa mai stam de vorba.Sa stii k ma simt f bine k am reusit sa dau asa repede jos kg ,m-am simtit super cand am fost la control la Monica si m-a laudat.Inseamna f mult venind de la ea.Tu cand mai mergi la control?Sa ma tii la curent.
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze
byu spune:
Neata...ma grabesc sa scriu si eu ceva ca acusica se trezeste puiutul meu.
nu am mai intrat de cateva zile si imi era dor de voi asa ca am stat si am citit din urma cat am putut, sa vad ce mai e nou...
Mariana fii bine venita,sa te simti bine alaturi de noi
Cristina S tare bine va mai sta impreuna, frumusei toti trei, tare dragi imi mai sunteti, abia astept botezul.
Imi pare rau pt cei care au probleme de sanatate le doresc din tot sufletul sa se refaca cat mai repede pt ca stiu cum este ca si Casi al meu a fost cam bolnavior in ultima vreme...

Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
addiana spune:
natza...vin si eu la o cafea!
mariana bine ai venit! uauu...de 3 ori mamica! felicitari! si mai ales tinand cont de data ta de nastere!
emma te-am intrebat de pediatru pt ca am o prietena in piatra si e in cautare de dr bun.
ella vad ca bianca antonia incepe sa danseze din ce in ce mai tare...
cristina, eu pot sa zic ca am avut noroc in privinta colicilor... dar nu cred ca e adevarat ca al doilea copil nu mai are colici, sau ca daca primul nu a avut are sigur al doilea...nu vad nici o legatura logica. ca sa fac o medie asa...cam doua-trei nopti albe pe saptamanana in primele luni apoi din ce in ce mai rar. dar noaptea alba era alba
adica nu stiu daca reuseam sa dorm 2 ore cap coada, dar aveam noroc ca puteam sa recuperez
altceva... la denisa nu am simtit cand i-au iesit dintisorii si nici la vaccinuri nu avea reactii adverse...dar raisa...off doamne...cand i-am facut primul vaccin a plans toata noaptea si abia pe la 5 dimineata mi-am dat seama ca de la vaccin i se trage...
revin mai tarziu!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
poze
byu spune:
eu nu am avut probleme noaptea cu colicele dar ziua cam da dar nu prea mult, in schimb am o prietena a carei fetite nu a avut absolut deloc colice e cea mai fericita, fata ei are aproape 4 luni si nu face decat sa doarma si sa pape atat.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
aeperju spune:
da, diana, sa se duca la spital la roznov sa intrebe de petrovici parca are program de la 10 la 12 si o rezolva.
emma
byu spune:
quote:
Originally posted by kriss79
La Multi Ani celor ce-si sarbatoresc ziua numelui astazi!!
byu, poti sa imi zici exact de unde se iau toate alocatiile pt. copil? Adica..alocatia de stat..am inteles ca de la Dir de Munca de la Gara..dar cv trusou si alocatia pt. nou nascut de unde? pe site-ul Primariei nu am gasit nimic..
Exista o data anume pana la care se depun actele? stiam ceva de pana nu stiu cand ale lunii..
Kriss79
Scuze , dar abia am vazut intrebarea,eu stiu ca dosarul pt alocatie trusou si prima de nastere se rezolva la piramida lui Dubet la subsol(au program pana la 15, luni,miercuri si joi parca),alocatia o poti pune pe card daca ai cont, eu asa am facut.Eu nu am lucrat si nu beneficiez de indemnizatie, dar am vazut ca tot acolo trebuie facute actele , ei na ...si mai intrebi si tu pe acolo ce te mai intereseaza...intelegi
Poze
Cristinafericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Byu
cu
CASIAN ANDREIPoze
mariussimiuc spune:
Helau! 
Cristina,la control voi merge saptamana viitoare,dupa ce ma voi linisti cu mutatul.
In privinta stranutului nu-ti face probleme,ei nu stranuta numai de la raceala.La varsta asta inca nu au caile respiratorii curatate cum trebuie si de asta e posibil sa stranute.Imi aduc aminte ce lupte aprige
aveam cu sotul cand era Robert mic si mai stranuta sau sughita.Intotdeauna era din cauza ca nu are caciula si ca e curent in casa. ![]()
Miha
si Robert 
kriss79 spune:
salutare
scriu rapid ca iar chitaie..noapte nedormita in mare parte(o fi stiut ca e Haloween-ul?
..am dormit amandoua bine de la 8 la 9 juma dim:)ins chimb..am iesit si la aer putin, dar e cam frigut..si asteptam dr. de fam sa ne faca o vizita..
byu, multumesc de informatii..cand pot sa exilez ma duc intr` acolo..
cris, ce harnicuta esti..ati fixat botezul si cumatria..noi inca suntem indecisi..si mergeti in botanica?! vreau si eu! dr. de fam mi-a recomandat sa nu ies cu ea din curte..sa nu intre in contact cu diverse pers ca are imunitate scazuta acum..pana pe la botez..
ella, ma bucur ca sunteti bine si ca ati avut parte de miscarile bebelinei
Mariana, bine ati venit! wau, trei copilasi! bravo tie, felicitari! sa creasca mari si sanatoase si sa te bucuri de ele!
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
addiana spune:
emma multumesc, o sa transmit mai departe...
kriss, ce bine de tine ca ai curte... in primele luni e bine sa eviti aglomeratia, locuri publice prea populate... dar in copou poti sa mergi, mai ales daca ajungi pana acolo cu masina proprie si personala- de care duc eu dorul tare tare
.
monica felicitari pentru botez! am vazut si eu pozele. cresc asa de repede bebelusii...de la o luna la alta e atat de vizibila diferenta! ce frumos ca o sa fii matusa...si eu abia astept sa ramana insarcinata sora mai mare, dar vad ca nu are de gand, de vreo cativa ani ma pacaleste spunandu-mi ca "la anu'!!"
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
poze