*Gravidute&Mamici de IASI* (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

fetelor vroiam sa va intreb cit de utila este masa pt infasat?adica se merita sa-mi iau si eu una?

poze
BIANCA ANTONIA
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Ella
nu se merita masa de infasat-eu am avut dulapior de haine cam la 1 m si ceva inaltime si deasupra am pus o paturica si cersafuri impermeabile de la Seni si asta a fost masa de infasat.

VA DAU O VESTE MARE...a nascut IOANA77..un baietel de 3.800, azi la ora 1 si ceva, natural cu epidurala. mai multe va va spune ea.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Uau super tare, felicitari IOANA77 mult laptic si refacere usoara

poze
BIANCA ANTONIA
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

wau, Ioana felicitari pentru bebe grasunel!sa dea DOmnul sa fie sanatos si sa aiba o viata lunga si norocoasa!
oana, eu am o comoda luata si deasupra o salteluta de infasat..acum am vazut ca sunt mese cu tot cu cadita de imbaiat..alea cred ca sunt mai folositoare..

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilvs spune:

Buna seara. Am vazut si eu vestea despre noua mamica : bun venit pentru micutul Ioanei 77 iar ei refacere rapida si mult laptic!
Am "incurcat-o" - am ramas cap de lista ..

Nonna, felicitari pentru increstinarea celui mai tinar barbatel din familie. Din ce am vazut in poze , ati facut la Casa Alba ? Exista vreun spatiu in care poate sta bebe separat sau cum ati facut ?

Mamicilor, lamuriti-ma si pe mine, bebe trebuie inscris la un pediatru sau apelezi doar daca ai nevoie ? Eu sunt cam incurcata ca am doctor de familie si nu doctorita si parca nu prea am baza ca se pricepe la bebei .

Lili 34+Tudor Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua!

Saryta, bine ai venit printre gravidutze si mamici!
Intreb si eu ca si Mariussimiuc, cum e sa fii mamica de trei fetitze?

Nonna76, sa va traiasca micul crestin si sa aiba sarcini usoare sorei si cumnatei tale!

Aeperju, care e spitalul din Roznov, ca am zis ca nu intreb, dar nu ma lasa curiozitatea.

Emma, un pic de rabdare si ai sa simti cum se intoarce cu spatele, cu fundul fetita ta si in burtica o sa ia forme din ce in ce mai interesante.

Byu, sanatate lui Casian, noua ne-a trecut dupa 5 saptamani. Simteam ca o iau razna!

Kriss, e bine afara dar si ferita de colectivitati. Eu si acum o mai scot in locurile mai ferite de lume.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Emma, un pic de rabdare si ai sa simti cum se intoarce cu spatele, cu fundul fetita ta si in burtica o sa ia forme din ce in ce mai interesante.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

[/quote]

Gety cred ca pentru mine era mesajul acesta nu?

poze
BIANCA ANTONIA
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare ... multumesc pt cuvintele frumoase.
Ma descurc destul de bine cu iedutele, cel mai greu e ca intre Sara si Antonia nu e decat 1,5 ani diferenta si amandoua necesita foarte multa atentie.
Felicitari IOANA77 sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
addiana- "mariana bine ai venit! uauu...de 3 ori mamica! felicitari! si mai ales tinand cont de data ta de nastere! " intradevar ... am nascut la 19 ani, dar nu imi pare rau deloc ... sunt o mamica tanara si fericita .... asta va doresc si voua sa fiti fericite si sa aveti copii sanatosi - ca asta e cel mai important in viata.

Mariana - mamicuta de 3 -www.flickr.com/photos/10275789@N03/" target="_blank">ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica

Mergi la inceput

Lili se pare ca esti cap de lista, se apropie data cind iti vei cunoaste si tu comoara

poze
BIANCA ANTONIA
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Kris, am vazut si eu masute de infasat cu tot cu cadita la targul de la Bucuresti si sunt cam fragile, cel putin mie asa mi s-au parut, cam instabile. De asta nici n-am luat asa. Eu am cadita separata si masuta de infasat la patut http://www.flickr.com/photos/oana8188/1467080077/in/set-72157602225354009/

Oana 33+ Alexandra

Mergi la inceput