*Gravidute&Mamici de IASI* (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Felicitari Ioana si bebele sa fie asa cum ti-l doresti.

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Lili,botezul l-am facut la Casa Alba dar nu au camere acolo.Cind a fost nevoie sa-l alaptez m-a sunat soacra (ea a ramas cu bebe) si m-am dus cu masina .Plus ca a stat si la local ceva vreme.
Camere au la Petrom.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Felicitari Ioana! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate,iar micutului ingeras viata sa-i rezerve numai bucurii.

Ella,noi am avut masuta de infasat atasata la patut,dar n-am folosit-o decat o singura data.Nu mi s-a parut atat de sigura.Mai ales pe la cateva luni cand incepe sa faca precum hopa mitica de pe fata pe spate si invers... La noi patul mare a fost de baza...puneam un cearceaf numai al lui si acolo il infasam si ii faceam toaleta.

Lili,poti sa inscrii copilul la medicul de familie si sa mergeti la el doar la vaccinuri si controalele de rutina,iar la pediatru atunci cand aveti problemute.Sa dea Dumnezeu sa nu aveti! Important e sa fie un pediatru in care sa ai incredere,nu neaparat renumit.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by ella10

Emma, un pic de rabdare si ai sa simti cum se intoarce cu spatele, cu fundul fetita ta si in burtica o sa ia forme din ce in ce mai interesante.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Gety cred ca pentru mine era mesajul acesta nu?

poze
BIANCA ANTONIA
25+

[/quote]

Da, da, scuze pentru confuzia de nume... Mai am un pic pana va invat pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Bun venit pe lume baietelului Ioanei77, iar mamicii ii urez recuperare usoara si rapida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by saryta

Salutare ... multumesc pt cuvintele frumoase.
addiana- "mariana bine ai venit! uauu...de 3 ori mamica! felicitari! si mai ales tinand cont de data ta de nastere! " intradevar ... am nascut la 19 ani, dar nu imi pare rau deloc ... sunt o mamica tanara si fericita .... asta va doresc si voua sa fiti fericite si sa aveti copii sanatosi - ca asta e cel mai important in viata.

eu am nascut la 21 si ma bucur cand intalnesc inca o mamica asa de tinerica. am vazut ca esti doar cu un an mai mare decat mine!

felicit si eu proaspata mamica ioana 77! recuperare usoara si mult laptic, bebe sanatos si mancacios!

ella eu nu am avut masa de infasat, mai mult din lipsa de spatiu. o infasam pe patul nostru, avand doar paturica speciala care o luam peste tot cu mine.

lili, copilul trebuie inscris la un medic de familie- singurul care ii face vaccinurile. iar daca vrei s-o urmareasca alt medic pediatru nu-i nici o problema. cel mai bine ar fi daca ai gasi un doctor pediatru care poate sa fie si medic de familie si in care sa ai si incredere! (in general medici de familie au ca specializare medicina primara, nu toti sunt specializati in pediatrie)

miha cum merge mutatul! nu e prea obositor pentru burtica?

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Nonna sa-ti traiasca micul crestin! Sa fiti fericiti alaturi de copii!
Ella ce mai faci? Cum iti ocupi timpul? Fetita e cuminte?
Ioana felicitari mamico! Sa creasca mare copilul si sa fie sanatos!
Mariana bun venit! Sa-ti traiasca fetele! Si eu provin dintr-o familie cu trei fete si e super! O sa fii soacra cu trei gineri!
Kriss te vei bucura de dans din plin, la botez!
Mihamora ce face Diminic? Voi ce papati acum? Noi san si piure de mar! Si ceai servim! Tu cum te mai simti?

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

uau...ce multe suntem acum pe dc...cat am scris eu un mesaj au aparut inca vreo 4...
alina...creste davidutu! ati trecut si voi la diversificare! felicitari!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilvs spune:

Multumesc, fetelor .
Si atunci .. revin la Nonna, pe care am mai intrebat-o , dar probabil nu a vazut.. recomanda-mi si mie un pediatru bun in Vaslui, te rog , ca e cam complicat sa-l duc la Iasi daca cumva sunt probleme..
Doamne, nu-mi vine a crede ca mai am atit de putin...

Lili 34+ Tudor Cristian

Mergi la inceput

Pediatru in Vs.-Gafton si dr. Dascau.Daca va spun ca eu am doi copii si n-am fost pina acum la pediatru ma credeti?
Eu merg lunar + dind e nevoie la medicul de familie in care am mare incredere.Copilutzii mei nu au avut probleme pina acum si ne-am descurcat cu medicul de fam. care e o mamica de gemeni.

poze

Mergi la inceput