*Gravidute&Mamici de IASI* (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

alina vreau sa-ti spun ca ma plictisesc , nu mai stiu ce sa fac, si abia astept sa nasc ca sa nu mai fiu singurica acasa.Cind e sotul de servici dimineata e super caci dupa amiaza iesim la plimbare si timpul trece mai repede, dar cind e dupa amiaza imi vine nu stiu ce sa fac
Cit despre fetita ne bucuram de fiecare miscare a ei, e cumintica mititica

poze
BIANCA ANTONIA
25+

Mergi la inceput

Si am mai uitat sa va zic ce mai fac eu : ma ingras pe zi ce trece, daca mai de mult ma plingeam ca nu am burta, acum...
Am pus niste poze in album facute luni daca vreti sa-mi vedeti evolutia

poze
BIANCA ANTONIA
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Pai nu-ti spuneam eu sa ai rabdare ella?
Si sa stii ca abia dupa 30 de saptamini creste mai mult.

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Diana,mutatul stagneaza deocamdata ca nu am gasit nimic. Si fiind fortati de imprejurari trebuie sa ne mutam urgent.

Ella,burtosule! Profita acum din plin de...plictiseala,ca acus acus vine Bianca si n-o sa mai ai timp de altceva. Astazi l-am dus pe Robert la bunica in speranta ca ma voi plictisi si eu nitel,dar nu mi-a mers.Nici nu stiu cand a trecut timpul.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

pai inseamna ca o sa fiu cit Palatul Culturii, nu?
Asta e, merita nu?O sa-mi revin eu , sper

poze
BIANCA ANTONIA
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilvs spune:

Asa-i , Ella, ne vom reveni.. si eu stau din iunie acasa si ma cam plictisesc si ma "laud " cu 20 de kg deja. Avem doar noroc ca dr. M n-are nici o problema cu kg noastre, spre deosebire de alti doctori..

Lili 34+Tudor Cristian

p.s. invatati-ma si pe mine sa pun poze ca tati..n-are timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

ella, a crescut burtica!!! in privinta kilogramelor nu are rost sa-ti faci griji, o sa le dai jos... cum v-am mai spus eu m-am ingrasat cate 26 kg la ambele sarcini si ati vazut ca le-am dat jos... in timpul sarcinii mi-am facut toate poftele la orice ora, mai ales noaptea

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by GETY

Buna ziua!

Saryta, bine ai venit printre gravidutze si mamici!
Intreb si eu ca si Mariussimiuc, cum e sa fii mamica de trei fetitze?

Nonna76, sa va traiasca micul crestin si sa aiba sarcini usoare sorei si cumnatei tale!

Aeperju, care e spitalul din Roznov, ca am zis ca nu intreb, dar nu ma lasa curiozitatea.

Emma, un pic de rabdare si ai sa simti cum se intoarce cu spatele, cu fundul fetita ta si in burtica o sa ia forme din ce in ce mai interesante.

Byu, sanatate lui Casian, noua ne-a trecut dupa 5 saptamani. Simteam ca o iau razna!

Kriss, e bine afara dar si ferita de colectivitati. Eu si acum o mai scot in locurile mai ferite de lume.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

pai e un singur spital in Roznov.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

La discutii despre kile nu ma bag...ca sigur mi-o iau daca spun ca eu vreau sa ma ingras.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
sunt franta, s-a sculat asta noapte cam din o ora juma..si vroia non stop san..cred ca noaptea asta ii preg. niste lapte praf..ca nu mai rezist..am adormit spre dim ea cu tata mea in gura..eu..langa ea..stiu ca e cam periculos..dar a fost fara sa vreau..
aseara la baita a cam plans la inceput..dupa am crezut ca se va linisti, da de unde..supt juma de ora..dormit juma de ora, iar plans, iar supt juma de ora samd..pana pe la 9 si ceva dupa care a dormit bine pana la miezul noptii..
A fost si dr de fam si mi-a zis sa ii dau Vigantol, 2 pic/zi..
Asta noapte eram cam nervoasa pe ea..o tot certam..ea saracuta cred ca isi zicea uite-o si pe nebuna de maica-mea..

ella, bucura-te acum de sarcina! ca dupa..va fi mai greu..iti zic euArati bine, esti sexy, ai sa dai jos dupa operatie imediat, ai sa vezi..nici nu prea ai cum sa nu dai, cateva se duc dupa op, cateva din cauza regimului de dupa, de la alaptat..stai tu linistita!

lilvs, acelasi mesaj, o sa le dai dupa!:)
Dr M..nu m-a luat nici pe mine la kile..dar inainte de op..mi-a masurat sunculita..si a apreciat cat are de taiat:))trebuia sa ii zic sa mai scoata ce i se pare in plus:))

azi poate reusesc sa fug putin in oras cu sotul..pe la pranz..sa vad cum se comporta cea mica..

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput