*Gravidute&Mamici de IASI* (10)
Raspunsuri - Pagina 8
kriss79 spune:
off..Emma se pare ca le aveti pe toate..imi pre rau, multa sanatate lui Andreiut!
si eu beau lapte de la magazin, oke cu 0,1 % grasimi..si cu cereale cu cioco dimineata..vad ca nu sunt probleme..
chiar asa: care ar fi mancarurile interzise daca alaptam?
stiam de salamuri, varza, fasole..altceva?
mi-e pofta de fructe...
Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mihamora spune:
Miha - multumim
Ema - multa sanatate lui Andrei sa ii treaca repede.
Fetelor la ora 20 pe Euforia in emisiunea Corinei Danila e invitata Oana (Kay), mamica Soniei de la mine din semnatura, poate vreti sa urmariti, daca stiti cazul.
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
GETY spune:
Kriss79, e bine ca ai scos-o afara pe fetita. Ai vazut ce bine i-a prin aerul curat de afara? Si poate e mai bine in curte, ca e ferita de colectivitati.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Aeperju, multa sanatate lui Andrei! Ce problemuta are mititelul la ochi?
alynta27 spune:
Salut! Imi pare rau ca am ratat emisiunea de la Euforia!
Noapte bune!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
addiana spune:
emma off cate are andrei!!??? multa sanatate si sa-i treaca cat mai repede! am auzit multe cazuri de conjunctivita in ultima vreme mai ales la copilasi mici
noapte buna!
diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
aeperju spune:
quote:
Originally posted by GETY
Aeperju, multa sanatate lui Andrei! Ce problemuta are mititelul la ochi?
ii curge ochiul.
a trecut o zi cu cele 2 injectii. mai sunt 6 zile. offf. plange micutul de ti se rupe inima.
pt alaptare mi-a zis sa mananc numai supe ciorbe facute in casa, gratar pui vita, mere si banane, compoturi, cartofi fierti si ca atat.eu mancasem numai prostii inclusiv sarmale si muraturi. daca nu-ti zice nimeni de unde sa stii?
emma
GETY spune:
Asa e, Aeperju, n-ai de unde sa stii. Mie in perioada sarcinii nici Nestea nu ma lasa sa beau. Mi-a zis sa evit orice contine chimicale si conservanti.
Se pune accent pe alimentatia sanatoasa.
Noi la ochi am avut alta problema, mai grava, care se putea rezolva pana la varsta de 2 luni cu masaj. Dar nu mi-a spus nimeni. Ei, acum a trecut si suntem fetita mare.
Tine-te de tratament, cu gentamicina i-am facut si eu spalaturi la ochi. Totul o sa fie bine!
kriss79 spune:
salutare
emma, mersi de informatiile leg. de alimentarea celei ce alapteaza..in mare ma incadrez:)nu imi plac compoturile...
Azi implinim 2 sapt!
Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
aeperju spune:
la multi ani, sa cresteti mari si sanatosi!
pt ochi mi-a dat genticol picaturi si unguent kanamicina.
emma