*Gravidute&Mamici de IASI* (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

de gripe ce stiti? e ok de dat la bebelusi nu?

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
multumesc pt. incurajari!
nu era vb sa o scot pe ea..ci sa ies eu la aer, la plimbare!
deocamdata pe ea am scos-o prima data ieri 5 min in curte..si mai avea putin si adormea de la aerul tare:))
azi vad ca e soare, iesim pe la pranz iar!dar tot in curte..

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by aeperju

de gripe ce stiti? e ok de dat la bebelusi nu?

E vorba de Gripe Water? Asta era pentru colici parca,deci e bun de dat la bebelusi.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

da, da asta. mersi.

Are ceva daca mi-am pus miere in cereale si am mai luat si eu cate o gura? Oare la asta sa fi facut alergie?

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Neata, sau buna ziua!
Emma - vezi sa nu fie de la laptele de vaca pe care il bei tu.
Multumim de cafea Ella.
Diana- am inceput cu suculet si piure de fructe, adica de mar .Imi place super tare sa ii dau cu lingurita si ma prapadesc de ras cand sufla in ea
Kriss - frumoasa tare bebelina.

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilvs spune:

Hello , intru si eu putin sa va doresc o saptamina buna (si daca se poate si cu putin soare pentru ca eu sunt tare demoralizata cind e vreme rea ). In rest, sunt ok , dar ma multumesc sa va urmaresc "din umbra"- nu am cu ce sa-mi dau cu parerea la discutiile de mamici , cel mult sa invat cite ceva..

Lili34+Tudor Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut din nou
noi am fost la aer putin..si am adormit..am scos caruciorul pe veranda si am stat vreo un sfert de ora, e asa placut ..
acum doarme..dar se tot fataie..si nu cred ca mai dureaza mult:)pana sa-si ceara "masa"
Michelle, multumim de aprecieri!

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

emma i-au mai trecut cat de cat bubitele? la mine fetele au inceput-o cu alergiile o data cu diversificarea, in perioada cand papau doar san n-am avut probleme.
michelle ma bucur ca va distrati la masa sunt cu adevarat haiosi! raisa are cateva saptamani de cand reuseste sa duca ceva in gura cu lingurita...pana acum toata mancarea ajungea peste tot numai in gura ei nu
ella vin si eu la o cafea! dupa ce culc fetele ma rasfat si eu putin si ca mi-am adus aminte...trebuie sa culc fetele ca e deja tarziu....

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Emma,parerea mea e ca cel mai bine e sa te duci la un dermatolog.El o sa-ti spuna cu siguranta ce este.Dupa cum spui ca arata aceste bubite s-ar putea sa fie o dermatita seboreica,o dermatita care o fac multi bebelusi sau pur si simplu niste bubite de la caldura. I-ai luat temperatura? Poate e prea cald in camera...Ufff...imi dau si eu cu parerea...

Michelle,sa va fie de bine diversificarea. Sunteti mari de-acu...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihamora

Neata, sau buna ziua!
Emma - vezi sa nu fie de la laptele de vaca pe care il bei tu.
Multumim de cafea Ella.
Diana- am inceput cu suculet si piure de fructe, adica de mar .Imi place super tare sa ii dau cu lingurita si ma prapadesc de ras cand sufla in ea
Kriss - frumoasa tare bebelina.

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

beau lapte de la magazin, ambalat.

off am fost la alt pediatru si a zis caare stafilococ + conjunctivita + e iritata rau de tot la fundulet. Ne-a dat gentamicina injectabile 7 zile 1/12 ore, picaturi si unguent pentur ochisori si pentru fundulet violet de gentiana. OFFF sper s-ai treaca, saracutul!

Emma

Mergi la inceput